Güzel Sözler "Part 3"

Gozlerinden Suzulen Bir Damla Yas Olmak Isterdim. Gozlerinden Dogup, Yanaklarindan Suzulup, Dudaklarinda Olmek Icin...

gİden deĞİl kalandir asil terkeden gİdende bu yÜzden gİtmİŞtİr zaten....

sevgilerin değeri yapılan fedakarlıkta saklıdır

benim rahat ettiğim yerde, kimse ıstırat edemez. keyfe keder; kralına değil alayına gider....!!

Çok konuŞma kapak olursun. Fazla uĞraŞma etek olursun. YavŞama kÖpek olursun. Akilli ol, belkİ yanimda yerİnİ bulursun...

dÜn canim olan yarin dÜŞmanim olmaz benİm. YaŞananlarin hatiri hep sakli kalir. Hatirlari hep sorulur, selamlari hep alinir. Sİldİklerİm vardir bİr de, onlar yanliŞlarim ve pİŞmanliklarimdir. Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz onlar sadece beddualarimdir. Vİcdanla bİrlİkte Şeref ararim araim ben sevdİklerİmde. Her zaman doĞru deĞİldİr elbet seÇİmlerİm. Zaman gelİr yanliŞ yapanida severİm..!

eğer duvarlar konuşabilseydi seni ne kadar çok sevdiğimi söylerlerdi

benden sana söylemesi zoor yazması kolay bir kelime HOŞÇAKAL...

bedenimde degil kalbimde derdim tek alıskanlıgım bir zalim sevdim

yorgunum:çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var.yinede yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına SEVMEYENLER ULAŞAMAZLAR........

Denizler durulmaz dalgalanmadan, Umutlar yeşermez sevgi olmadan,Yalnızlıklar yok olmaz beraber olmadan, Mutluluklar yaşanmaz inan SEN OLMADAN..

Sevmek gözyasi degildir akip gitmez Sevmek bir mevsim degildir gelip gecmez Sevmek bir ömür degildir,ölünce bile bitmez.

aşkın adını;SEN koydum yakışmadı BEN koydum güzel olmadı BİZZ koydum işte bu çok süper oldu...

Gitmek zor derler sevenler için,sense gitmekten sevinç duyarsın...!Bende firar serbest gülüm,istemeyen çeker gider...!

Sende benim gibi sevseydin benim çektigimi çekseydin sende "isyankar" olurdun

* Allah, dinini düzelten kişinin dünyasını da düzeltir.
Hz.Ali r.a.

* Bir dinin tabii olması için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır.

* Din, belirli şeylere bir açıdan bakmak değil, herşeye belirli bir açıdan bakmaktır.

* Din bir milleti millet yapan unsurların arasındadır.

* Din bir üsdür, sultan da muhafızdır. Üssü olmayan yıkılmış, bekçisi olmayan da kaybolmuştur.

Geri