Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Effortless English- FULL SET İNDİR (Ücretsiz-Free)
böyle bir hizmet sunulduğu için tüm site yöneticilerine ve paylaşan kardeşime yüksek sesle bir alkış gönderiyorum geç kalmış olsam da iyi ki doğmuşsunuz be
Ali bey ellerinize sağlık çok iyi bir paylaşım teşekkürler. Ben yeni indirmeye başladım şahane paylaşım ama VOL 1'de sadece part 4 ve 6 yı indirebildim diğer linkler geçersiz adres diye hata veriyor. Fırsatınız olunca linkleri kontrol edermisiniz.
Ali üstadım paylaşım çok başarılı eline sağlık ama VOL 1'de 2,3,5,7,8,9 nolu partlarda sorun var sanırım linkler ölmüş rica etsem yenilermisin TEŞEKKÜRLER.
ali arkadaşım gerçekten bu programı çok aradım.çok teşekkürler fakat ben vol1'i part2'den itibaren açamadım. tıklıyorum adres geçersiz diyo.bi çözüm bulabilirsen bana büyük bir iyilik yapmış olursun
öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. yanlız bir şey sormak durumundayım. rapidshare olayında günlük idirme limitimiz var sanırım hepsini aynı anda aynı gün yapamıyoruz değilmi. eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var ise bana yardımcı olabilirmi. bu konuda pek bilgim yok. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür edrim. saygılar alaracan