Evet BeyLer Buda Awp BattLe deki FRag^ım =)) BaKarSanıZ SewiNiRim =))

GzL frag hLL olsun ... :D

yorum yapanlar hiç kafanız çalışmıyo:D adam transfer yapmış bide ölen kişi sayısına baksanıza:D extasy denilen adam 111 kere ölmüş vurdugu adam sayısıyla eşit;) dikkatli bakın ss lere yanılmayın

yorum yapanlar hiç kafanız çalışmıyo:D adam transfer yapmış bide ölen kişi sayısına baksanıza:D extasy denilen adam 111 kere ölmüş vurdugu adam sayısıyla eşit;) dikkatli bakın ss lere yanılmayın

ya baRi bu kdr eziKLik yabmayn yaw..benden ba$ka adaMLarda war ctde,onLarda wuru0..ssde koydum daa neye inanmı0nuz ya aLLa aLLa

ya baRi bu kdr eziKLik yabmayn yaw..benden ba$ka adaMLarda war ctde,onLarda wuru0..ssde koydum daa neye inanmı0nuz ya aLLa aLLa
Senden sonraki adamlar sonradan girmiş hiç boşuna kendini yorma cocuk yok karşında;) bi arada atarız ws görürüz kingligini

hll olsn kardesım walaha hll olsn bnm rekorum. 159 - 11

hLL ! KarDes Sewdim ßende Mi Cs 1.5 Mi 0ynasam yHa

ZuppeR :D SaqoL

Sağol , Güzel FraG !!

Yediremediğim yok al benim ss lerden birini atim fazla konuşma;)

Imageshack - awpdust0003.jpg

Biraz sende Frag Gör öyle seninqilere benziomu ölü adam sayısı 111 varmı bak bakalım

Burda Bana Laf Oyunları yapma

yeMin edi0rm ezksin ;) ben sana di0rmki ben girdiimde o adam oynu0du ztn..bayada wuruLmu$du..ben 111 kez wurmu$sam oda 111 kez öLmü$se ben nabim..seNLe hertürLü ws ataRm..eminimki ezeRmde..:H dünün bebeLeri geLm$ bna artisLik yabı0 :H

karşısındakiler eziq ondan yoksa yapamaz böyle frag

hLL karde$im .. Sw Dm`mi ? y0ksa pubLic mi

valla çok komiksin arkadaşım.... msnden tanıdığın bi arkadaşını boş sw ye çağırmışn o kendini hep bilerek vurdurtmuş... nedeni ise Ct LErdeki ölen adamın ölme sayısı 111 arkadaşın vurduğu sayıda 111 ;) hadi qq milleti kandırma ;) bi adam hiçmi ölmez bi mapta hiçmi hatasi olmaz..?? sadece 1 kere ölmüş onuda bilerek ;)

Ne ezik AWP oyuncuLarı var bee :S:S

yeMin edi0rm ezksin ;) ben sana di0rmki ben girdiimde o adam oynu0du ztn..bayada wuruLmu$du..ben 111 kez wurmu$sam oda 111 kez öLmü$se ben nabim..seNLe hertürLü ws ataRm..eminimki ezeRmde..:H dünün bebeLeri geLm$ bna artisLik yabı0 :H
Hele bebe diyene bak senin gibi deil en azından bizim foto millete ezik dicene kendine bak benim ss de seni geçio fazla konuşma;) gel sw ye yaparız bi ara cs4.csoyuncu.com bi ara beqlerim görürüz kingmisin bebemisin

hep kendıne yapıon cfg koyda bızde yapalım aga

Geri