Çok Geniş Movie Edit Konusu Gelsin/Gelmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende bir sürü türkçe anlatımlı vegas dersi var :) paylaş hoş olur panpa <3

zaten bnde çekebilirim vegas veya başka bir progun derslerinide saatler sürer .D ondan ingilizce olacak çoğu. temel dersler türkçe mesela render kalitesi renkler corp velocity...

Fark yapmaz.d qLsN

İnsanlarin Şartlarsan Bi Halt Olmaz .. .GELMESİN .. ! (:

Gelsin Pir Sultan ibiş.

Edit Benim OLayım Kardeşim Önce Trial versiyondan kurtulmayı anLat ;]] öğrenmek isteyenler warsa edit skin herşey öğretirim

tabıkıde gelsın

gelmeye gelsınde bıde o programları download et

İnsanlarin Şartlarsan Bi Halt Olmaz .. .GELMESİN .. ! (:
şartları severim
Gelsin Pir Sultan ibiş.
:D
Edit Benim OLayım Kardeşim Önce Trial versiyondan kurtulmayı anLat ;]] öğrenmek isteyenler warsa edit skin herşey öğretirim
ben normal derslerden bahsetmiyorum video editleri cs üzerinde uygulayacaz :) mesela hltv de awp cross yok büyük.ama olabilir.ya da en basitinden bir yağmur kar efekti ya da after effectte stroke.fake css shot bile biliyorum da koyayım mı koymayayım mı diye çok düşündüm :D renkler temel derslerde var zaten ama renkleri killere göre velocity ayarlamayı bilen üzerine değişik efektlerle en dandik killeri çok iyi olarak gösterebilecek bir renk anmasyonunu kullanan çok az
gelmeye gelsınde bıde o programları download et
tamam musty kızma :D ilk aklıma gelen şeydi zaten torrent linkleri koyarım :001_rolleyes:

Aga benim ekran kartı düşük olduğundan movie filan yapamıom :D Movielik bi durum oldugunda sen yaparsın artık:001_rolleyes:

Aga benim ekran kartı düşük olduğundan movie filan yapamıom :D Movielik bi durum oldugunda sen yaparsın artık:001_rolleyes:
gittmiştim sırf movie yapabilmek için 256 ekran kartı çektim yeni nesil ekran kartlarını kaldırmıyo anakart :lol:
2 hafta geçmedi pcmin güç kaynagı yandı laptoplardada frapsla çekemiyorum :D

256lık Ekran kartını kaça aldın aga :D Bende almayı dusunuorumda fıyatları pek bılmıorum 0 ları ve 2.el kac para edio :D

35-50 TL arasıdır.

qelsin artk ? :D

Aynen qeliosa qelsin artık ..

Gelsin gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri