İstek ve Öneriniz

konuya bak yazdığı mesaja bak öldüm burda :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Onun çözümüde yeni sürümde gelicek merak etmeyin link ve benzeri şeylere gerek kalmadan cfg gibi ufak boyutlu dosyaları indirebileceksiniz rahatca.

Oyun program downloadlarının çoğu neredeyse hepsi rapid hotfile vb sitelerden ve illegale giriyor o yüzden sanmıyorum açılacağını ama program bölümü için birkaç şey düşünüyoruz.

Nasi illegal oluyor ki ? , bi acilsa 20 sayfa konu acarim vallaha :)

Merhaba Netbilgini ve yöneticiler..
Yeni bir istek daha genelde bu her forum sitesinde vardır bu isteiğim gayet basit vbulletinde de var ama suanki sürümümüzde yok
İsteğim şudur Bir cfg yada bir linkli paylaşım yaptıgımızda konumuza yorum atmadan link görünmemesini sağlıcak eklenti
Bu eklenti sayesinde bir cfg paylaşımında en azından yorum atmasını sağlıyabiliriz ve konular hergün güncel tutulur bence çok iyi bir eklenti Teşekkürler..

İyi forumlar..

Yeni bir istek daha genelde bu her forum sitesinde vardır bu isteiğim gayet basit vbulletinde de var ama suanki sürümümüzde yok
İsteğim şudur Bir cfg yada bir linkli paylaşım yaptıgımızda konumuza yorum atmadan link görünmemesini sağlıcak eklenti
Bu eklenti sayesinde bir cfg paylaşımında en azından yorum atmasını sağlıyabiliriz ve konular hergün güncel tutulur bence çok iyi bir eklenti Teşekkürler..

İyi forumlar..
Bencede olması gereken bir eklenti. Niye diye soracak olursanız; tartışma içerikli konular yüzünden, paylaşım içerikli konular hep arka planda kalıyor.

İyi forumlar..
Mesajlarda qweqwe sadasda ehehee gibi yorumlar görmek istiyorsanız bir numara fikir fakat bizim forumumuzda öyle bir eklenti olmamasına rağmen bu eklentinin olduğu sitelerden daha çok yorum yapılmıştır konulara emin olun. Bu eklenti sadece saçma yorumlar yazmaya yönlendirir başka birşeye değil...

Oyun Tanıtım bölümü açılırsa bence iyi olur..

Oyun Haberleri bölümü var fakat orada sadece yeni çıkan yada çıkacak oyunlar var.

Oyun Tanıtım bölümüde olursa oraya sadece oyunların tanıtımlarını koyabiliriz.İndirmek isteyen arkadaşlar olursa özelden p.m atarak Link verebiliriz.

Oyun Haberleri bölümü var fakat orada sadece yeni çıkan yada çıkacak oyunlar var.

Oyun Tanıtım bölümüde olursa oraya sadece oyunların tanıtımlarını koyabiliriz.İndirmek isteyen arkadaşlar olursa özelden p.m atarak Link verebiliriz.
Ben daha önce böyle birşey söylemiştim ama illegal olucagunı düşünüp kabul etmediler oyun haberlerine tanıtabilirsin ama sonucta Oyunun hakkında bilgi vericeksin..

Mesajlarda qweqwe sadasda ehehee gibi yorumlar görmek istiyorsanız bir numara fikir fakat bizim forumumuzda öyle bir eklenti olmamasına rağmen bu eklentinin olduğu sitelerden daha çok yorum yapılmıştır konulara emin olun. Bu eklenti sadece saçma yorumlar yazmaya yönlendirir başka birşeye değil...
Haklısın ama Savaş açtığımız konuyu google gibi büyük bir arama motorundan gören kişi siteye üye olup direk indiriyor konu hiç bir şekilde güncellenmiyor.. bence böyle bir eklenti şartk asdada qweqwe yazanlar direk siteden uzaklaştırılır ayrıca bu sitede ban atılmış kişi birdaha üyelik acabliyor bunu düzeltirseniz ve tabi modlara büyük bir görev düşüyor bu konuda forumu takip ediyorsun şikayet bölümünü kontrol eden s.m yok sayfa oldu hala konular acık ve editlenmemiş bence modlarada bi el atmanız lazım..

iyi forumlar..

İyi forumlar..

bu dediginiz eklenti server tasinirken cok sorun yaratiyor server degistiginde eklenti kuruluysa bazen tum o eklenen linkler gidebiliyor ve denildigi gibi qweee gibi mesajlar gormek cogalir bu yuzden risk alamiyorum

Dediginiz bolumu yonetim olarak dusunup karar verecegiz olabilir.

Haklısın ama Savaş açtığımız konuyu google gibi büyük bir arama motorundan gören kişi siteye üye olup direk indiriyor konu hiç bir şekilde güncellenmiyor.. bence böyle bir eklenti şartk asdada qweqwe yazanlar direk siteden uzaklaştırılır ayrıca bu sitede ban atılmış kişi birdaha üyelik acabliyor bunu düzeltirseniz ve tabi modlara büyük bir görev düşüyor bu konuda forumu takip ediyorsun şikayet bölümünü kontrol eden s.m yok sayfa oldu hala konular acık ve editlenmemiş bence modlarada bi el atmanız lazım..

iyi forumlar..

Ban atilmis kisi her sitede yeni uyelik alir banlandiktan sonra cookie silerseniz ziyaretci olarak girersiniz ve tekrar kayit olursunuz bunu engelleyici birsey yok anca sunucudan ip banlamak gerekir oda cok zahmetli zaten ipyi panelden taratinca ayni nickle kayit olan kac kisi varsa gorebiliyoruz.Sikayet bolumunu sadece ust duzey yoneticiler gorebiliyor bu konuda ek bi calisma yapacagim sikayet bolumuyle ilgili tsk

Sitemize gazete bölümü açılmasını istiyorum. Gündemde ki olayları sözel yeteneği sağlam olan arkadaşlar gazete haberleri şeklinde hazırlayıp açılan alt foruma koysunlar. Bu ben olabilirim başka biri olabilir hiç farketmez. Önemli olan Türkçe'yi doğru bir şekilde kullanmak ve kaleme aldığı yazı ile tartışmaya meğil vermemek yazarların başlıca özellikleri arasında olacak.

Site üyeleri ise bunları okuyarak yorumlarını bildirecekler.

Benim aklıma uzun bir zamandan beri geliyordu bu konu, fakat zamanım olmadığı için yazamıyordum. Şuan vakit buldum ve bildireyim dedim.

Anlamayanlar için şöyle bir örnek vereyim.

Geçtiğimiz gün CS 1.5 Bölümünde açılan bir konu dikkatimi çekti. Konun başlığı şuydu: CS 1.5 AİM HACK CFG SXE 11.8 HACK CFG.

Sitemizde seçilen yazarlarda tıpkı gündemi eleştiren gazete yazarları gibi sitede açılan konuları eleştiri niteliğinde kaleme alacak ve konu açacak. Dikkat edilmesi gereken kural ise şu: Yazılan yazılar 1 saat içinde yazılmayacak, kullanıldığı cümleler itibariyle üzerinde uğraşılmış yazılar olacak. Eğer böyle bir alt forum olsaydı yukarıda verdiğim konu örneğine uygun şöyle bir haber hazırlayacaktım ve konu başlığınıda şöyle yapacaktım.

Eyvah eyvah Aim'ide Hacklemişler!

Umarım demek istediklerim anlaşılmıştır. Ek olarak birşey daha söyliyeyim. Eğer bölüm açılacak olursa, amaç laf sokmak olmayacaktır. Sadece abartılı şekilde açılan konulara nispet olarak hicv edilecektir. Sitede ki üyelere laf edilmeyecektir.

Eğer admin arkadaşlar tam olarak anlamadı ise özelden yazarak benden ayrıntılı bir bilgi alabilirler. Ben site için güzel olacağını düşünüyorum.

Yani sitemizde ki yazarlar tıpkı gazetelerde ki eleştiri yazarları olacaktır. Bu sadece CS olmayabilir. Sitede ki hertürlü konuda olabilir.

Sınırlamamız yok yani. Tartışma çıkar diye tereddüte düşmeyin. Seçilecek yazarlara ben ÖNERİ sahibi olarak bazı kişilik testleri yapacağım ve bana verdikleri cevaplara bakarak seçeceğim. Yeni üyelere nazaran köklü üyeler tercih edeceğim. Forumu bilen takip eden kişileri alacağım.

Adminlerin görüşlerini bekliyorum.

dedigin bolume yazi yazicak kac kisi cikarki sen yazsan 3 5 tane 5 gun sonra bayar diye dusunuyorum ama bu konuda bana bi pm at bakalim

Bence '' yasaklı üyeler'' adlı bir bölüm açılmalı.Bi üye banlandığında banlayan yönetici neden banladığını oraya yazsın.Bu şekilde keyfi banlamaların önüne geçeriz diye düşünüyorum.

Üst yönetimden birde benim isteğim var ..

Forumumuzda her türlü konu ve bölüm mevcut iken .

Neden Silahlı kuvvetlerimize veya ordumuza adanmış bir bölümümüz yok ?

Askere gidecek askerlerin görev yerlerini flan belirtebileceği o bölüm belkide bir çok yeni askerin birliğine gitmeden buluşma noktası olucak , vs terhis olmuş eski askerlerin anılarını paylaşabileceği ve daha çok üyeye hizmet vereceğimizi , yada aramıza farklı amaçlarla bir çok üyenin katılacağını düşünüyorum?

Çünkü bildiğim bir kaç forum var biz nasıl en önemli konumuz CS ise oralardada Askeriye çok fazla hit alıyor .

Düşüncelerinizi bekliyorum

iyi forumlar

Benim İsteğim CS Diğer kısmı 2'ye ayrılsın 1.5 ve 1.6 çünki istekler ve genel sohbetler karışıyor Ayrıca Yardım kısmıda 1.5 1.6 olarak ayrılsın hep 1.5 yardım istiyenler çıkıyor 1.6 ve 1.5 ayrı ayrı olursa yardım almamız veya yardım etmemiz o kadar kolay olur,

isteginizi gorusecegiz tsk

2. Nick degistirme kampanyasi gelebilirmi acaba ?

Geri