Effortless English- FULL SET İNDİR (Ücretsiz-Free)

böyle bir hizmet sunulduğu için tüm site yöneticilerine ve paylaşan kardeşime yüksek sesle bir alkış gönderiyorum geç kalmış olsam da iyi ki doğmuşsunuz be

teşekkürler

paylasım ıcın sagol

Ali bey ellerinize sağlık çok iyi bir paylaşım teşekkürler. Ben yeni indirmeye başladım şahane paylaşım ama VOL 1'de sadece part 4 ve 6 yı indirebildim diğer linkler geçersiz adres diye hata veriyor. Fırsatınız olunca linkleri kontrol edermisiniz.

Paylaşım için sağol şampiyon.

Ali üstadım paylaşım çok başarılı eline sağlık ama VOL 1'de 2,3,5,7,8,9 nolu partlarda sorun var sanırım linkler ölmüş rica etsem yenilermisin TEŞEKKÜRLER.

Teşekkürler.

teşekkürler.:)

paylaşım için çok sağolunda bunları nasıl çalışmamı önerirsiniz?

super bi hizmet bence tşkkler

cok tesekkür ederiz emeğinize ....

ne kadar dua etsem az sana çok teşekkürler .... :):)

çok teşekkürler

arkadaşlar ben part2 de takıldım. sürekli yanlış adres diyor nasıl indirecem bilemiyorum....:(

ali arkadaşım gerçekten bu programı çok aradım.çok teşekkürler fakat ben vol1'i part2'den itibaren açamadım. tıklıyorum adres geçersiz diyo.bi çözüm bulabilirsen bana büyük bir iyilik yapmış olursun :(

VOL:1 deki partlardan 2,3,5,8,9 çalışmıyor. kontrol edebilirseniz sevinirim

başka sitelerden okuduğum yorumlara bakılırsa bu set çok faydalı. Yüklemeyi yapan arkadaşın ellerine sağlık...

Kardeşim çok teşekkür ediyorum.İndirmeye başladım umarım bir sorun çıkmaz.İngilizce adını en iyi paylaşımı yapmışsın.Tekrar teşekkürler

öncelikle paylaşım için çok teşekkür ederim. yanlız bir şey sormak durumundayım. rapidshare olayında günlük idirme limitimiz var sanırım hepsini aynı anda aynı gün yapamıyoruz değilmi. eğer bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var ise bana yardımcı olabilirmi. bu konuda pek bilgim yok. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür edrim. saygılar alaracan

teşekkürler

Geri