Güzel sözler

qözlerin kadar sözlerinde qüzel olsaydıkeşke

bulmuşsun benden sonra birini mutluluklar dilerim umarım onuda benim qibi sewiyorum die kandırmassın sen sewmeyi haketmiyosun

Yoklugun ıssız zindanlarında senin gibi bir vefasız için çürüyorum deymez bir insan için bu göz yaşları deymediğini bile bile seni seviyorum,seni seviyorum

sen hiç denizin dibindeki yeşil ormanı gördünmü. bana imkensız olduğunu söyleme çünkü ben senin gözlerinde. ölülerin bile göremeyeceği CENNETİ görüyorum

Selam ÖlÜrsem sebebİm yaŞarsam nefretİm olacaksin

ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam gözümden akacak yaş olsan ağlamam kalbime hapsettim seni hiç bir yere bırakmam

Kimileri wardır Aşkın en yücesine layıktır, Kimileri wardır Aşkın en yücesini wersende AŞŞAĞILIKTIR

mor taçlım,güzel ipek saçlım

Gözler anlatır her şeyi bilki sana baktığımda hayaldin sadece...

nerden bileceksin sevgili silahımın şarjürüne mermi diye seni koyup defalarca kalbime sıktıgımı 42_emrah_18

.inanmak başarmanın yarısıdır dediler;bende inandım...// cAn //

aşkımız leyla ile mecnun gibi olsun sevgimiz romea jukyet gibi olsun aramındaki engel kaşarlar olsun

MeNDiLi SeRDiM SiCiMe BaKıN BeNiM YaRiMe BeN SeVDiM eLLeR aLMıŞ O GiDiYoR GüCüMe AS! ŞeNTePeLi

Seni ßenim kadar seven varsa, Sana ßenim kadar Hasret kaLsın!: çılgın tekin !

AsLıNdA BiLiYoRmUsUn bÜtÜn sUç beNdE!!!!!HeRkEzİ SuÇlAdIm aMa kEnDiM HaRiÇ...

seni her düşündüğüm,zaman ve seni özlediğim zamn o gzl gozlerın aklıma gelır ve aklımı basımdan alır seni cok sevmemın ne deni ne biliyrmusun sana olan tutkum bizde bu tutkuyo sevgi derler benim gibi daha koyu olursa ask derler :):)

Ben ölünce değil,hayyatayken yaşanmak isterim.

silgin kaleminden önce bitiyorsa çok yanlış yapıyosn demektirr

terkedip gittiğin gün SERSERİ demiştin.Biliyorum bi gün geri döneceksin,döndüğünde SERSERİ diyip gittiğin adamın ayklarına kapanıp SERSERİM diyeceksin (GEDFAT)

artık hayatında serseri diye biri yok serseriiiiiiiiiiiiii

Geri