2
EXE RANK
styla45
Fexe Kullanıcısı
Oyun Download bolumu acilabilir mi acaba ?
Forumda illegal paylaşımla ilgili bir şeyin olması mümkün değil
Oyun Download bolumu acilabilir mi acaba ?
ya bir saglam cfg paylaşırmsn hep link bozuk oluyor
Onun çözümüde yeni sürümde gelicek merak etmeyin link ve benzeri şeylere gerek kalmadan cfg gibi ufak boyutlu dosyaları indirebileceksiniz rahatca.konuya bak yazdığı mesaja bak öldüm burda:lol: :lol: :lol: :lol:
Oyun program downloadlarının çoğu neredeyse hepsi rapid hotfile vb sitelerden ve illegale giriyor o yüzden sanmıyorum açılacağını ama program bölümü için birkaç şey düşünüyoruz.
Bencede olması gereken bir eklenti. Niye diye soracak olursanız; tartışma içerikli konular yüzünden, paylaşım içerikli konular hep arka planda kalıyor.Merhaba Netbilgini ve yöneticiler..
Yeni bir istek daha genelde bu her forum sitesinde vardır bu isteiğim gayet basit vbulletinde de var ama suanki sürümümüzde yok
İsteğim şudur Bir cfg yada bir linkli paylaşım yaptıgımızda konumuza yorum atmadan link görünmemesini sağlıcak eklenti
Bu eklenti sayesinde bir cfg paylaşımında en azından yorum atmasını sağlıyabiliriz ve konular hergün güncel tutulur bence çok iyi bir eklenti Teşekkürler..
İyi forumlar..
Mesajlarda qweqwe sadasda ehehee gibi yorumlar görmek istiyorsanız bir numara fikir fakat bizim forumumuzda öyle bir eklenti olmamasına rağmen bu eklentinin olduğu sitelerden daha çok yorum yapılmıştır konulara emin olun. Bu eklenti sadece saçma yorumlar yazmaya yönlendirir başka birşeye değil...Merhaba Netbilgini ve yöneticiler..
Yeni bir istek daha genelde bu her forum sitesinde vardır bu isteiğim gayet basit vbulletinde de var ama suanki sürümümüzde yok
İsteğim şudur Bir cfg yada bir linkli paylaşım yaptıgımızda konumuza yorum atmadan link görünmemesini sağlıcak eklenti
Bu eklenti sayesinde bir cfg paylaşımında en azından yorum atmasını sağlıyabiliriz ve konular hergün güncel tutulur bence çok iyi bir eklenti Teşekkürler..
İyi forumlar..
Ben daha önce böyle birşey söylemiştim ama illegal olucagunı düşünüp kabul etmediler oyun haberlerine tanıtabilirsin ama sonucta Oyunun hakkında bilgi vericeksin..Oyun Tanıtım bölümü açılırsa bence iyi olur..
Oyun Haberleri bölümü var fakat orada sadece yeni çıkan yada çıkacak oyunlar var.
Oyun Tanıtım bölümüde olursa oraya sadece oyunların tanıtımlarını koyabiliriz.İndirmek isteyen arkadaşlar olursa özelden p.m atarak Link verebiliriz.
Haklısın ama Savaş açtığımız konuyu google gibi büyük bir arama motorundan gören kişi siteye üye olup direk indiriyor konu hiç bir şekilde güncellenmiyor.. bence böyle bir eklenti şartk asdada qweqwe yazanlar direk siteden uzaklaştırılır ayrıca bu sitede ban atılmış kişi birdaha üyelik acabliyor bunu düzeltirseniz ve tabi modlara büyük bir görev düşüyor bu konuda forumu takip ediyorsun şikayet bölümünü kontrol eden s.m yok sayfa oldu hala konular acık ve editlenmemiş bence modlarada bi el atmanız lazım..Mesajlarda qweqwe sadasda ehehee gibi yorumlar görmek istiyorsanız bir numara fikir fakat bizim forumumuzda öyle bir eklenti olmamasına rağmen bu eklentinin olduğu sitelerden daha çok yorum yapılmıştır konulara emin olun. Bu eklenti sadece saçma yorumlar yazmaya yönlendirir başka birşeye değil...
Merhaba Netbilgini ve yöneticiler..
İyi forumlar..
Oyun Tanıtım bölümü açılırsa bence iyi olur..
Oyun Haberleri bölümü var fakat orada sadece yeni çıkan yada çıkacak oyunlar var.
Oyun Tanıtım bölümüde olursa oraya sadece oyunların tanıtımlarını koyabiliriz.İndirmek isteyen arkadaşlar olursa özelden p.m atarak Link verebiliriz.
Haklısın ama Savaş açtığımız konuyu google gibi büyük bir arama motorundan gören kişi siteye üye olup direk indiriyor konu hiç bir şekilde güncellenmiyor.. bence böyle bir eklenti şartk asdada qweqwe yazanlar direk siteden uzaklaştırılır ayrıca bu sitede ban atılmış kişi birdaha üyelik acabliyor bunu düzeltirseniz ve tabi modlara büyük bir görev düşüyor bu konuda forumu takip ediyorsun şikayet bölümünü kontrol eden s.m yok sayfa oldu hala konular acık ve editlenmemiş bence modlarada bi el atmanız lazım..
iyi forumlar..
2. Nick degistirme kampanyasi gelebilirmi acaba ?