Heroe Turc`s # Team voL2 MMOOVVİİEE İYİ SEYİRLER

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLiente.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

vaLiente.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
vaLiente.
Selamun aleykum arkadaslar Heroe Turc`s olarak cektigimiz yeni movie'mizi paylasmak istiyorum herkeze iyi seyirler umarım begenirsiniz..

LİNK

Heroe Turc`s Team Vol.2 | SK Gaming

Ha bu arada daha demin bi arkadas konu acmıs Heroe Turc`s # esKy hile diye sw girişinde hile diye atıldı yazmıs. o konuya gelelım ss'ye simdi baktım ve Hangi akıllı arkadasımız yaptıysa Tag yanlıs alınmıs Heroeturc`s # esky die nickle girmez bizim 7 aylık oyuncumuz bari kolpalık yapıyorsun nicki dogru al arkadasım orjinal nick Heroe Turc`s # eSKy`~ şeklindedir nicki bile yanlış yazmısınız.Böle oyunlar yapmayın bize : ) Hadi forumda coluk cocuk cok biliyorum ancak moderatörler sagolsun gerekeni yapıyor ok by : )

Güzelmiş Serhat Baba :D

Bu diğerlerine göre daha güzel olmuş vuruşlarda güzel. Başarılar.

cok guzeL oLmus dıerı bıraz amatordü[böle yazılıo demı la:D] VURUŞLAR cok guzel serhat basarıLarınızın d3w4mını dıLerım Qk by.

sevdım gzl şarkıda hoş

eyw BeyLer yorumunuz icin sarkı uzun bi sarkı 10 dk fln isteyen olrsa msnden atarım : )

Hero aKar :) Tebrikler Çekemeyen Anten ;)

Ya ben bu goruntulere aLıştım :D hep guzeL hep guzeL başarılarınızın dew***** dıLerım

vok super olmus serhat bıdakıne bende olcam ısallah

tbr güzel moviee

farklı bi calısma tebrikler : D

enemydown biz hltvden cekınce kotu oluo siz yapınca k1nq oluosunuz neyse bişi demicem Daha pOlimik yaratmıcam qlL.

polemige gerek yok kardsm saten. saol yorumun icin tskr ederm

tebrikler gzl ! :)

hLtwden Cekme FRAPs la Demonu ızle oyle cek hltwden cekılen movıelere ben kıngsın dıemem

:)

Geri