D.Moderatör olmamın şerefine aylardır kulllandığım orj.cfg mi sunuyorum...Resmen aim

Fraq manyak bisi bizede sölesen kıyak olur o ayarları xD [simdi dicen meslek sırrı die :D] :D:D:D

No recoil ayarlarını bulup sonamı ekledın spawn ? :D:D

babacim saolda kafaya cross kayiyo falan hep guldruosun beni ya :D eyw saoLasin :D

arkadaşlar ben wAtchmen bende bu cfgyi kulanıyorum çok beqendim eyw burak kardeşim teşekkürler

biRader hayıRLı oLsun da ben d0sya payLAscaqım ama nasıL ? :D

Yorumlar için teşekkür ederim dosyayı paylasmak mıcın upload sitelerine upload etmelisin daha sonra konu açıp linki koymalısın bu kadar :)

Paylaşım için teşekkürler dev***** bekliyorum kardeşim :)

Spawn dan ögrensek o küçük kodları :D Daha iyi olcak veyaa Mod ' um No recoil ayarlarına tekrardan bakarmısn veyya kendim cfg nin sonuna eklesem ?

Yorumlar için teşekkürler.

teşekkürler burak :)

Önemli değil kanak 7/24 hizmetinizdeyim gece tarifesi olmadan :D

PayLaşım için teşekkürler dostum.

eyw saoL kaRdeSim ..

yaa bırak faqe sınn sen adamlarnn kadırııon senın kanıtlarn var elmde

tşk ederım kardes denedım bence gayet ii sadece colt daha ıyı keleşten ..! elıne saglık hıc olmazsa adam gıbı dogru bır cfg paylaşmışsın mılletınkı gıbı sallama degıll..! kolay gelsın

Teşekkürler

tşk ederım kardes denedım bence gayet ii sadece colt daha ıyı keleşten ..! elıne saglık hıc olmazsa adam gıbı dogru bır cfg paylaşmışsın mılletınkı gıbı sallama degıll..! kolay gelsın
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim kardeşim dediğin gibi herkez dandik dundik CFG paylaşıyor ve forumda bir kaç kişi iyi cfg paylaşıyor bende onlardan biriyim kendimce benimde farkım bu olsun... :)

cok guzel kardesım elıne saqlık

Geri