Güzel Sözler "Part 3"

Yaprak Doken Gencligimin Satir Aralarinda Alti Kirmiziyla Cizilmis Ve Tirnak Icine Alinmis Suskunlugumun Bas Harflerisin...

Birgun Gelip Bana Soracaksin Tanriyimi Cok Seviyorsun Benimi Diye Tanriyi Diyecegim Sessizce Cekip Gideceksin Ama Icindeki Tanrinin Sen Oldugunu Bilmeyeceksin

Biten Bir Ask Icin Bu Kadar Aci Cekilmez,giden Sevgiliden Artik Vefa Beklenmez, Bir Gun Gucum Yeterde Isyan Edersem.beni O Isyankar Sevdalara Gomun...

Bazen Insanlar Dusunur Hayatin Anlami Nedir Diye,ara Sira Bunu Bende Dusunuyorum Yada Dusunuyordum Seni Taniyincaya Kadar. Artik Biliyorum Hayatin Anlamisin...

Kalbim Hicbir Zaman Siradan Bir Sey Hissetmedi Benim... Asktan Korumustu Kendini. Sinirsiz Bir Tutku, Onu Alcaltan Bir Sarhosluk Uyandirdin Sen Onda...

v Aska Gonul Ile Dusersen Yanarsin. Zeka Ile Dusersen Kavrulursun. Akil Ile Dusersen Gulunc Olursun. Aska Dusmezsen Kalabaliga Karisirsin, Ezilirsin Sersem Sersem Bakip Durma Bir Yol Sec...

daglardaki Ruzgarin Esintisi Nasil Insaniin Icinde Bir Heyecan Yaratiyor Ise Iste Bende Seninleyken O Heyecani Yasiyorum Bitanem...

Eger Bir Ucurumun Kenarinda Dusmek Uzere Olsam, Asagida Bir Dal Olsa Ve O Dalin Sen Oldugunu Bilsem,olmekten Degil Bitanem Seni Kirmaktan Korkarim...

Seni Sevdigimi Soyluyorum Ama Bu Yalan,cunkusana Olan Duygularim O Kadar Ustun Ve Yuceki Askim Onlara Isim Bulamadim...

Bir Mezarci Olsaydim Seni Topraga Degil Kalbime Gomerdim Sevgilim...

Gecenin Izinde Iz Surdum Seni Aradim. Ay Sahidim,karanliklar Ise Isigimdi.sabahi Yapacak Gunese Ant Olsunki Seni Bulacagim Ve Benim Olacaksin,bir Seher Vakti.

Dunyanin En Agir Iscisi Benim, Nedenmi? Cunku 24 Saat Seni Dusunuyorum...

Kimler Icin Dokmedimki Gozyasi,senin Icin Dokuyorsam Ne Cikar.omur Temelinden Her Bir Tasi,senin Icin Sokuyorsam Ne Cikar...

Gul Dalinda Nasilsa,siir Sairin Dilinde Ne Ise Sen Yuregimde Oylesin.. Bunu Bilsende Bilmesende.....

Git Tabi Git.kirpiklerime Bir Kara Diken De Sen Ekle.henuz Sokaklarina Bile Alisamadigim Bu Kente Ver Beni Ve Bakisinin Talan Ettigi Yerlerimi Al Oyle Git....

Seni Sevdigim Kadar Allahi Sevseydim Cennetin En Guzel Kosesi Benim Olurdu

Sen Gozumdeki Bir Damla Yas Olsaydin Seni Kaybetmemek Icin Hic Aglamazdim..

Sen Colde Bir Cicek Olsaydin Seni Kaybetmemek Icin Goz Yaslarimla Beslerdim..

Geceye Inat Gun Agirmakta,agaca Inat Dal Cogalmakta, Olume Inat Insanlar Cogalmakta,bense Sana Inat Seni Sevmekteyim.inat Bu Ya, Hepte Sevecegim….

Olsen Bile Benden Kurtulamazsin. Kefen Olur Bedenini Sararim.yagmur Olur Uzerine Yagarim.cicek Olur Mezarinda Acarim. Olsen Bile Benden Kurtulamazsin

Geri