Her Telden '' Yazarı Bilinmeyen Sözler '' Part "4"

Sevgim sana güç veriyor mu diye sordum.
Başını çevirdi yüzünde kalmamış takatle.
Hayır dedi inatla !
Öyle olsa yıkılmazdım her 'Seni Seviyorum' deyişinde !

Küserim dedim kırılgan çocukluğum sitemimde.
Hayır dedi gülerek..
Küsmek susmayı göze almaktır.
Ama sen korkarsın kendi sessizliğinden ve susamazsın!

Gel dedim o zaman!
sesim fısıltı gürültüsünde.
Gel..
Durdu!
Hayır dedi
GELİRSEM BİTER AŞK !!!

Önce sevdim dedi.
Sonra seni değil haykırışlarını dedi.
Sustum…
Neden beni sevmedi ki dedim.
Şairin de dediği gibi
“ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim” dedi..

Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım!

♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?

♥ Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinç, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gönderiyorum sana.

Bir gül olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için?

Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

Lαdes mi - ne lαdesi dedim ?
Amα bu sαyılmαz ki
Sen Kαlbimdeyken;
'AKLIMDA' demekten dαhα büyük terbiyesizlik vαr mı ? ♥

- Sensiz ben nefes alamam dedim.
- Buralarda hiç duramam ki dedi.
- Çantana koy ***ür beni dedim.
- Çantaya ne gerek ki seni kalbime koydum dedi.
- Bir daha sevdim ♥

Nasıl dayanacaksın? dedim.
-Bir şekilde. dedi.
-Peki ben? dedim.
Başını öne eğdi. ~

-Sevgilim Olur musun? Dedi.
*Yaş`ça Büyüksün Dedim.
GözLerini çıkarıp önüme koydu.
"Şimdi Eşit olduk der gibi
Aşık oLdum ~

Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde alev alev yanan bir ateş görürsen bilki o senin için yanan kalbimdir

Belki dünya için önemli olmayabilirsin Ama benim için dünyalar kadar önemlisin

Saatlerle dalga geçtim, dakikaları saydım, saniyeleri düşündüm, AMA yine seni unutamadım, unutulmaz sevgilim

Alaca karanlığı sevmem ben, ya gündüz olmalı ya gece Kurşun ya alnından vurmalı yada namluda kalmalı Yar dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalıSevdamızın Adı Berrak Sonu Toprak Dönen Alçak Olsun

Sus dedin susuyorum şimdi hiç konuşmamak üzere mutlu ol rahat ol direnme mutlu olacaksan eğer bu dil ömür boyu susar dil susuyor kelime susuyor cümle susuyor ama kalbimse o hep seni söylüyor o hep seni söylüyor

İkimizi ayıran yollar bir kervanın ömrünün yetmeyeceği kadar olsada benim sana olan sevgimde o yollar kadar

Dünya da her sevgili kendine bir eş arar taşın kalbi yoktur ama onu da yosunlar sarar

Geri