[Fs'g] vs eX * Juqadores ` real varsa maç bizim `

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bızım clana karsı 1 kısı 19-1 gıdıcek :) kendınızı kandırmayın kendınızı tatmın etmeyın edemezsnz cunku bızkralız sız ...

sen kimsin la önce gitte ayak izlerini sil biz kısa yoldan king olmuyoz bilekle sizin gibi koçeleri eziyok :thumbup1:

Adam ızlıyor gh bellı zaten . Onu gec hadi bu dewırde Gh bol adamda Gh olmasına karsı degılız . .

Ama ızleyıpte bellı etme dıyorus . . Anladın mı khardes . . ?

tamam kardeş yap diyorum benim bi korkum yok hud diyorum eğer adam gibi sahne bulamayıp fake movie yaparsanız ki yapıcaksınız sizin tercihiniz. bence sen o adamın yanında fazla durma .

Adam ızlıyor gh bellı zaten . Onu gec hadi bu dewırde Gh bol adamda Gh olmasına karsı degılız . .

Ama ızleyıpte bellı etme dıyorus . . Anladın mı khardes . . ?

balyozun yalakaları çoğaldıl -4 balyozun yalakalarına ölüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm :w00t:

Konuda küfür ve tartışma devam ederse yoruma kapanıcak ..

ottoban ganga fake üyelikleri banlasana :D

Banla ottoman kardeş :D:D

geyle size :)

Bizdede ağladıydı balyoz.

Hud kasıyoz duvar diyo movie yap diyoz ses yok :)

Banladım 2-3 kisiyide sayı artabilir cünyır..

ottoman kardeşm azsonra vıdeoyu ızleyınce sende sowuceksın orjinal demosuyla bırlıkte sunulucak ..!

temam ganga ben sana şıkayet ederim küfür olursa :( :( :(

balyozun yalakaları çoğaldıl -4 balyozun yalakalarına ölüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm
:w00t::w00t:

hud diyorum geçiyorum ağlayın ...

junıor sen kımsın kı konusuyorsun bebe ? daha gecengun 1 10 gıdıyordun ? onundekı adamı vuramıyordun . .

Kaybol gıt sımdı boyundan buyuk ıslerle ugrasma bosa post kasma . By ;)

Ancak hud der ızle ızle hud de .

Video gelıyor zaten goruceksınız

qL kinlere bu adamlar işi biliyor :D

junıor sen kımsın kı konusuyorsun bebe ? daha gecengun 1 10 gıdıyordun ? onundekı adamı vuramıyordun . .

Kaybol gıt sımdı boyundan buyuk ıslerle ugrasma bosa post kasma . By ;)

Ancak hud der ızle ızle hud de .

Video gelıyor zaten goruceksınız

bacağım kadar boyun var fazla konuşma. :thumbdown:

fake movie yapmayın da benim moviye yi yapın tk moviemi de yapın la uğraşmayacam ben ama eyç di tam ekran olsun efekt istemem

ben heryerdeyim cCc

2 hakaretli yorumdan sonra konu kapatılacaktır.!

tartışma çıkarmayınız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri