Güzel sözler

alkol ve sigara insanı yavaş yavaş öldürüyormuş zaten kimin acelesi var ki

benim olan bana kalır gerisi yol alır

gidene yol yakışır!!!

hayatta hepimiin yapmasi gereken fedakarliklar vardir,yeri gelir insan sevdikleri icin kendisinifeda edr..

ben sana beni sevmeyi öğretemesemde sende bana senin yaptıklarını unutmayı öğretemezsin nirannnnnnn

Boş zaman yoktur;boşa giden zaman vardır

Dün geçti bu günü iyi değerlendir yarın varmı? gençliğine güvenme ölenler hep ihtiyar mı?

hayranım kamşu kızına hastayım mondial in argazına

ya ayrıl benden ölümüm ol ya da kal yaşlandığımda yanımda ol

GeCemİdİR İnSaNI HüZünLeNdİrEn İnSAn MI HüZünLeNmeK İçİn GeCeyİ BeKLeYeN

OlSaN Ne YaZaR En SoN GiDeCeĞiN YeR İKİ METRE MEZAR!!!
Tarih: 2010-05-02 12:15:12
seviyor seviyor ama hala bamıyor ne ayak konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak 1 sanattır

Senİ sevdİm be gÜlÜm ama sen baŞkasini sevdİn sana bİrŞey demİyorum ama sana sana son sÖzÜm ne halİn varsa gÖr bu benİm sevgİmİ suİstİmal ettİn allah belani versİn...

Ne GüNaH iŞLeDiM aLLaHıM DeRTLi DoĞaCaK öMRüMe VeRiLeN Bu CeZa NiYe...

Ne hasta bekledİ,sabahi ne taze ÖlÜyÜ bİr mezar,ne de Şeytan bİr gÜnahi benİm senİ bekledİĞİm kadar...... Wuslat....

hasretinden ne ateşler yaktımda bir seni yakamadım benii yakamdığın gibi çöl de su hapiste gün oruçta ekmek gibi bekledim seni sense araya korkular koydun yasaklar koydun şimdi nerdesın diye sakın sorma sen çağırdın da ben gelmedim mi sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara yağmurlu havalara bu kasretli havalara sen varken böyle üşümezdim küfretmezdim delirmezdim sen varken hele ölmeyi hele ölmeyi hiç düşünmezdim şimdi soruyorum sana adı sevdaysa bu cehennemin sen yaktında ben yanmadım mı..

Seni Ne Zaman Unutacağımı Sorma Çünkü Ne Zaman öLeceğimi ßiLmiyorum

SiL kızım akLındaKi 0 kaRanLık eSeri GezdiqiN züPpeLerden KaT KaT usTündür Şu görduqün SeRSERi

AŞkmi para mi deseler para derİm ÇÜnkÜ parasi olanin aŞkida oluyormuŞ

bir kizi seviyorum demek kolay am kalbini çalmak zor

Akıllı insan düşündüğü herşeyi söylemez.Ama her söylediğini düşünür...!!!

Geri