İşde Bu araLar adı duyuLan kTy <Dg> Orj.rc we Orj.cfg Si buyrun daL icerii kinq oL :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okanciks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

okanciks

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
okanciks
kTy <Dg> orjinaL cfg we rc buyrun sizLerle kankam olur kendisi bende yakında koycam cfg mi :D 0kN <Dg>

Size birkac tane de fraqını sunuorm ! Artık nasıL bi cfg oLduqnu siz karar werin !!! kTy.rc we kutay.cfg !!!

Bu cfg ile bu rc yi yakın zaman da cs bırakcaqı icin paylasmaktadır emege saygı bi tessekkür yeter !!!

BazıLarı 3d,aim,ghos7 dioLar Kardesim bu adam biLekkk :thumbup: Sizde kutayı bi serwerde qörünce Şaşırmayın !

özeLLikLere qerek y0k anLarsınız nasıL bi cfg we rc oLduqunu !!

Kutayın fraqı infernoda cosduqu an !

http://a.imageshack.us/img651/5039/frak1xd.png

Kutayın Fraqı 2 Azec show !

http://a.imageshack.us/img225/7581/frak2.png

Mac fraqını da k0yuy0rm sizLere tek başına unForqiven > daqıttı ve adamLar kTy a aim dedikLeri mac ! Fake gittiği maç...

http://a.imageshack.us/img94/6461/mac1z.png

kTy.rc icin tıkLa...

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

kutay.cfg icin tıkLa....

Emeqe sayqı pLease !!!

kutay kinq ya :D denicez görcez bakalım ^

Kardeş cfg harbi kralmış kTy t.ederiz :D ben dün gördüm adamı aim sanmıştım ama cfg iyimiş :D heryerden banlıyolar adamı adam gerçekten temiz ! yEni kinqlerden !

sagul kardes

eyw eet yeni kinqLerden bütün sw Leri banLayacak !!!

:D La adam aim :D ne cfg si

ulan adam cfg sayesnde kinq def oynasın 1 kere bak adam vurabiliyomu denedm şimdi rc yi güzel değil .s def kas daha iyi yeni kinq geliyo diolar okan duyuyonmu la :D :D kutay ve kinqlik :D

Paylaşım için teşekkürler.

PayLaşım için TeşekkürLer...

Link kırık .

Link Kırık yenile

adam aim ne cfgis şakamısınız ya

Paylaşım İçin Teşekkürler...~

okn olm okn dier siteede ghost açmaya çalışıyon beceremiyon isteyen gidip yorumlardan bakabilit ahahahahaha xD ghost akar okan dimi ?

Burak kıskanmana qerek y0k seni de anLıorm 0ke... qhost diip durma enayi mal ! sende sensin yuksek olsn sende adam wurursun !!

Ayıq 0L !!!

ahahs senslemi kandıracan milleti :D:D ss koyayım istersen okan çocuk deiliz :D:D

Way WAy Way :D Kuti knk (: { what's Up ` > ~C`omedyen* 'v|p' } ßen De SsLeri koySam AqLaR Nb (:

evet kardeşlerim adam aim haklısınız size zaten 10-0 20-2 yapanlar aim yk yanlışıkla yada bilerek yani bilek diyoruz biz ona 2 3 kişi vuruyosa adam aim size göre yada ghos7 ama şunu bilin o adam bana cam açtı cs ye girdi ve adam gerçekten oyuncu he bazılarınız diyo F3 basınca kaptıyo öle bişe olur diye her tuşu denettim olmuyo onuda geçtim pc sine girdim heryere baktım adamda hiç bişe yok bu yazıyı onu tuttuğum için değil o adamın sadece sağlam olduğunu sölemek için yazdım ister inanın ister inanmayın ama sadece şunu bilin kTy <Dg> sağLam pLayer !

pm atbana ss atayım sana msn den kardeşim ben durup dururken birine ghost demem :)gel kanıtsız da laf atmam.
evet kardeşlerim adam aim haklısınız size zaten 10-0 20-2 yapanlar aim yk yanlışıkla yada bilerek yani bilek diyoruz biz ona 2 3 kişi vuruyosa adam aim size göre yada ghos7 ama şunu bilin o adam bana cam açtı cs ye girdi ve adam gerçekten oyuncu he bazılarınız diyo F3 basınca kaptıyo öle bişe olur diye her tuşu denettim olmuyo onuda geçtim pc sine girdim heryere baktım adamda hiç bişe yok bu yazıyı onu tuttuğum için değil o adamın sadece sağlam olduğunu sölemek için yazdım ister inanın ister inanmayın ama sadece şunu bilin kTy <Dg> sağLam pLayer !

inanmayana record (:

Geri