Evet BeyLer Buda Awp BattLe deki FRag^ım =)) BaKarSanıZ SewiNiRim =))

adam 11 de 116 ölmüs bide resim koymus

hhe karsında 5 adam avr lamerlerı ezmıs fraga bak dıo qeqqwwq

Hmm GuzeL PAyLasım.

Bulmussun adamları kasmıssın frağı

Helal Olsun !

ya bi$e dicem..benm derdim ney miLLeti kandiriim..inanmayan warsa geLsn hertürLü ws atiim..$uraya bi resm koydmki bakın die..küfür edin weya a$$ağıLayın die diiL..!! cekemeyen yorum yapmasn arkada$..

Anarchy nın olum fragı ıle senın vurus fragın aynı dikkatimi çekti :D

cfg master ayriyetten radar bile kullanmıyo xD adamlarda ezık bu arada :)

Bence de bu frag'ı senoyna,kingofcs gibi sunucularda yaparsan o gerçekten kaliteli frag olur eğer 2-3 ezikle yapar da buraya koyarsan eziğin alasısındır..

Peki seni 1 keRe Kim wuRdu ... ? xD :D

Serverde SocL Denen bişe Yok Cfg master aLmış Başını GidiyoR bu fRagı yApsAn ne biLader :) ..

len ben valve drilll çakal ne zmn sen oynamayı örendin

ciddiiyim hicbiriniz yediremi0sunuz kendinize..bok atmayı bırakın yter..

kardeşim bu foto tamamaen fake. sizin teamın oldurduklerını topladım 139 cıktı admların oluslerını topladım 213 mu ne çıktı nasıl oluo bu iş foto tamamen fake.

kardeşim bu foto tamamaen fake. sizin teamın oldurduklerını topladım 139 cıktı admların oluslerını topladım 213 mu ne çıktı nasıl oluo bu iş foto tamamen fake.

karde$ ben girdiimde ztn adaMLar oynu0du..hatta cıkanLar biLe oLdu..s0radan girenLer fLnda oLdu..ben hic cıkmadM..adaMLar geLdikce oynadm we wurdum..yani sadce o adaMLarLa oynamadm..cıKan baya oLdu..eer en ufak bi montaj wea paint warsa aLLah beLamı weRsin..

YETER ARTIK İNANIN YA...!

eyw karde$..!

Geri