17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Arkadaşlar sonunda logo yapma progrmınıçözdüm ve sizlerlerle paylaşmaya karar verdim. resimli anlatım tamamen bana aittir. sabahtan beri uğraşıyorum.
ÖNCELİKLE PROGRAMIZI İNDİRELİM
[size=medium]LİNK1:File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server[/SIZE]
RAR PAS: netbilgini.net`dur.
RAR PAS: netbilgini.net`dur.
Counter Strike 1.5 ve 1.6 için Logo yapmayı resimli anlatacağım.
1 .rar dosyasının içindeki "HlTagConverter exeyi rardan çıkarın daha sonra programı açın
2) Open Image" butonundan resim seçiniz.

3) Adjust Image" butonuna tıklayıp, ardından açılan pencereden "Auto Size" ve sonrasında "Apply changes and convert to 256 colors" tıklayalım.

4) Save Tag" butonunundan dosyayı .wad uzantılı olarak, "pldecal" adında, "C:\***RRA\Half-Life\cstrike\" içine kaydediniz. resimde görüldüğü gibi

5) "C:\sıerRRA\Half-Life\cstrike\" klasörüne gidip, "pldecal.wad" dosyasına sağ tıklayarak, "Özellikler"e giriniz ve sonrasında "Salt Okunur" seçeneğini aktifleştiriniz. Resimde görüldüğü gibi

6) Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra oyunda "T" tuşu ile hiç 1 işlem yapmadan logonuzu kullanabilirsiniz.
BENİM YAPTIĞIM LOGO BÖYLE OLDU.

ARKADAŞLAR O KADAR EMEK VERDİM TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASINKİ DAHA İYİLERİNİ YAPALIM.
TAMAMEN KENDİ ANLATIMIMDIR.
ŞİMDİDE 1.6 İÇİN ANLATALIM FAZLA DEĞİŞİKLİK YOK AMA 1 KAÇ YER FARKLI
1.rar dosyasının içindeki "HlTagConverter exeyi rardan çıkarın daha sonra rardan çıkarın.
2) Open Image" butonundan resim seçiniz.

3) Adjust Image" butonuna tıklayıp, ardından açılan pencereden "Auto Size" ve sonrasında "Apply changes and convert to 256 colors" tıklayalım.

4) Save Tag" butonunundan dosyayı .wad uzantılı olarak, "tempdecal" adında, "C:\Program Files\Valve\cstrike\" içine kaydediniz. resimde görüldüğü gibi

5) "C:\Program Files\Valve\cstrike\" klasörüne gidip, "tempdecal.wad" dosyasına sağ tıklayarak, "Özellikler"e giriniz ve sonrasında "Salt Okunur" seçeneğini aktifleştiriniz.

6) Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra oyunda "T" tuşu ile hiç 1 işlem yapmadan logonuzu kullanabilirsiniz.
BENİM YAPTIĞIM LOGO BÖYLE OLDU.

ARKADAŞLAR O KADAR EMEK VERDİM TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASINKİ DAHA İYİLERİNİ YAPALIM.
TAMAMEN KENDİ ANLATIMIMDIR.
Takıldığınız yada yapamadığınız yerleri bu başlık altında bildirin.
Saygılar -k1nq`L![o]n `` t|K