Effortless English- FULL SET İNDİR (Ücretsiz-Free)

Alee paylaşimin gerçekten harika çok teşekkürler ama yüklemekiçin linke basinca rapid download sayfasi açiliyor free user a basinca eror veriyr ve hiçbiri yüklenmiyor. Bi kontrol edermisin sana zahmet. Teşekkürler şimdiden.

Ben teşekkür ederim, linklerin kırık olmaması lazım :( O gün başka bir indirme yaptıysan RapidShare'den, hata verir. yarın dene :)

dostum teşekkür ederim emeğine
bişey sorucaktım
bir sitede rastladım bu program 4 ayrı bağımsız setten oluşuyor diyor bunlar da şunlarmış:
-flow english -yeni başlayanlar için
-effortless english classic--başlangıç ve orta düzeyde olanlar için
-effortless english club ----son yeni set ilerletmek isteyenler için
-bussiness english --------son aşama, ileri düzey için
diyor
senin bu verdiğin bunların hepsini kapsıyor mu ya da içlerinden biri mi
tekrar teşekkür ederim
-

Slm arkadaşlar şimdi cidden bu 97 USD ye satılan set mi?Ciddi ciddi ücretsiz mi yani ve set sağlam mı?Ben bu hafta bu seti almayı planlıyordum.EE bu setin sahibi ücretsiz temin edilebildiğinin farkında değil mi bu setin?

Çok teşekkürler gerçekten yararlı bir paylaşım olmuş arkadaşım :)

aynen öyle besmer kardeşim. farkımız bu, kaliteli paylaşım ;)

abi allah senden razı olsun. elleri opülecek adamsın....o kadar soyluyorum

abi bikaç yerde daha buldum bu seti ama seninkiler pek bi güzel hazırlanmış gibiydi senden indircem ellerine sağlık

çok teşekkürler :)

Gerçekten harika bir paylaşım gerçi daha ilk bölümü tamamlayıp açamadım ama bitince tekrar yazacağım. Teşekkür ederim! Hem de çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk:thumbup:

selam
linkler kırıkmı acaba? adres yanlış yazıyor

linkler de sorun var herhalde calışmıyor bazıları o (ilk bolum mesela) bı ılgılenebılırmısın gercekten guzel bır baylaşım olmus

arkadaşım teşekkürler. yalnız flow english partlarında içerikte ms dosyaları eksik. zaten önemli olan bu dosyalar. diğerlerine bakmadım henüz bakınca yazacam inş.

evet ms dosyaları diğer partlardaymış özür. fakat yine de rar dosyalarıı tam olarak çıkarılamıyor. teşekkürler

evet arkadaşlar. speaking için mükemmel bir set. grammerle vocabulary ile uğraşmıyosunuz. zaten bu sistemi bulan adamın da isteği bu. ders çalışmak gramer çalışmak kelime ezberlemek yok. sadece dinleyeceksiniz ve ms dosyalarında verilen sohbet tarzı sorulara anında cevap evereceksiniz.

partlarda küçük hikayeler mevcut. bunlar basitten zora doğru sıralanmış. istenilen ilk hikayeden başlayarak son hikayeye kadar dinlemek dinlemek dinlemek. bir hikayeyi özümseyene kadar dinlemeniz isteniyor. bu 1 hafta olur 2 hafta olur belki daha fazla. günde 2 saat önerilmiş.

partlarda ufak tefek dosyalar eksik. ama çalışmanın yüzde 95 i linklerde var. linkler sağlam.kolay gelsin.

Çok teşekkür ederim emeklerine sağlık.

dalga mı geçiyosun sen ya , hiç biri calısmıo , bide bi tesekkür yeter demiş salak sın bayaa heralde

selam permalink,

paylaşımın için teşekkürler... bişi sorucam bu set eksik falan değil dimi? mesela ben vol2 flow english part 1 i indirdim.. ama içinde sweet dreams diye bir ders var onun pdf i var ama mp3 yok.. ve bunun gibi bir çok dosya var.. acaba gerçeği böylemi yoksa ben indirirken bişileri eksik mi yaptım?? bilgi verirsen sevinirim.
Teşekkürler,

merhaba
Grammar kills your english .... bölümünden yalnızca 1 4 ve 6. dosyaları indirebildim.Diğerlerini nasıl indirebilirim.
Bu dosyaları yükleyip çalışan arkadaşlar varsa yorumlarınızı beklerim.

Geri