Güzel ve anlamlı Aşk sözleri

Kadehime kattım seni sensiz gecelerde yinede seni bulamadım öyle sıkı sardınki bedenimi seni bir türlü unutamadım

Yüzünü göremediğim bir günde, sesini duyabilme umuduyla, yaşadığım bu hayat; yüzünü göremediğim çekilmez olsada, sesini duyabileceğim için yaşamaya değer...

Hayatın en güzel anı, herşeyden vazgeçtiğiniz zaman sizi hayata bağlayan biri olduğunu düşündüğünüz andır.

Kaderim seni bana yazmış
Benden başkasının olamazsın sen..
Yıllar geçsede aradan
Benim gibisini bulamazsın sen..

Ben seni yüreğimdeki çiçeklerin yaprağına yazdım..ve hergün o yapraklara bir yenisini ekledim..ben seni yüreğimdeki umut kırıntılarına yazdım..ve hergün umut ettmeyi öğrendim..ben seni hücremin en bölünmez parçasına ekledim..ve her nefes aldığımda seni içimde yeşerttim..ben seni hep sevdim..bundan sonra olacağı gibi.

Bir gül sev dikeni batmasın.
Öyle birini sev ki ömür boyu bırakmaasın...

Senden uzakta hep birseyler eksik,
gönlümde derman yok inan bir nefeslik,
ne bir avuntu, nede biraz ümit,
Ne yapt1n bana nedir bu sessizlik...
içimde birsey aciyor sen gelince aklima herseyim..
Yerine sevemem, yerine sevemem...

Aşk bir nehirdir içine aptallar düşer bende düştüm ama beni ittiler

Sevgi tıpkı bir gül gibidir,rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,ama tutmasını bilirsen o gül sana tapar...

şu duvarlar hıçkırımı duysa belki beni anlardı
beni unutana söyle beni unutanı ben unutmadım
gönlümde bir ışık kalbimde bir umut bekleyecek
elbet bir geri dönecek ya dönecek
yada bu beden onsuz ölüüp gidecek

Sen ağlarsan bende ağlarım sen gülersen bende gülerim sen sıkılırsan bende sıkılırım sen bırakırsan bırakırmıyım sandın?

Aşkın ateş oldu, kahrolmam için,

Hasret kurşun oldu, vurulmam için,

Günler asr oldu, yıkılmam için,

Yine de senden vazgeçemedim..........

Içinde Bilemedigin Bir Burukluk Hissedersin.gece Seni GeçmisE ***ürür.dostlarin,arkadaslarin Sanki Yaninda Gibidir.aslinda Çok Uzaktadirlar. Özler, Özlersin!...

seni sevmek ölmekmiş varsın olsun güzelim göğsüne yaslanıpta birazda ben öleyim.

Bir çılgınlık Edip

Seni Sevdiğimi söylesem

Alay edip gülermisin

Geri