İşte eX * JuqaDores `. cLan King Yaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar King GL. :)

Uyarı 1

Tartışma yaratıcak kelimeler kullanmayınız..

BeyLeR BeğenenLeRe Koca Bir TEŞEKKÜRLERRR

Türkiye'nin en iyi clanlarından biri derken dur bakalım orda. Bu peşinden king diye koştuğunuz adamları dörde beşe katlayacak birçok oyuncu var. Sizin gözünüzde büyüttüğünüz bu adamlar aslında tribünlere oynayan kendini birşey sanan adamlar. 2-3 vs atıp, maçta ve pubda frag kasıp kingim diye gerim gerim geriniyorlar yanlış mıyım ? Ama onlarda suç yok asıl suç sizlerde sizler kaldırdınız onların bir taraflarını bu kadar. Sizler büyüttünüz gözünüzde "vay be adam oynuyor" diye diye. Bir zps yle bir tecrübeli takımla maç atıp koydular mı buraya ss leri sorarım sizlere :) Lafınızı söylemeden önce nereye gideceğini düşünün önce burda kingof ve c s o yuncu takımlarını yenmekle Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olunmuyor pampişler.

Sonuna kadar doğru kardeşim

ya şu balyoz cfg paylascagına ghsini paylaşsaya ne uğraşıyor :)

Türkiye'nin en iyi clanlarından biri derken dur bakalım orda. Bu peşinden king diye koştuğunuz adamları dörde beşe katlayacak birçok oyuncu var. Sizin gözünüzde büyüttüğünüz bu adamlar aslında tribünlere oynayan kendini birşey sanan adamlar. 2-3 vs atıp, maçta ve pubda frag kasıp kingim diye gerim gerim geriniyorlar yanlış mıyım ? Ama onlarda suç yok asıl suç sizlerde sizler kaldırdınız onların bir taraflarını bu kadar. Sizler büyüttünüz gözünüzde "vay be adam oynuyor" diye diye. Bir zps yle bir tecrübeli takımla maç atıp koydular mı buraya ss leri sorarım sizlere :) Lafınızı söylemeden önce nereye gideceğini düşünün önce burda kingof ve c s o yuncu takımlarını yenmekle Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olunmuyor pampişler.
adamsın kardeşim helal sana aynen öyle 4-5 team ezdik diye kendilrini kral sanmasnlar gitsinler s.o ya asıl kingler orda :) Zps clan çok sağlam eskiden ordaydm sonra cktm arkilerin ricalarını kıramadım k.o gectm bılseydm gecmezdm :) hem onlar yendıgı macları fln Ss alıp koymuorlar adam olan onlar :)

Rihanna3 kimsin bilmiyorum ama gereksiz yere 3-4 kere alt alt flood atma öyle yorum atmak yasak bilmiyorsan öğrenmiş oldun :) iyi forumlar

adamsın kardeşim helal sana aynen öyle 4-5 team ezdik diye kendilrini kral sanmasnlar gitsinler s.o ya asıl kingler orda :) Zps clan çok sağlam eskiden ordaydm sonra cktm arkilerin ricalarını kıramadım k.o gectm bılseydm gecmezdm :) hem onlar yendıgı macları fln Ss alıp koymuorlar adam olan onlar :)
Sana 2yüzlü Desek Yerimi İbrahim?

yoo hasib kral diye gösterilecek cok team var s.o da turkıye capından bahsetmıs saglam olabılrısınız ama turkıyenın en ıyılerınden deılsınız !

yoo hasib kral diye gösterilecek cok team var s.o da turkıye capından bahsetmıs saglam olabılrısınız ama turkıyenın en ıyılerınden deılsınız !
Arkadasım su an v1.5 de türkiyenin en iyilerindeniz . en iyi olarak bildiğin clanlarıda kendi oyun versiyonumuzda görmek isteriz :001_cool:

bn türkiyenin en iyi clan die bişi demedım ama bi kaç konuda yorumlarını görüyorum balyozu kötülüon sonra ts gelip sohbet edion :glare:

Arkadasım su an v1.5 de türkiyenin en iyilerindeniz . en iyi olarak bildiğin clanlarıda kendi oyun versiyonumuzda görmek isteriz :001_cool:

Allah aşkına 2 - 3 kingof , c s o yuncu takımı ezdin diye Türkiye çapında en iyi mi oldunuz bırak allahını seversen. Git senoynaya sana oyunu öğretsinler senin yaşın kadar bu oyunu oynamış adamlar hem bu iş senoynayla da sınırlı değil gençkafe de var orda da senden kat ve kat sağlam adamlar mevcut :)

en iyileri görmek istiyorsanı girin s.o ya görün cfg masterliginiz orda sökmez :) bilmiyorum temızmısıınız deılmısınız ama dedıgım gıbı gıdın krallıgınızı orada gosterın tm gereksız yorm atmayn
@ konu güncel !

Sonuna kadar doğru kardeşim

Senoyna Dediğiniz Platformuda gördük turnuvada Record war oto ss var . + oyunu asagı cekıp tw verelım dedık . hıle dıye banladılar . senoynada ben oyLe dedıgınız gıbı asırı saglam bı team goremedım .
Zaten Mılletdede SOyLe bısey oLusmus Dynac berrk allah selamet eylesın soyLe bı sozu vardı ; "ben senoyna bebesıyım ben kinqim" diye bi ezik kavram oLusmus . . adam lafı cakmıs :thumbup1:

Birdaha uyarmıcam tartışma yaratmayın..!

Bu benim görevim forumda huzursuzluk yaratan kişinin işi yok..
Forum kurallarını boşuna okuyun demiyoruz..

en iyileri görmek istiyorsanı girin s.o ya görün cfg masterliginiz orda sökmez :) bilmiyorum temızmısıınız deılmısınız ama dedıgım gıbı gıdın krallıgınızı orada gosterın tm gereksız yorm atmayn
@ konu güncel !

lan sen yalvarıodun klana alın die gobw bozulunca tıpsız senı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri