0
EXE RANK
Burakking35
Fexe Kullanıcısı
Adamlar King GL. 

Türkiye'nin en iyi clanlarından biri derken dur bakalım orda. Bu peşinden king diye koştuğunuz adamları dörde beşe katlayacak birçok oyuncu var. Sizin gözünüzde büyüttüğünüz bu adamlar aslında tribünlere oynayan kendini birşey sanan adamlar. 2-3 vs atıp, maçta ve pubda frag kasıp kingim diye gerim gerim geriniyorlar yanlış mıyım ? Ama onlarda suç yok asıl suç sizlerde sizler kaldırdınız onların bir taraflarını bu kadar. Sizler büyüttünüz gözünüzde "vay be adam oynuyor" diye diye. Bir zps yle bir tecrübeli takımla maç atıp koydular mı buraya ss leri sorarım sizlereLafınızı söylemeden önce nereye gideceğini düşünün önce burda kingof ve c s o yuncu takımlarını yenmekle Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olunmuyor pampişler.
adamsın kardeşim helal sana aynen öyle 4-5 team ezdik diye kendilrini kral sanmasnlar gitsinler s.o ya asıl kingler ordaTürkiye'nin en iyi clanlarından biri derken dur bakalım orda. Bu peşinden king diye koştuğunuz adamları dörde beşe katlayacak birçok oyuncu var. Sizin gözünüzde büyüttüğünüz bu adamlar aslında tribünlere oynayan kendini birşey sanan adamlar. 2-3 vs atıp, maçta ve pubda frag kasıp kingim diye gerim gerim geriniyorlar yanlış mıyım ? Ama onlarda suç yok asıl suç sizlerde sizler kaldırdınız onların bir taraflarını bu kadar. Sizler büyüttünüz gözünüzde "vay be adam oynuyor" diye diye. Bir zps yle bir tecrübeli takımla maç atıp koydular mı buraya ss leri sorarım sizlereLafınızı söylemeden önce nereye gideceğini düşünün önce burda kingof ve c s o yuncu takımlarını yenmekle Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olunmuyor pampişler.
Sana 2yüzlü Desek Yerimi İbrahim?adamsın kardeşim helal sana aynen öyle 4-5 team ezdik diye kendilrini kral sanmasnlar gitsinler s.o ya asıl kingler ordaZps clan çok sağlam eskiden ordaydm sonra cktm arkilerin ricalarını kıramadım k.o gectm bılseydm gecmezdm
hem onlar yendıgı macları fln Ss alıp koymuorlar adam olan onlar
![]()
Sana 2yüzlü Desek Yerimi İbrahim?
Arkadasım su an v1.5 de türkiyenin en iyilerindeniz . en iyi olarak bildiğin clanlarıda kendi oyun versiyonumuzda görmek isteriz :001_cool:yoo hasib kral diye gösterilecek cok team var s.o da turkıye capından bahsetmıs saglam olabılrısınız ama turkıyenın en ıyılerınden deılsınız !
bn türkiyenin en iyi clan die bişi demedım ama bi kaç konuda yorumlarını görüyorum balyozu kötülüon sonra ts gelip sohbet edion :glare:yoo hasib kral diye gösterilecek cok team var s.o da turkıye capından bahsetmıs saglam olabılrısınız ama turkıyenın en ıyılerınden deılsınız !
Arkadasım su an v1.5 de türkiyenin en iyilerindeniz . en iyi olarak bildiğin clanlarıda kendi oyun versiyonumuzda görmek isteriz :001_cool:
Sonuna kadar doğru kardeşim
Senoyna Dediğiniz Platformuda gördük turnuvada Record war oto ss var . + oyunu asagı cekıp tw verelım dedık . hıle dıye banladılar . senoynada ben oyLe dedıgınız gıbı asırı saglam bı team goremedım .adamsın kardeşim helal sana aynen öyle 4-5 team ezdik diye kendilrini kral sanmasnlar gitsinler s.o ya asıl kingler ordaZps clan çok sağlam eskiden ordaydm sonra cktm arkilerin ricalarını kıramadım k.o gectm bılseydm gecmezdm
hem onlar yendıgı macları fln Ss alıp koymuorlar adam olan onlar
![]()
RİCA ETSM BİZİM KONULARA YORUM ATMA LA :sBirdaha uyarmıcam tartışma yaratmayın..!
en iyileri görmek istiyorsanı girin s.o ya görün cfg masterliginiz orda sökmezbilmiyorum temızmısıınız deılmısınız ama dedıgım gıbı gıdın krallıgınızı orada gosterın tm gereksız yorm atmayn
@ konu güncel !