Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
D.Moderatör olmamın şerefine aylardır kulllandığım orj.cfg mi sunuyorum...Resmen aim
şu cfglere aim demekten vazgeçmediniz ya helal olsn Güldürüyorsnz beni ne aim i kardeşim o eskidendi artk aim mi kaldı yok deaqle kafaya cekiyorms yok havaya at kafaya gelsin sen bari yapma
şu cfglere aim demekten vazgeçmediniz ya helal olsn Güldürüyorsnz beni ne aim i kardeşim o eskidendi artk aim mi kaldı yok deaqle kafaya cekiyorms yok havaya at kafaya gelsin sen bari yapma
Sen bu rcyiAnkara Team | #qossoN Rc si Orjinal + SS Kanıtlı Gel konu başlığı altında paylaşmıştın ama açılan konu tarihine göre bu konu önce açılmış yani öbür konuda belirttiğin orj değil 2 rc de herşeyiyle aynı ondan orj alıp adını değiştirip fakelerden birini koymuşsun tarihlere dikkat et ; ]