hiddenRETURN' vs 1.5 tayfasi :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xiaaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

xiaaa

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
xiaaa
bize bu zevki yaşatan pointcıldırın takımına tesekkür ediyoruz:)

ilk yari ss :) http://f1208.hizliresim.com/10/2/bcfhl.jpg

ikinci yari ss :)
bcbph.jpg

10 günlük clan dedim dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi?

500 mblik Cfglerini Açip Geldiler :)))

ulan lkdfgjdfglkdjfg

son 3 eli pompalılarla aldık bide :) o degil lovebeni ne vardi :) a kapı secur geliyor arkasından kosarak gidiyom bakmıyor bile :)): güldüm banlıcaktm orda :)

Başarılar. Uğur on günlük clan olmadık hatırlatırım.

Başarılar. Uğur on günlük clan olmadık hatırlatırım.

başarılar diyo la :D mesaj sayınımı arttrıyon sen sımdı :) la rezil sizi rezil :):))

xianan[oc] akar ALEM BAKAR :)

Beyler 1.5mi sandınız siz :)):):) diğer ss leri attırmayın bana :)))

başarılar diyo la :D mesaj sayınımı arttrıyon sen sımdı :) la rezil sizi rezil :):))
Aglama ünal geçeli 2 gün oldu bilyosun bizimde steam olacagımız günler olacak bunlar alıştırma günleri sizle alıştırma yapyoz sen hala kingim muhabbetimdesin AS:D:ASDSA

biz sizmiyiz birader adam gibi başarılar diyoz onu bile anlamıyon . sen kendini tatmin et böyle . tabi bu başarılar kelimesi sizin karakterinize uymuyor ondan anlayamadın .

ya diyelim 10 ol 15 ol 20 ol farketmez sen gelişmedikten clanın gelişmedikten sonra bi bok olmaz
Biz de önemli olan çok iyi oynamak değil adam olmak önemli milleti sövüp aşağılamak değil sanal alem diye bir tarafımızın tavan olması değil dostluk önemli yoksa benim için hiç biri adam vuramasın önemli değil kolpa değiller ya hani.

yav steam degiliz diyorsun avel oyun bilgin olsa böyle boş konuşmazssın :) Nonsteam deki mermiler Steamdaki mermilere göre oranla 2 kat daha iyi gider , tabi siz ne anlarsınız ki 2 Benim karekterimle ilgili süphenmi var madem süpen var diger ssleri attırma bana atarsam rezil olursnz :)

yav steam degiliz diyorsun avel oyun bilgin olsa böyle boş konuşmazssın :) Nonsteam deki mermiler Steamdaki mermilere göre oranla 2 kat daha iyi gider , tabi siz ne anlarsınız ki 2 Benim karekterimle ilgili süphenmi var madem süpen var diger ssleri attırma bana atarsam rezil olursnz :)
Adam gibi yenildiysek de başarılar dedik daha üstelemenin manası ne anlamadık aşağılaman lazım demi illa ezmen falan lazım rakibiniz insan değil zaten ama sizin yanınızda olanlar kral demi yok öle.

Biz de önemli olan çok iyi oynamak değil adam olmak önemli milleti sövüp aşağılamak değil sanal alem diye bir tarafımızın tavan olması değil dostluk önemli yoksa benim için hiç biri adam vuramasın önemli değil kolpa değiller ya hani.
1.cisi ben hiç bir zaman sanal alem diye bi tarafımız kalkmadı dostluk diyosun eski dostlarım yanıma 1.5 olsun 1.6 olsun onlar yeter bana kolpa değiller diyosun neyse burdan sonra konuşmicam.

biz kralız demiyoruz siz eziksiniz de demiyoruz ama az önce yaptğn yorum yanlıştı bir kere daha anlıcaksn :) atıcağm sslerden :) adam gibi diyorsunda Pardon ya siz adammısınz ki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri