Güzel Sözler "Part 4"

48. Bu gece rüyama gir gizlice beni sım sıkı sar öp kokla iyice son kez isyanlar savur küfret güzelce ve sonra çek git kahrolası hayatımdan sinsice!!...

her zaman j hayata, jücük saç, jmeyi benimse, jerek yaşa,jünç düşecek kadar çok j, çünkü bu dünyada senin bir jüşün için yaşayan biri var.

ben seni deli gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin.

YARINLAR HEP GÜZEL OLACAK DERLER OYSA BUGÜNLERDE DÜNLERİN YARINI DEĞİLMİ. (umutsuzum)

evgi basittir, karmaşık olan bizleriz. Sevgi güzen verir insanlar aldatır. Sevgiye herzaman güvenilir insanlara asla!..

dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı.

bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldilermi?...........

hayatta hiçbir şey ilk aşkın yerini tutamaz insan sevse bile o ilk aşk hiç unutulmaz.

ilk aşkın ilk hatırası zihinlerden silinmez

her seven adsız bir kahramandır ve insan sevebildiği kadar insandır.

sana sevgimi yıldızlara benzetiyorum. Seni ne kadarmı seviyorum artık benimde yüreğimde bir gökyüzüm var.

İNSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GİBİYDİYLER. HEPSİDE GÖKYÜZÜNDEYDİ. AMA BEN GÜNEŞİ YANİ SENİ SEÇTİM SENİN İÇİN BİN YILDIZDAN VAZGEÇTİM. (ama sen anlamadın yazık!!!!!!....)

içine düşen her hüzün damlası sana seni ne kadar çok sevdiğimi hatırlatsın.

artık bulutlara yazıyorum hasretimi yağmur yağınca anlarsın seni ne çok özlediğimi!...

uçurumun kenarında da olsan sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse.

kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşularınki asla.

albimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karıştın

bir eski dost gibi hatırla beni bir selam ver yeter zahmet olmazsa unutmuş olsanda eski günleri adımı an yeter zahmet olmazsa

seni sordum sokak lambalarına bekleme boşa gelmezm dediler boynumu büküpte baktım onlara halime acıyıp zavallı dediler.

buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim birgün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim.

Geri