Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabur
Temel bigün askere gitmis, bu hayatinda hiç kari becermemis, buna herkesin becerdigi tescilli bir ...

Temel bigün askere gitmis, bu hayatinda hiç kari becermemis, buna herkesin becerdigi tescilli bir ******yu ayarlamislar. Temel skini sokmus, kari hiçbir sey anlamamis. Sonra elini sokmus, karida yine hiçbir sey yok.

Bundan sikilan temel bu sefer postaliyla birlikte bacagini sokmus ve kari zevke gelmis. Temel ayagini çekince postal içeride kalmis. Bunu üzerine temel elini sokmus; fakat hiçbir sey bulamamis, içeri girmis, kibriti yakmis ve komutanini görmüs:

-"Gomitanum ne ararsin burda?"

-"Asil sen ne ariyosun burda??"

-"Gomitanum pen postalumi kaybettum..."

-"Oglum sen yine iyisin postalini kaybettin, ben burda üç tabur asker kaybettim..."

Balıkçı
Kucuk bir balikci koyundeTemel tembel oldugu icin esi Fadime baliga cikmak zorunda kalirmis.Sabah er...

Kucuk bir balikci koyundeTemel tembel oldugu icin esi Fadime baliga cikmak zorunda kalirmis.

Sabah erkenden balikcilar tekneleri ile denize acildiklarinda erkekler hep ayni yone gitmelerine ragmen esinin yerine baliga cikan hanim kendine gore bir yone gidermis.

Aksam baliktan donuldugunde erkeklerin cok az balik yakalamis olmalarina ragmen hanimin kayigi silme balik dolu olurmus. Bu duruma dayanamayan erkek balikcilar bayana isin sirrini sormuslar.

O da :

-"Biliyorsunuz kocam uykucudur dolayisi ile onun yerine ben baliga cikiyorum. ancak balikcilikta pek tecrubem olmadigi icin sabah esimin pijamasini acip şeyine bakiyorum. Esiminki ne tarafa dogru yatmis ise o yone

gidiyorum demis."

Erkek balikcilar :

"Peki baci saga, sola, yukari ve asagi olur ise anladik ama ya dimdik durursa ne tarafa gidiyorsun ?" diye sorduklarinda Bayan :

-"Canim, o gun hic baliga cikilir mii?"

Sizi Tekrar Ariicam
-iyi gunler siz herkesi internete bagliyor musunuz?-nasil?-mesela ben paket alsam internete baglanab...

-iyi gunler siz herkesi internete bagliyor musunuz?
-nasil?
-mesela ben paket alsam internete baglanabilir miyim?
-eger bi bilgisayariniz, bir modeminiz ve bir telefon hattiniz varsa evet
-tamam ben bilgisayar aldiktan sonra arasam sizi yine sizinle goru$mem mumkun mu adiniz neydi?
-hande
-tamam *arda bey* ben sizi tekrar ariicam te$ekkurler byeee

Eşşek Şakası
Temel ile Dursun bir apartmanın ikinci katında beraber yaşıyorlarmış.Bunlar hergün birbirleri...

Temel ile Dursun bir apartmanın ikinci katında beraber yaşıyorlarmış.Bunlar hergün birbirlerine eşek şakaları yaparlarmış.

Derken Temel bir sabah uyandığında ne görsün üzerinde koca bir kütük haçen bu kütüğü kesin Dursun koymuştur üstüme demiş ve kütüğü camdan dışarı fırlatmış bide ne görsün kütük organına bağlı hemen kütüğün arkasından camdan fırlamış ve pat diye aşağıda kendisini bekleyen Dursunun önüne düşmüş.

Aşağıda onu bekleyen Dursun ise gülerek

- Ula Temel kütüğe bağlı aletini farkettun ama yatağa bağlı tasaklarun ne olacak?!

Bizimle Ilgisi Yok
- iyi gunler bi problemim vardi benim...- buyrun hanimefendi yardimci oliym ben size, elimden geldig...

- iyi gunler bi problemim vardi benim...
- buyrun hanimefendi yardimci oliym ben size, elimden geldigince
- internete baglanamiyorum ben!!
- bakalim nedir problem, ne yaziyor su an ekraninizda?
- goremiyorum ki, elektrikler kesik...
- elektrikler kesikse baglanamazsiniz ki hanimefendi, bilgisayar calismaz
- e bu sey neye yariyo o zaman bilgisayara taktigimiz hani o isikli?
- modem o efendim
- tamam iste! beni internete bagliycak olan sey di mi o?
- evet ama elektrikleriniz kesikmis, bilgisayar calismadan nasil baglanabilirsiniz ki?
- e bu o seylerden diil mi, hani elektrik kesikken de calisiyo bilgisayar?
- hayir o ups efendim, bizimle bi ilgisi yok
- hep boyle yapiyosunuz zaten, eksik mal satiyosunuz, hani gunun hangi saatinde istersem baglanirdim ben internete? boyle diyosunuz sonra da problem cikinca bizimle bi ilgisi yok, yetti be!
- ama hanimefedi...
(catttttt! telefon kapanır.)

Modemler Bana Küfrediyo
- efendim sizin modemler bana küfrediyo.anlayamadım efendim- bunda anlayamayacak ne var resmen kü...

- efendim sizin modemler bana küfrediyo.

anlayamadım efendim

- bunda anlayamayacak ne var resmen küfrediyolar işte

eminmisiniz

- buyrun dinleyin (telefonu çevirme sesi çalan telefon sesi peşinden ana avrat küfür)

ee siz hangi numarayı aramıştınız bi kontrol edelim

-344 26 16

bu sizin numaranız mı

-hayır aradığım numara

beyefendi o bizim numaramız değil bir ev numarası

- ben 10 gündür bu numaradan bağanmaya çalışıyorum ama
o zaman doğaldır küfertmesi

Fax Bozuldu
-benim faxım bozuldu--modeminiz mi bozuldu-hayır fax bozuldu--fax progr*****z mı bozuldu-hayır...

-benim faxım bozuldu

--modeminiz mi bozuldu

-hayır fax bozuldu

--fax progr*****z mı bozuldu

-hayır efendim fax bozuldu işte

--fax modeminiz mi bozuldu.

-bakın hani modemin arkasında iki yer var birine telefon hattı diğerine fax bağlıyosunuz işte benim oraya bağladığım fax cihazım bozuldu. şimdi oraya telefon bağlasam normal. internete bağlanabilir miyim?

-- aslında fax modem demek o kartla fax da çekebilirsiniz demek
yani bir fax cihazına ihtiyaç yok efendim

-ben bir senedir böyle bağlanıyorum ama

--bakın ikinci girişe bişey bağlamanıza gerek yok boş da kalabilir

-ee boşuna mı aldım ben bu faxı şimdi.

--eee evet

İETT
Temel bir is icin istanbul'a gelmis.IETT otobüsüne binmek icin siraya girmis, bakmis herkes söf

Temel bir is icin istanbul'a gelmis.IETT otobüsüne binmek icin siraya girmis, bakmis herkes söföre birsey gösteriyor ve hiç para vermeden geçiyor.

-"Ula bu memleketin enayisi penmiyim, pen de bi kart cöstereyum da para vermeden geçeyim" demiş.Aramis taramis, evlilik cüzdanini bulmus.

Sira Temel'e gelince Temel çikartmis söföre evlilik cüzdanini göstermis.Söförde bunun üzerine Temel'e dönerek:

-"sen ancak Fadime'ye bedavaya binersin bununla"

ekipman
bir çift, göl kıyısına tatile gider...Gölün bazı bölgelerinde balık avlamak yasaktır. Koc...

bir çift, göl kıyısına tatile gider...
Gölün bazı bölgelerinde balık avlamak yasaktır. Koca, yasak olmayan bölümlerde avlanarak,
kadın da kitap okuyarak günlerini geçirmektedirler.
bir gün adam balık avlamaktan gelir ve öğleden sonra kestirmek üzere odasına çekilir.
Kadının canı sıkılır ve botla gölde bir gezinti yapmaya karar verir.
Bu gezinti umduğu gibi gitmez ve botun hakimiyetini yitirir. Bot, göl üzerinde serbestçe dolaşmaya başlar. Kadın da yapacak bir şey olmadığı icin
çıkarıp kitabını okumaya başlar.
Derken devriyeye çıkmış olan deniz polisi kadını görür ve yanına yanaşır.
"Hanımefendi burada ne yapıyorsunuz?"
"Görmüyor musunuz, kitap okuyorum!"
"ama bu bölgede balık avlamak yasaktır!"
"Zaten ben de balık avlamıyorum!"
"ama gerekli bütün ekipmana sahipsiniz, sanırım sizi karakola ***ürüp ceza kesmem gerekiyor!" v "Eğer böyle bir şey yaparsanız, ben de sizin bana tecavüz ettiğinizi söylerim!"
"size dokunmadım bile!.."
"ama gerekli tüm ekipmana sahipsiniz, değil mi?"

İndun,yandun
Temel, aksam yemegi icin evinin önünde mangali yakmis, elinde bir karton parçasi habire salliyor...

Temel, aksam yemegi icin evinin önünde mangali yakmis, elinde bir karton parçasi habire salliyormus..Uzun süre sicakta kalan Temel'in aleti kalkmis.Eve seslenmis:

-"Ula Fadime, hemancacuk hazurlanup yatasun, celiyrum!.."

Temel, yatak odasina gidinceye kadar aleti inmis.biraz sonra yine kalkmis, tekrar Fadime'ye seslenmis, yatak odasina gidinceye kadar tekrar inmis!.Üçüncü kez yine kalkinca, Temel ne yapacagini sasirmis durumda Fadime'ye bagirmis:

-"Ula Fadime, soyunup yatasun, pen simdi oraya celiyrum..."

Fadime pek orali olmaz, ama korkusundan gidip yatar,

-"Nasul olsa ise yaramayacak!" der kendi kendine.Bu sirada Temel, pantolonunu ve kilodunu cikarir, mangali penisinin alt kismina kadar kaldirip iki yanindan tutarak yatak odasinin yolunu tutarken, söyle mirildanir:

-"Ula,vaya indun yandun!.."

Arkadan
Günün birinde Temel ve bir Alman bir stadyuma çagrilmislar. Stadyumun santra noktasinda da bir k

Günün birinde Temel ve bir Alman bir stadyuma çagrilmislar. Stadyumun santra noktasinda da bir kürsü varmis. Kürsüdeki adam ilk önce Almani çagirmis ve penisi tanimlamasini söylemis. Alman:

-"O bir centilmendir." demis. Stadda bagirmalar çagirmalar. Stad alkistan inliyor. Sira Temel'e gelmis. Demis ki:

-"O bir kallestir."

Stadda tik yok. Neyse, Almana sormuslar,

-"Penis neden centilmendir?"

-"Çünkü hanimlari görünce ayaga kalkar." demis.

Stadda tezahüratlar falan..Stad yine inliyor.

Temel'e gelince de demis ki:

-"Penis kallestir çünkü, bazen arkadan vurur."

Kaz
Temel le Dursun amerikaya kazı yapmaya gitmişler:......... Kaz Ölmüş..........

Temel le Dursun amerikaya kazı yapmaya gitmişler:

......... Kaz Ölmüş......

Temel Astronot
3 atranot uzaya gidecek.Bunlardan biri alman biri ingiliz biride bizim temel.Bunlar yıllarca gelmiy...

3 atranot uzaya gidecek.Bunlardan biri alman biri ingiliz biride bizim temel.Bunlar yıllarca gelmiyecekleri icin en önemli ihtiyaclarını sorarlar.Alman bana sarışın,esmer,kumral hatun der.İngiliz bana bol bol içki der.bizim temel baaa bol bol cigara der.Neyse istekler temin edilip uzaya fırlatılıyorlar.3 astronot aradan yıllar geçiyor geri dönüyorlar.Tabi aileler merakla bekliyor.Önce alman iniyor dalyan gibi alman olmuş iğne iplik.Sonra ingiliz iniyor adam zil zorna sarhoş.Tabiki sıra temele geliyor.Temel kapıda görünür görünmez bi fırlıyor agzında cigarayla:
-"Allahını seven baaa ateş versu

Boku Yedik.
2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacakla...

2. Dunya Savasinda 2 yahudi almanlara esir olmustur.Bunlardan biri digerine kendilerine ne yapacaklarini sorar.O da baslar anlatmaya "
2 ihtimal var ya bizi oldururler yada esir kampina yollarlar.
Oldururseler sorun yok kampa gidersek 2 ihtimal var ya kursuna dizilriz ya da gaz odasinda olduruluruz.
Kursuna dizilirsek sorun yok gaz odasina gidersek 2 ihtimal var bizden ya sabun yaparlar yada kagit.
Sabun yaparlarsa sorun yok kagit yaparsalar 2 ihtimal var ya gazete kagidi oluruz yada tuvalet kagidi.
Gazete kagidi olursak sorun yok tuvalet kagidi olursak iste o zaman boku yedik

Kesin Okuyun
kadir inanır 1 barda oturuyomuş.adamın biri gelmiş ve kadir abi ben sevgilimden yeni ayrıldım birazdan buraya gelecek onla barışmam lazım.adım mehmet o gelince yanımıza gelip oo mehmetcim nasılsın iyimisin dersen kıza karşı 1 havam olur demiş

ve kadir inanırın ayaklarına kapnmış. kadir abi bakmış adam yalvarıyo tamam demiş. neyse kadın gelmiş adamla 1 masaya oturmuşlar.1 süre sonra kadir abi adamın yanına gidip oo mehmetçim nasılsın ya demiş ve elini adamın omuzuna koymuş. adamda yan gözle kadir abinin eline bakarak ya kadir 1 ciktir git ya demiş.

Gonderen = casus

Türk Erkeği Farklıdır??!!
Dünya feministler kongresinde, Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye
gelmiş: 'Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım. Eve gider gitmez
kocama: 'Bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka.
İşte makine orda..' dedim. İlk gün birşey görmedim. İkinci gün birşey
görmedim. Üçüncü gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi
çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor.'

Alman Delegesi söz almış:
ben de kararımız gereğince kocama: 'Bundan böyle temiz tabakta yemek
istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka' dedim.. birinci gün birşey
görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün baktım, makinenin başında
sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor.'
Üçüncü konuşmacı bizden, feminist kardeşimiz:
'Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona
dedim ki: 'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek.
İşte mutfak orada..' dedim. birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey
görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye
başladım...

IRAK 'IN FIKRASI
bir Amerikalı, bir İngiliz ve bir Iraklı kahvede oturmuş çay içiyorlar. Amerikalı çayını bitirince bardağı havaya fırlatmış silahını çıkarıp bardağa ateş edip parçalamış. “bizde bardaklar o kadar ucudur ki biz Amerika’da aynıbardakla iki kere çay içmeyiz” demiş.

İngiliz de bunun üzerine çayını bitirip bardağı havaya fırlatmış ve ateş ederek bardağı parçalamış. “bizim İngiliz sahillerinde bardak yapacak cam icin o kadar çok kumsal vardır ki, aynı bardakla iki kere çay içmeyiz' demiş.

bunun üzerine Iraklı da çayını bitirmiş, bardağı havaya fırlatmış, silahını çekip Amerikalı ve İngilizi vurup öldürmüş. Sonra da, “Bağdat’ta bu İngiliz ve Amerikalılar’dan o kadar çok var ki, biz aynı adamlarla oturup iki kere çay içmeyiz' demiş...

be Amca, Necin Dakman Golani
Yaşlı bir amca, eşeğinin üzerinde karayolunda seyretmektedir.
Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar.

Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan: Emniyet kemeri.)
Amca: Dakmam be iste!

Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik.
Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var.
Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi?
Amca:
Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen,
Eşeğe üç milyon ödeycen.
Amca: Bana kes o zaman.

Polis: Neden sana keseyon amca?
Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu

Katı, Sıvı, Gaz
Arkadaşımın annesinin gözetmen olarak bulunduğu ilkokulu dışardan bitirme sınavlarından birinde gerçekleşiyor. Dışardan bitirme sınavı ya, yağlı ballı adamlar da var sınavda. Gözetmenler sınav sırasında sıraların arasında dolaşıyorlar.

tam o sırada gözetmen bakıyor, adamın biri soruların hiçbirine cevap verememiş; acıyor dama. 'Maddenin üç halini yazınız' sorusunu parmağıyla işaret ediyor ve adamın kulağına eğilip cevabı fısıldıyor: ' Katı, Sıvı, Gaz.' Sınav kurulunu dumura uğratan an cevap kagıtları okunurken gerçekleşiyor. Sorunun cevabı, kagıtların birinde aynen şöyle yer alıyor:- Katır, Sığır, Kaz

Telefon Ve Papağan
Adamın biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasını görür. bir bakar ki 3 milyar küsur lira fatura. Beyninden vurulmuşa döner. Hemen ayrıntılı fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamın arkadaşlarına ve dostlarına aittir. Adam 'Bu nasıl olur? Ödeyeceğiz mecburen' der.. O sırada gözü papağanına takılır. bir an tereddüt eder. Gece papağanı gözlemeye karar verir.

Papağan kafesinden çıkar ve telefonun basına gidip rehberi açar, adamın arkadaşlarını tek tek arayıp saatlerce konuşmaya baslar. Adam sinirden çıldırmış bir şekilde papağanı yakalar ve kanatlarından duvara çiviler. Papağan çarmıha gerilmiş bir vaziyette duvarda asili kalmıştır. Adam sinirle papağanı azarlar; 'bir hafta burada asili kal da aklin başına gelsin. Çek bakalım cezanı.' Adam gider. Papağan bir bakar karşı duvarda çarmıha gerilmiş İsa durmakta. Hemen muhabbet koyulur; 'birader sen ne kadardır buradasın?' '2000 yıldır buradayım' der İsa. Papağan hayretler icinde kalır; 'Ohaaaa! Nereyi aradın lan öyle?'

Geri