Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler '' Part "4"

Bize yetmez ki denizler, bize ırmak netsin?
İstemezken gülü hiç, ıtrına canlar yetsin.
Sevgilim can sıkacak şeyleri yapsın, hoştur.
Bize mahsus bu sabır, yar ne ederse etsin..

Bildiğim ve duyduğun bütün aşk şiirlerinde baş roldesin ve şimdi olduğu gibi tüm güzel sözlerde dahi...

Sana ait bir hatırayı daha sildim benden
Kanırtırcasına oydum içini
Kanlara karıştı yerin, olsun sildim

Zor değil, hiç zor değil, demli çayı bardakta karıştırıp,bir başına yudumlamak doyasıya..
Ama; 'çaya kaç şeker alırsın ?' diye bir ses sormalı yaa!
Ara sıra...

Yağmura ve bu halime çare bulamamak…
Bitiriyor beni Dalıp gidiyorum…

Sen benim; korkum, yutkunuşum uyanışlarımın en güzelisin. .
Sen benim, insanlığın bütün zaman ve mekanlarda peşinden koşup da bilemediği bildiğimsin..

Alın yazımızdır aşk. Kaçamayacağımız bir yazıdır.
Bazen büyük harflerle yazılır bazen de küçük bazen silik yazılır bazen koyu bazen renkli kalemle bazen de siyah kurşun kalemle yazılır.
En kötüsü ise okunamamasıdır.
Alın yazımızdır aşk sonu olmayan koca evrende hayallere bir küçük umut olan...

Aşk Hayatın Boya fırçası Duygular ise boyadır.
Fırçanızı hangi boyayla dolduracağınızı ve Hayatınızı nasıl boyayacağınızı siz seçersiniz.
Siz Hangi boyayı seçerseniz Aşkınızın ve hayatınızın rengi de o olur ....

Mahrem düşüncelerle perdelenen odalarda ya ezel ya ebed olur;
Aşk kayıp giderse dünyadan ebed kıyamet olur;
Sevgisizlik gelir dünya cehennem olur

Kadınlar Sözleriyle Değil Gözleriyle konusurlar aslında..
Bu yüzden Kadınları Sadece Dinlemek Yetmez Aynı zamanda
izlemelisiniz ..

Yoksulluğu αnlαdık dα sevmek neden kıt kαnααt ?
Yoksα yürekler mi yoksul kimler biçmiş Aşk' α fiyαt ?

Durmadan seni sevip,

aynı hatayı tekrarlamaz yüreğim.

'KALP' bu; tersten okudun galiba.. 'PLAK' değil..

Yağmur sonrası gel, gel de gökkuşağından kaydırak yapıp bulutların üstüne düşelim. Üstümüz başımız bulut olsun parça parça. Sonra yağmur damlası olup yeryüzünün en masum varlıkları çocukların yüzüne düşüp neşe olalım, ne dersin? Hadi tut ellerimden sıkıca...

Niçin rüzgarlı sonbahar akşamlarında, sessizce yan yana yürüyerek ruhlarımızın konuştuğunu dinleyemiyoruz?

Hiçbir mal sizin değil, neyi bölüşemiyorsunuz ?
Hiçbir can sizin değil, niye dövüşüyorsunuz ?

AŞK’la bakarken uzaklara. SEN’sizliğe üzülüyorum sananlar olmasa gülemeyecektim belki de. Biz SENİNLE ayrıldık… AŞK’la degil ki..

Çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren,her yeni ilişkide temiz sayfa açtım diyenlere sesleniyorum: Sizin defter kaç ortalı?

Odalarımdaki Sessiz ve Boş Duyguların Adamı Oldum, Seninle Hayat Buldum Ve Sensiz yeniden Odamda işe yaramaz Oldum.

Onun Guzelligini Herkes Goruyorsa O Bence Az Guzeldir.herkes Biliyorsa O Bence Hic Guzel Degildir.onun Guzelligini Yalniz Ben Goruyorsam Bu Sevgidir.onun Guzelligini Yalniz Ben Biliyorsam Bu Asktir.hic Kimse Bilmiyorsa Bu Yanlizliktir.

Her Seferinde Kalbim Baska Bir Isyan Cikariyor… Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Soker Ayaklarimla Cignerdim… Ama Elimde Degil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Sokup Cigneye Bilmek… Yapabildigim Tek Sey Seni Sevebilmek

Geri