Güzel Sözler "Part 4"

güller anlatsın sana olan sevgimi güller anlatsın yanlızlığımı çaresizliğimi yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım güller anlatsın

korkma sevgiden çekme ellerini bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala bozkırlarda kısrağın , hatırla! Gülün dikeni olmasa hiç bukadar sevilirmiydi.

kurak çöksede, denizlerine gönlünün inan gözyaşlarımla sulardım seni sonuna değin ömrümün.

beni şair ettin, beni adam ettin, bana yazık oldu.

git dediğin yerlermi uzak yoksa senmi?

acılarımın prangası vermez ellerimi hüzünlerimin darağacına astım kendimi

bugün seni dünden çok yarından az seveceğim

tahammülüm kalmadı seni böyle severken sensizliğe!

beni vur külümü uzak dağlara savur ama ellere verme!

sevilmeye layık olan ancak sevmesini bilendir.

sen çölde açan bir gül olsaydın inan seni soldurmamak için gözyaşlarımla sulardım.

üzüntülerin kumsaldaki ayak izleri kadar hafif sevinçlerin okyanuslar kadar derin olsun

sevmemiştim kimseyi seni sevdiğim kadar çekmemiştim kimseden senden çektiğim kadar.

aşkınla sararıp solacak kadar sevginle bahtiyar olacak kadar uğruna canımı verecek kadar seviyorum desem inanırmısın

sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem.

hayallere dalıp gitmem ben çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben çünkü birtek istediğim sensin benim.

Sana dogru bir kelebek uçurdum, daglari denizleri asti seni buldu, yanagina ufacik bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?

Uykudan uyaninca insani uyandigina pisman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasin!..

Agirdir sevmelerim her yürek tasiyamaz, büyüktür umutlarim her omuz kaldiramaz, her sey olur da su kalbim, bir tek sensiz olamaz.

Mürekkepten denizler, kagittan gemiler yaptim. Sonra ismini her yere yazdim. Ismini yazinca seni sevdigimi sandin, ben seni sevmedim sana taptim!..

Geri