counter strike 1.5 - 1.6 logo yapma programı resimli anlatım.´#

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-k1nq`LioN*
Arkadaşlar sonunda logo yapma progrmınıçözdüm ve sizlerlerle paylaşmaya karar verdim. resimli anlatım tamamen bana aittir. sabahtan beri uğraşıyorum.

ÖNCELİKLE PROGRAMIZI İNDİRELİM

[size=medium]LİNK1:File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server[/SIZE]​

RAR PAS: netbilgini.net`dur.

RAR PAS: netbilgini.net`dur.

Counter Strike 1.5 ve 1.6 için Logo yapmayı resimli anlatacağım.

1 .rar dosyasının içindeki "HlTagConverter exeyi rardan çıkarın daha sonra programı açın

2) Open Image" butonundan resim seçiniz.

33a70dac.bmp

3) Adjust Image" butonuna tıklayıp, ardından açılan pencereden "Auto Size" ve sonrasında "Apply changes and convert to 256 colors" tıklayalım.

3ae0fb64.bmp

4) Save Tag" butonunundan dosyayı .wad uzantılı olarak, "pldecal" adında, "C:\***RRA\Half-Life\cstrike\" içine kaydediniz. resimde görüldüğü gibi

6e8e676b.bmp

b4c95f58.bmp

5) "C:\sıerRRA\Half-Life\cstrike\" klasörüne gidip, "pldecal.wad" dosyasına sağ tıklayarak, "Özellikler"e giriniz ve sonrasında "Salt Okunur" seçeneğini aktifleştiriniz. Resimde görüldüğü gibi

249cf60c.bmp

ff52bd71.bmp

6) Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra oyunda "T" tuşu ile hiç 1 işlem yapmadan logonuzu kullanabilirsiniz.

BENİM YAPTIĞIM LOGO BÖYLE OLDU.

eb74627f.bmp

ARKADAŞLAR O KADAR EMEK VERDİM TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASINKİ DAHA İYİLERİNİ YAPALIM.

TAMAMEN KENDİ ANLATIMIMDIR.

ŞİMDİDE 1.6 İÇİN ANLATALIM FAZLA DEĞİŞİKLİK YOK AMA 1 KAÇ YER FARKLI

1.rar dosyasının içindeki "HlTagConverter exeyi rardan çıkarın daha sonra rardan çıkarın.

2) Open Image" butonundan resim seçiniz.

33a70dac.bmp

3) Adjust Image" butonuna tıklayıp, ardından açılan pencereden "Auto Size" ve sonrasında "Apply changes and convert to 256 colors" tıklayalım.

3ae0fb64.bmp

4) Save Tag" butonunundan dosyayı .wad uzantılı olarak, "tempdecal" adında, "C:\Program Files\Valve\cstrike\" içine kaydediniz. resimde görüldüğü gibi

6e8e676b.bmp

9f06dcfc.bmp

5) "C:\Program Files\Valve\cstrike\" klasörüne gidip, "tempdecal.wad" dosyasına sağ tıklayarak, "Özellikler"e giriniz ve sonrasında "Salt Okunur" seçeneğini aktifleştiriniz.
c79dabee.bmp

19dab612.bmp

6) Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra oyunda "T" tuşu ile hiç 1 işlem yapmadan logonuzu kullanabilirsiniz.

BENİM YAPTIĞIM LOGO BÖYLE OLDU.

eb74627f.bmp

ARKADAŞLAR O KADAR EMEK VERDİM TEŞEKKÜR ET BUTONUNA BASINKİ DAHA İYİLERİNİ YAPALIM.

TAMAMEN KENDİ ANLATIMIMDIR.

Takıldığınız yada yapamadığınız yerleri bu başlık altında bildirin.

Saygılar -k1nq`L![o]n `` t|K

Paylaşım için teşekkürler,ben biliyordum bilmeyenler için yararlı konu olmuş.Eline sağlık.

önemi yok kardeşim.

teşekkürler

Teşekkürler Güzel Paylaşım. :)

Teşekkürler Kardeşim

Teşekkürler Güzel Paylasım :)

Sağol İso. Es-Es :D

Teşekkürler Ama pldecal diye kaydetmiyoruz

Güzel paylaşım :) +rep :)

[SIZE=3][COLOR=#ff8000][B]-k1nq`L![o]n `` t|K[/B][/COLOR][/SIZE] konu başlığını ' Counter Strike 1.5 - 1.6 Logo Yapımı Resimli Anlatımı olarak değiştir.

Konu başlıklarına kendi isminizi koymayın lütfen. Google veya Bind'ten arama yapanlar sizin isminiz değil konu ile alakalı oyunun ismiyle arama yapıyorlar. Oda Counter Strike'tır.

Güzel bir konu, onun için hit'ine fazla olması lazım. İsminizi yazarak hit oranın % 50'ye yakın azalma oluyor böyle açılan konular lütfen biraz dikkatlı olun.

Güzel Paylaşım Teşşekkürler.

[SIZE=3][COLOR=#ff8000][B]-k1nq`L![o]n `` t|K[/B][/COLOR][/SIZE] konu başlığını ' Counter Strike 1.5 - 1.6 Logo Yapımı Resimli Anlatımı olarak değiştir.

Konu başlıklarına kendi isminizi koymayın lütfen. Google veya Bind'ten arama yapanlar sizin isminiz değil konu ile alakalı oyunun ismiyle arama yapıyorlar. Oda Counter Strike'tır.

Güzel bir konu, onun için hit'ine fazla olması lazım. İsminizi yazarak hit oranın % 50'ye yakın azalma oluyor böyle açılan konular lütfen biraz dikkatlı olun.

Anladım orti düzeltiyim.

teşekkürler ama olmuyor hep ayni spreyler oluyor sadece botlarla oluyor bu :d

İbretlik paylaşım... Ty :):)

saolda sxe geçer mı :/

güzel gardaşım sağol.

Teşekkürler :)

Teşekkürler...

Teşekkürler :) Güzel payLaşım :) + rep :D

Geri