[quote="~ night bLue']Kısa zamanda iyi oynayamassin en az 1.5 yılını vermen lazimki oyunu çözmelisin taktikleri öğrenmelisin .
Dm kas ,
Mutlaka ses kasmayi öğren ,
Radar kasmayi öğren teke tek kaldinda adamla sessiz geliyorsa yerini bilirsin ,
Moralini yüksek tut hep öldünde çok malimda ölüyorum dersen 1-0 malupsun zaten ,
1 - 2 mermi atip sarjor değiştirme sonuna kadar kullan mermini sakin alışma seri mermi değiştirmeye ,
Bol bol vs at bileğin çalışır ,
Sık sık say konuşma mümkün oldukça az konuş oyuna konsantre olursun ,
Sekmeyi öğren eğer yapamıyorsan adami gördünde ctrl basıp kafasina aticaksin ,
Pasif svlerde kas pro svde kasarsan hep yenilirsin şuan çünkü ordakiler iyi oynar ,
Hilesiz oynarsan sağlam olursun hile oyunu unuturur ,
Player skini kullanman iyi olur çünkü adamlari net görürsün bunun için bana ulaş ,
Silah skinleri kullanma bazi skinler çok seker sadeleri en güzelidir ve kasma yapmaz ,
Yeni olduğun için caunter strike da olmassa olmaz bir cfgn olmalidir ,
Bu dediklerimi uygularsan ve sistemin yani bilgisayarinin özellikleride iyiyse sağlam player olursun ,
Son olarak ekliyorum kimsenin ana baci sövme bu bir botluk göstergesidir küfür ,
Onlarin seviyesine inmessen hatta cevap bile vermessen adamlar sinirden patlar ,
Benden bu kadar şimdilik eğer bunlari uygularsan sağlam bir player olursun . Karşindakini asla küçük görme karşındakinin kim oldunu bilmiyorsun 2 - 3 kişi vurup tabirime göre götün kalkarsa adam real alir ezebilir çok oldu bana

Başarilar dilerim .[/quote]
OHA YORUMA BAK