Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OlSaN Ne YaZaR En SoN GiDeCeĞiN YeR İKİ METRE MEZAR!!! Tarih: 2010-05-02 12:15:12
seviyor seviyor ama hala bamıyor ne ayak konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak 1 sanattır
Senİ sevdİm be gÜlÜm ama sen baŞkasini sevdİn sana bİrŞey demİyorum ama sana sana son sÖzÜm ne halİn varsa gÖr bu benİm sevgİmİ suİstİmal ettİn allah belani versİn...
hasretinden ne ateşler yaktımda bir seni yakamadım benii yakamdığın gibi çöl de su hapiste gün oruçta ekmek gibi bekledim seni sense araya korkular koydun yasaklar koydun şimdi nerdesın diye sakın sorma sen çağırdın da ben gelmedim mi sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara yağmurlu havalara bu kasretli havalara sen varken böyle üşümezdim küfretmezdim delirmezdim sen varken hele ölmeyi hele ölmeyi hiç düşünmezdim şimdi soruyorum sana adı sevdaysa bu cehennemin sen yaktında ben yanmadım mı..