Effortless English- FULL SET İNDİR (Ücretsiz-Free)

partları indirdim ama arşiv biçimi hasarlı diyor.bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba

eline emeğine sağlık ne zamandandır böyle bişey arıyordum....

Thank you very very much! You're great!

Vol 3, 4 ve 5 patlamış. Linkleri yenileyebilir misiniz?

Çok çokk teşekkür ederimm ..Allah razı olsun ya ben bu seti almayı planlıyodum ..Yanlız bazı dosyaların içinde mp3 leri yok kontrol edermisnz

partları indiriyorum çok güzel kullanım ile ilgili bir tavsiyeniz var mı ?

teşekkürler:thumbup:

arkadaşlar merhaba,
bu setin tamamı 5,2 gb.Elinde tamamı olan varsa bana gönderebilir mi.Acil gerekli.Lütfen esaj atın.ücret konusuruz.saygılar.

çok teşekkür ederim kardeş

slm öncelikle böyle bir paylaşım için teşekkürler. vol 1 de part 2 ve 3 ü açamıyorum sayfa bulunamadı uyarısı veriyor yardım edebilir misiniz?

slm arkadaşlar bana yardımcı olabılırmısınız ben hıç bırını ındıremıyorım

Kardeşim ellerine sağlık paylaşımın için teşekkür ederim.

çok teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım ancak indiremiyorum bi yardımcı olsan?

vol 1 i indiremiyorum geçersiz adres diyor

Merhabalar Öncelikle emeğinize sağlık ben .Vol 1 i indirdim part 8 de hata veriyor ve rardan çıkartmıyor iki kez indirdim ancak ikisindede sorun çözülmedi neden acaba.Teşekkürler.

çok teşekkürler :)

öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. yanlız bir şey sormak durumundayım. rapidshare olayında günlük idirme limitimiz var sanırım hepsini aynı anda aynı gün yapamıyoruz değilmi. eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var ise bana yardımcı olabilirmi. bu konuda pek bilgim yok. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür edrim. saygılar alaracan
ben altı partı aynı anda rapidden indirebiliyorum sınır yok dostum

arkadaslar ben hepsinii indirdim linklerde kırık yok ama içeriğini henüz kontrol etmedim eksik mp3 ve pdf dosyalarının eksik olduğunu okudum bütün sayfalarda bundan bahsedilmiş

emeğine sağlık

Geri