Güzel Sözler "Part 3"

Ne Insanlar Tanidim Yildizlar Gibiydiler.hepsi Goklerdeydi,parliyorlardi.ama Ben Seni,gunesi Sectim.bir Gunes Icin Bin Yildizdan Vazgectim...

Huzunleri Karlara Yazdim,gunes Cikinca Erisin Diye,seni Kalbime Yazdimoradan Hic Silinmeyesin Diye...

Sigaramdaki Dumandin,sigarayi Biraktim,kadehimdeki Ickimdin,ickiyi Biraktim,geceleri Ruyamdaydim,uyumayi Biraktim.baktim,sensiz Yasanmiyoryasamayi Biraktim...

Bir Meyhane Buldum Mezarligin Karsisinda,eger Bana Donecek Olursan,ya Meyhanedeyim Ya Da Karsisinda...

Ask Kacmaktan Cok Kovalamayi,gormekten Cok Ozlemeyi,gitmekten Cok Beklemeyi Dokunmaktan Cok Duslemeyi Sever Ve O Kadar Hâindir Ki Nerede Imkânsiz Var Onu Sever...

Bugulu Camlarda Seni Bekliyorum Bir Yorgun Sevgi Cikmazinda Yol Ariyorum Aglamak Istiyorum,aglamak Istiyorum Iste Sevdigim Soyluyorum Seni Cok Ama Cok Seviyorum...

Yuregimin Yerini Bilmezdim.... Ta Ki Sen Incitene Dek...

Benim Dogdugum Koylerde Hep Kuzey Ruzgarlari Eserdi O Yuzden Catlaktir Hep Dudaklarim...op Biraz...

Gecenin Zifiri Karanligini Yirtan Dolunay,yeryuzunu Susleyen Beyaz Karlar Uzerinde Cigligini Semaya Haykiran Bozkurt Uzerine Yemin Olsun Ki Seni Seviyorum...

Andim Olsun Seni Yar Diye Bagrima Basmak Kilitler Vurulsun Seni Sakladim Yuregime Sensizligim Sadece Ecel Olsun Yeminim Var Tutmazsam Cezam Sensizlik Olsun...

Kadehler Gozyasiyla Dolsa Seneler Gecse Miadim Dolsa Da Cicekler Solsa Kuslar Ucmasa Da Yine De Sen Olmayacaksin...

Sen Benim Icin Uzaktan Beklenen Mektup Mahkumun Goremedigi Bayram Sagirin Duyamadigi Turku Askerin Cikamadigi Hafta Sonu Izni Gulun Bitemedigi Toprak Gibisin...

sevmeden Sevilmeden Bu Hayat Yasanmazki,kalplerdeki Heyecan Sebepsiz Baslamazki, Sen Olmassa,yanimda Avutamam Kendimi,dort Kitaba Dil Olsam Anlatamam Derdimi...

Olmek Care Degil Tum Detrlere, Olmemekte Care Degil Dunya Derdinden. Uyumak Cozum Degil Kederden, Gayri Uyumamakta Cozum Degil Senin Derdinden...

Herkesi Bir Zaman Icin Aldatabilirsin, Bazi Insanlari Her Zaman Aldatabilirsin Ama Herkesi Her Zaman Aldatamazsin...

Gormeden Deger Verdigim,tanimadan Hatirladigim,seni Merak Edip Kimseye Baglanmadigim Hayal Bile Edmeyip Heyecanini Yasadigim,merakla Bekledigim Tek Heyecanimsin.

Senin Icin Olmek Varsa Olurum Fakat Seni De Yanimda ***ururum...

Bir Gun Gunes Benim Icin Dogacak Iste O Gun Sana Donecegim Elimde Kirmizi Guller Olacak Ve Haykiracagim Seni Sevdigimi Bekle Sevdigim O Gunu Bekle Donecegim...

Bir Gul Guzeldir, Solana Kadar,bir Ateste Parlaktir, Sonene Adar,ama Benim Sevgim Ne Solar, Ne Soner Olene Kadar...

Asktan Kurtulmak Ona Tutulmak Kadar Kolay Degildir!..

Geri