Cs'ye Yeni Başladım Kısa Sürede Nasıl Güzel Oynarım ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İsem55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

İsem55

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
İsem55
Cevab Yazan Herkeze Çok Teşekkür Ederim Bana ve Diğer Arkadaşlarımız İçinde Kısa Bir Ön Bilgi Olur Umarım :)

kardeşim herşeyin başı BİLEK bunu sakın unutma sende ghciler gibi hileye başvurma.. adam gibi oyna tamam mı ? devamı gelir zaten

Ses kasmayı öğren
Radar Kullanmayı mutlaka öğren radar sayesinde düşman varmı yokmu öğrenebilirsin Radarda Senin adamın yoksa muhtemelen adam olabilir .
Hileye Başvurma .
DeathMach serverlerde kendini geliştir .
İnternetten Reflex oyunları oyna .

SK Gamingden Video izleyerek gaza gelebilirsin :)

yorumlara bakılırsa büyük bir king doğuyor :D

:) Eyw Teşekkür Ederim Hepinize ~b[A]ck~ İnşallah :)

hileye yanaşma oyundaki reflexini vb herşeyini kaybedersin.

kendıne takılacak iyi dürüst arkadaşlar bul vs felan atın alısmana yardımcı olur

genellikle fun & deathmatch sw'lerinde takılarak alısabilirsin iyi forumlar

ilk önce temiz bir sw temiz bir clan Tabikide Takılmak istiyorsan Sonra biraz Refleks geliştir ses kasmak için iyi bir kulaklık ve iyi bir mause şart hileye bulaşma bir süre sonra maclarada girersin devamı gelir işte her şeyi başı zaman :)

elinle kavrayabileceğin güzel bi maus al.Sonra kendini kasmadan oyna 1-2 haftaya öğrenirsin :D

Dürüst ve güvenilir ol herşeyin gerisi gelir emin ol. :)

Mause fln gerek yok bence herhangi bi mause olabilir Hile kullanma Oyunda Adam önüne çıkınca heycanlanma sakin sakin oyna yeterli ayrıca arkadaşın dedığı gıbı ses kasmayı ve radar kullanmayı öğren temel gereksinimler :)

Öncelikle cs yeni başladıysan sanırsam yaşın biraz küçük bu iş zaman gerektiren bir iş ha diyince olmuyor, olmaz da zaten :) kendini geliştir önce bir kulaklığın olsun ses kasacak derecede fazlasına lüzum yok,önce ses kasmayı öğren daha sonra cross tutmayı yani hedef nişanlamayı :) sonra radar kullanmayı böyle böyle derken zaten belli bir zaman içerisinde kendinde gelişme göreceksin..Emin ol ki belki sıkılırsın hileye başvurabilirsin ama asla hileyle oynama tavsiyem çünkü olurya int. kafelere cs oynamaya gidersin adam vuramazsın çünkü hilen yoktur orda herkes eşittir :) Denilebilecek çok şey var ama dediğim gibi bu arada pratik yap aim'ini geliştir bol bol gerisi sana kalmış ama dediğim gibi ha diyince iyi oynayamazsın belli bir süreç belli bir zaman gerekli..Hadi iyi forumlar başarılar yolun açık olsun :)

Ses kasmayı öğren
Radar Kullanmayı mutlaka öğren radar sayesinde düşman varmı yokmu öğrenebilirsin Radarda Senin adamın yoksa muhtemelen adam olabilir .
Hileye Başvurma .
DeathMach serverlerde kendini geliştir .
İnternetten Reflex oyunları oyna .
SK Gamingden Video izleyerek gaza gelebilirsin :)

son öneriye bittim :D

Kısa zamanda iyi oynayamassin en az 1.5 yılını vermen lazimki oyunu çözmelisin taktikleri öğrenmelisin .
Dm kas ,
Mutlaka ses kasmayi öğren ,
Radar kasmayi öğren teke tek kaldinda adamla sessiz geliyorsa yerini bilirsin ,
Moralini yüksek tut hep öldünde çok malimda ölüyorum dersen 1-0 malupsun zaten ,
1 - 2 mermi atip sarjor değiştirme sonuna kadar kullan mermini sakin alışma seri mermi değiştirmeye ,
Bol bol vs at bileğin çalışır ,
Sık sık say konuşma mümkün oldukça az konuş oyuna konsantre olursun ,
Sekmeyi öğren eğer yapamıyorsan adami gördünde ctrl basıp kafasina aticaksin ,
Pasif svlerde kas pro svde kasarsan hep yenilirsin şuan çünkü ordakiler iyi oynar ,
Hilesiz oynarsan sağlam olursun hile oyunu unuturur ,
Player skini kullanman iyi olur çünkü adamlari net görürsün bunun için bana ulaş ,
Silah skinleri kullanma bazi skinler çok seker sadeleri en güzelidir ve kasma yapmaz ,
Yeni olduğun için caunter strike da olmassa olmaz bir cfgn olmalidir ,
Bu dediklerimi uygularsan ve sistemin yani bilgisayarinin özellikleride iyiyse sağlam player olursun ,
Son olarak ekliyorum kimsenin ana baci sövme bu bir botluk göstergesidir küfür ,
Onlarin seviyesine inmessen hatta cevap bile vermessen adamlar sinirden patlar ,
Benden bu kadar şimdilik eğer bunlari uygularsan sağlam bir player olursun . Karşindakini asla küçük görme karşındakinin kim oldunu bilmiyorsun 2 - 3 kişi vurup tabirime göre götün kalkarsa adam real alir ezebilir çok oldu bana :) Başarilar dilerim .

N a d i r reyiz :(

[quote="~ night bLue']Kısa zamanda iyi oynayamassin en az 1.5 yılını vermen lazimki oyunu çözmelisin taktikleri öğrenmelisin .
Dm kas ,
Mutlaka ses kasmayi öğren ,
Radar kasmayi öğren teke tek kaldinda adamla sessiz geliyorsa yerini bilirsin ,
Moralini yüksek tut hep öldünde çok malimda ölüyorum dersen 1-0 malupsun zaten ,
1 - 2 mermi atip sarjor değiştirme sonuna kadar kullan mermini sakin alışma seri mermi değiştirmeye ,
Bol bol vs at bileğin çalışır ,
Sık sık say konuşma mümkün oldukça az konuş oyuna konsantre olursun ,
Sekmeyi öğren eğer yapamıyorsan adami gördünde ctrl basıp kafasina aticaksin ,
Pasif svlerde kas pro svde kasarsan hep yenilirsin şuan çünkü ordakiler iyi oynar ,
Hilesiz oynarsan sağlam olursun hile oyunu unuturur ,
Player skini kullanman iyi olur çünkü adamlari net görürsün bunun için bana ulaş ,
Silah skinleri kullanma bazi skinler çok seker sadeleri en güzelidir ve kasma yapmaz ,
Yeni olduğun için caunter strike da olmassa olmaz bir cfgn olmalidir ,
Bu dediklerimi uygularsan ve sistemin yani bilgisayarinin özellikleride iyiyse sağlam player olursun ,
Son olarak ekliyorum kimsenin ana baci sövme bu bir botluk göstergesidir küfür ,
Onlarin seviyesine inmessen hatta cevap bile vermessen adamlar sinirden patlar ,
Benden bu kadar şimdilik eğer bunlari uygularsan sağlam bir player olursun . Karşindakini asla küçük görme karşındakinin kim oldunu bilmiyorsun 2 - 3 kişi vurup tabirime göre götün kalkarsa adam real alir ezebilir çok oldu bana :) Başarilar dilerim .[/quote]

OHA YORUMA BAK

Hepinize Çok Tşk Ederim ~~night Blue Sana Ayrıca Tşk Ederim :)

Keşke yıllar önce bu soruyu benimde soracağım kişiler olsaydı internet kafelerde de_dust , fy_iceword ,assoult'larda kendimiz piştik ne varsa kendimiz öğrendik hey gidi günler heyy sen şanslısın kardeşim söylenen herşeyi dikkate al başarılar :):)

Geri