Karışık Komik +18 Fıkralar.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bant Kaydı
Kalkistan 15 dakika sonra 50 kisilik Fokker 50 tipi ucagin hoparlorlerinden kaptan pilotun sesi duyulur:-Ucagimiza hosgeldiniz.... Su anda Atlantik Okyanusunun uzerinde 15.000 feet yukseklikte bulunmaktayiz. Sag tarafiniza
bakarsaniz ucagimizin bir motorunun yanmakta oldugunu goreceksiniz....... Sol tarafa bakarsaniz ucagimizin kanatinin kopmus oldugunu goreceksiniz....... Asagiya bakarsaniz bir sari bot icinde uc kisinin size el salladigini goreceksiniz. Bu kisiler ben kaptan pilotunuz, yardimci pilotum ve ucagin hostesi..... Dinlemekte oldugunuz ses bir bant kaydididir..

Bal
birgun bir adam ormanda kaybolur gece karanliginda bir kilise gorur ve geceyi burada gecirmek ister, kapiyi calar basrahip kapiyi acar,basrahibe tanri misafiri oldugunu yolunu kaybettigini bir gece kalip gidecegini anlatir.
Rahipte kabul eder tabi ki gece herkes uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti
aramaya koyulur. Once bir kapiyi acar bakar ki guzel bir kadin geceligiyle ortada dolasiyor sasirir..Sonra baska bir kapiyi acar burada da rahipler yerde daire biciminde oturmus hepsinin aleti meydanda ortada da bir sinek ucuyor buna da cok sasirir;
Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam
sonunda ihtiyacini giderip yatar.Sabah olunca butun bu gorduklerini basrahibe anlatir ve sebebini sorar..Rahip de anlatmaya baslar:

-"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur"
Adam sorar :
-"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?"
Basrahip hemen cevap verir:

-"O var ya o, ç.., aletine bal suruyormus meger!"

Bakire
****ler hamama giderler.Etrafta da pek kimse yoktur.Neyse eglenmeye baslarlar. Oynasirlar masaj falan derken iyice rahatlayinca
osurmaya baslarlar.birisi osurur ZOOORTTT!.,
;kincisi devam eder,ZAAAAAAAAAAAART!..,
Üçüncüsü bunun altinda kalir mi? ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOORT!.Kenarda duran genç **** de kendini tutamaz ve osurur ZIRT!.
bunun uzerine diger üçü bagirmaya baslarlar:

BAKIRE, BAKIRE, BAKIRE!!

Bakanlık
bir devlet dairesinin büyük bir odasında 8-10 memur çalışırmış.Bunlardan iki tanesinin masaları karşı karşıya olmasına rağmen
senelerden beri hiç birbirleri ile konuşmamışlar, tanışmamışlar.Memurlardan biri saat tam beşte önündeki bütün dosyaların muamelesini bitirir ve çıkıp giderken diğer memur önündeki dosyaların işi bitmediği
icin hep geç kalırmış.Bu böyle senelerce sürüp gitmiş. bir gün dehşetli bir kar fırtınası
başladığı icin kimse daireden çıkamamış. Bütün gece orada kalmak zorunda olduklarını anlayan memurlar dışarıdan kebap, lahmacun, rakı getirtip eğlenmeye başlamışlar.Masaları çok yakın olduğu halde birbiri ile hiç konuşmayan iki memur alel acele kurulan rakı masasında da yan yana düşmüşler.bir tanesi kadehini kaldırıp
-Yahu arkadaş bu kadar senedir hiç konuşmak kısmet olmadı. Haydi şerefe! demiş.Öteki de
-Şerefe arkadaşım deyip mukabele etmiş.Kadehi ilk kaldıran
-Arkadaşım senelerden beri konuşmadık. Bari bundan sonra arada bir iş bitince beraber çıkalım, köşedeki meyhanede bir iki kadeh çekelimdemiş. Öteki memur
-Çok iyi olur ama benim işim sizinki gibi
saat 5 te bir türlü bitmiyor. siz nasıl oluyor da işiniziz tam zamanında bitirebiliyorsunuz? diye sormuş.Öbürü cevap vermiş
-Kimseye söylemiyeceğine dair söz verirsen sana bir sırrımı açıklayacağım demiş ve anlatmaya başlamış
-Bana karışık, icinden çıkılması zor olan bir dosya getirdikleri zaman üstüne Ahmet beye havale yazıp kaleme geri gönderirim. senelerce önce Nasıl olsa bu koca bakanlıkta bir Ahmet bey vardır diye düşündüm ve haklı çıktım. Şimdiye kadar havale ettiğim
dosyaların hiç biri bana geri gelmedi..Öteki adam ayağa kalkmış, elini uzatmış ve

-Galiba artık tanışmamızın zamanı geldi,
bendeniz Ahmet demiş..

Baba Ve Oğul
Oglan (O) : Baba sex neden zevklidir?
Baba (B) : Bak oglum sex burnunu karistirmaya benzer. Burun her zaman parmaktan daha cok zevk alir.
O : Neden kadinlar tecavuz edilmekten nefret ederler?
B : sen sokakta yururken biri gelip burnunu karistirsa hosuna gidermiydi?
O : Baba neden bayanlar adet gunlerinde sex yapamazlar?
B : Burun kanasaydi karistirabilir miydin?
O : Erkekler neden prezervatifle sex yapmaktan hoslanmazlar?
B : Eldiven giyip burnunu karistirmazsin heralde.
O : Baba neden sex ozeldir?
B : Sinifin onunde burnunu karistirmazsin degilmi?
O : Baba sen supersin yaa!...

160 No
Amerikada -22 nolu karayolunda, devriye görevi yapan bir otoyol polisi arabasından yolu takip ederken, bir araba görmüş. Bu aracı radarla incelemiş ve minimum 50 km. ile gidilmesi gereken yolda bu aracın tam 22 km./saatle gittiğini farketmiş. Bu araba yolu tıkıyormuş. ve aracı durdurup sürücüyü uyarmaya karar vermiş.
ve aracın peşinden gidip aracı durdurmuş, birde ne görsün. Aracı kullanan çok yaşlı bir teyze. ve aracın arkasındaki koltuklarda da çok korkmuş 3 tane yaşlı teyze daha var.
Polisi görünce yaşlı sürücü: Polis bey çok mu hızlı gidiyordum? diye endişe ile sormuş.
Polis demiş ki; hanımefendi, hızlı değil, aksine çok yavaş gidiyorsunuz ve bütün otoyol trafiğini etkiliyor! Radardan gördüğüm kadaruyla 22 km. hızla gidiyorsunuz.
Yaşlı teyze: ama, otoyolun girişinde 22 yazıyordu ve bende bu hızla uymak istedim!
Polis: teyzeciğim demiş, o 22 otoyolun numarası. Bu yolda min. 50 km hızla gitmelisiniz.
Kadın tamam, bundan sonra hızlanacağım demiş. Polis tam kendi arabasına giderken, gözü yine arkada oturan, hiç konuşmayan ve çok korkmuş 3 yaşlı teyzeye kaymış. ve sormaya karar vermiş sürücüye.
Teyzeciğim birşey sorabilirmiyim? Bu ardada oturan kişlerin nesi var? Çok korkmuş gözüküyorlar, sanki dillerini yutmuşlar gibi!
Kadın şöyle cevap vermiş: Valla bende anlamadım, 160 nolu karayolundan çıktıktan beri böyleler.

Zil Sesi
Kasabanın saygın papazı, bir akşam meyhaneye gider.Yemeğini erken şarabını da o kalabalık meyhanede yudumlamaktadır. saatler sonra çişi gelir ve tuvalete gider. Çıktığında, meyhanedeki o kalabalık kah-kahalarla gülmekte ve birbirlerini dürtüp işaret parmaklarıyla papazı göstererek kahkahalarına devam etmektedirler. Buna anlam veremeyen papaz, meyhaneciyi çağırarak neler olduğunu sorar.
Meyhaneci der ki: "Papaz efendi bizim tuvalette pisuarın üstünde belden aşağısı bir kağıla kapanmış, üstü çırılçıplak bir kadın resmi vardır, zaten görmüşsünüzdür"
-Eeee, der papaz.
Meyhaneci: "İşte o kağıdı kaldırınca bizim bu tarafta bütün ziller çalar da ondan gülüyorlar"..

Zengin Avukat
Sehrin hayirsever vakiflarindan birindeki çalisanlar sehrin en basarili avukatindan henüz herhangi bir bagis almamis olduklarini fark ettiler.Bagis toplama görevindeki kisi avukati bagista bulunmasi icin ikna etmeye çalisiyordu:
-"Arastirmalarimiza göre yillik geliriniz en az 500.000 dolar, ancak bugüne kadar hiç bir hayir isine bir kurus bagista bulunmamissiniz. O paranin bir kismini bir sekilde topluma iade etmek istemez miydiniz?"
Avukat bir süre düsündü, sonra:
-"Önce, arastimalariniz annemin uzun bir hastaliktan sonra ölmek üzere oldugunu ve hastane masraflarinin onun yillik gelirinin bir kaç kat üstünde oldugunu da gösterdi mi?" Görevli utandi:
-"Sey, hayir."
-"Sonra,kardesimin malul bir gazi, kör ve tekerlekli iskemleye mahkum oldugunu?".
Görevli utancindan kipkirmizi kesilmis bir halde özür dilemeye çalisirken avukat onun sözünü kesti:
-"ya da kizkardesimin kocasinin bir trafik kazasinda öldügünü ve onu üç çocuguyla bes parasiz biraktigini?"
Görevli yerin dibine geçmisti, sadece,
-"Hayir, hiç bir bilgim yoktu ..." diye mirildanabildi.Avukat bir kez daha onun sözünü keserek devam etti:

-"Pekala, ben onlara zerre miktar para vermezken size nicin vereyim?"

Zenci Rus
CIA, Rusya"da bir kasabaya casus yerlestirecek, cevrede Ruslar"in nukleer arastirma merkezleri var. ama oyle bir casus olacak ki,
tipki bir Rus gibi...
Once Amerika"da, Rusya"daki kasabanin bir benzeri yapilmis, yuzlerce kisi arasindan secilen casus adayi, yillarca bu yapma
kasabada yasamis... Rusca"yi o bolgenin lehcesiyle ogrenmis... Ruslar ne yer, nasil icer,nasil sakalasir, nasil kizar, hepsi en ufak
ayrintisina kadar ogretilmis ve zamani gelince bir imtihandan gecirilip, ucakla kasabanin cevresine atilmis.
Amerikali casus, kasabaya adimini atar atmaz, eliyle koymus gibi meyhaneyi bulmus, dalmis iceri, herkesi Rus uslulu selamlamis
ve meyhaneciye votka soilemis... Meyhanede de fazla kisi yokmus,
biraz sonra ondan baska kimse kalmamis...
Meyhaneciyle oradan, buradan, sagdan soldan konusmaya baslamislar, vakit gecmis, meyhaneci casusun omuzuna elini atmis!
"Haydi Co, kalkip karakola gidelim, seni teslim edeyim." Amerikan casus sasirmis, ama bakmis kurtulus yok, kacamayacak, yola
cikmislar...
Amerikali dayanamamis, sormus:
"Cok merak ediyorum, benim Amerikali oldugumu nasil anladin? O kadar guzel Ruslasmistim ki !"
Meyhaneci gulmus:
"Her seyin tamam olmasina tamam da, bizim buralarda pek zenci Rus bulunmaz !

Zebani
bir ulke varmis, ulkenin insani padisah ne yaparsa yapsin giklarini cikarmiyorlarmis. Hepsi koyun gibilermis.Padisah bu duruma cok bozulurmus..
"bir kulum ciksada sikayet etse" diye..
Padisah etrafindaki vezirleri bir araya toplamis ve durumu anlatmis ve bir cozum bulmalarini istemis.vezirin biri ulkenin iki yakasi arasina bir kopru yapmayi onermis
Bu oneri kabul gormus ve koprunun insaasina baslanilmis.Nihayet kopru bitmis. Koprunun bir ucuna askerleri koymus her gecenden para aliniyormus.. Lakin millette hala gik yok.
bunun uzerine koprunun diger ucuna da askerler konmus,diger tarafdanda gecenlerden para alinmaya baslanmis.Kimsede itiraz etmezmis. Padisah bir karar vermis;
-"Koprunun ortasina bir zebani koyacaksiniz, geleni de geceni de sikecek" demis.
Gel zaman git zaman kimse yine de gikini cikaramiyor.Derken bir gun padisah tum ahaliyi bir meydana toplatmis.
-"Ey ulkemin insanlari, koyun gibisiniz, ne naytiysam sesiniz cikmadi.Sikayeti olan biri ciksin karsima.." demiş.
Ciliz bir ses kalabaligin arasindan yukselmis;
Padisah:
-"Hah iste biri cikti nihayet, soyle bakalim ne diycenn??" demiş.

-"Padisahim, soylediklerimi bir sikayet olarak algilamayin ama hani su koprunun ortasindaki zebani var ya, cok uzun bir kuyruk oluyo..
mumkunse bir kac zebani daha oraya koyamaz misiniz!..."

Zayıf
Adamın biri varmış,ikinci dönem kurtarmış..

Yumurta Davası
İskoçyalının tavuğu İngilizin bahçesine yumurtlamış.biri
-"Tavuk benim, yumurta da benimdir" diyor.
Diğeri
-"benim bahçem, yumurta da benimdir." En sonunda İskoç
-"Bu böyle sürer gider.En iyisi birbirimize birer tekme atalım.Yerde en kısa süre kalan yumurtayı alsın" diyor.İngiliz de kabul ediyor.İskoçun önce tekme atmasına karar veriyorlar.İskoç en ağır postallarını giyip geliyor.İyice bir abanıp İngilizin bacaklarının arasına bir tekme atıyor.İngiliz yarım saat sonra ancak kalkabiliyor. İngiliz tam tekmeyi atmak icin hazırlanıyorken,İskoç yumurtayı uzatıyor:

-"Al senin olsun, bir yumurta icin değmez."

Yoktur Ki
bir bilgeye sormuşlar :
bir insanın zekasını nereden analarsınız?
Konuşmasından diye cevap vermiş.
Ya hiç konuşmazsa ? demişler;

O kadar akıllı insan yoktur ki....

Azmin Zaferi
bir gazeteci, ülkenin en zenginlerinden, 65 yaşlarında bir işadamıyla röportaj yapmaktadır. Sorar:
- Efendim, bize bugünlere nasıl geldiğinizi, bu serveti nasıl oluşturduğunuzu anlatır mısınız?
- Zevkle... 1920lerin sonuydu. 1. Dünya Savaşının etkileri yeni yeni siliniyordu, benimse cebimde birkaç sentten başka bir şey yoktu. Cebimdeki 5 sentimle, bir elma aldım. Akşama kadar onu parlatıp, 10 sente sattım. O gece sabahı zor ettim.Ertesi sabah, 10 sentimle 2 elma aldım ve onları da sattım.
Böyle çalışarak, bir ay sonunda, 10 dolardan fazla para kazanmış oldum. Ertesin ayın başında, karımın halası öldü ve bize 20 milyon dolar miras bıraktı...

Yılan
Adamin biri hamamin icindeki sicak havuzun icine girmis.bir köseye oturmus orada sikini dinlendiriyormus..Suyun icinde baska bir adam bizimkinin sikini büyük görüp bagirmis:
-"YILAAAAAN"
Hamam tasini kapip atlamis havuza bi vurmus adam çekilmis.Gerilip bir daha yapistirmis tabi adam basmis feryadi.bunun üzerine vuran adam söyle demis:

-"Yilani öldürdüm ama yinede seni soktu gardas..."

Yerinde Durmuyor Ki
Ali, iyi dereceli karnesini alarak sınıfını geçmenin sevinciyle evinin yolunu tutar. Akşam, eve geldiğinde, babası, ödül olarak oğluna 5 Milyon TL verir ve yanağına öpücük kondurur. Çocuk parasını harcamak icin sabırsızlıkla sabahı beklemektedir. Sabahın erken saatlerinde evden çıkarken, kapıda kendisini babaannesi beklemektedir. Torununun elinde parayı gören babaanne:
-Aliciğim, parana para kazandırmak ister misin?
Ali, biraz düşündükten sonra
-Tamam, ama nasıl?
-Sana bir soru soracağım, bilirsen benden sana 5 milyon, bilemezsen elindekini alırım.
-Tamam, hadi sor.
-Bil bakalım, benim *mım nerede?
Ali, biraz şaşırmıştır ama, işin ucunda 5 milyon vardır ve hemen cevap verir:
-Önünde.
Aliden gelen cevap üzerine, babaanne öne eğilerek şalvarını sıyırır ve Aliye arkasını döner:
-Bilemedin, bak burada.
Ali şaşırmıştır ve kaybetmiştir. Akşam olunca, Ali, babasından 5 milyon daha ister. Babası, sorgusuz sualsiz parayı verir. Alinin yüzü gülmüştür ve yeniden sabırsızlıkla sabahı bekler. Saba, evin kapısında yine aynı muhabbetle karşılaşır. ama, Ali, bu sefer kendinden emin bir şekilde cevabı yapıştırır.
-*mın arkada.
Babaannesi, kazanmanın sevincini peşin peşin yaşayarak, şalvarının ön kısmını indirir:
-Bilemedin, bak önümde.
Ali, kaybetmenin ikinci üzüntüsünü yaşarken akşamı beklemeye başlar ve babası geldiğinde yine para ister. Babası bu sefer kızarak:
-verdiğim paraları ne yaptın oğlum! Hergün hergün para mı istenir!
-Ne yapayım baba. sen, annene söyle, ****** *mı yerinde durmuyor ki!...

Yaşlı Teyze
Otobus yine tiklim, tiklimdir.Duraklarin birinden yasli bir teyze otobuse biner.Hemen yaninda duran uzun sacli erkegi kiz sanarak "Kizim biraz musade edermisin, geceyim " der.Cocuk teyzeye donerek "teyze ben kiz deyilim ki "der.Teyze bu sefer daha sert bir uslupla "ben senin kizmi kadinmi oldugunu nereden bileyim" der.

Yarım Ekmek
aylardan beri boğazından daha bir lokma geçmeyen sokaklarda yatan zavallı bir fakir adam varmış.bir gün gezerken bakkaldan elinde torbalarca erzakla çıkan bi adam görmüş.erzaklarda yok yok,Sucuk ,kaşar,bal,vs.Fakir adama sormuş:
Ya birader ne yapacaksın o kadar erzağı be?
Adam:
benim bir oğlum var,yeni evlendi.bir türlü gelini sikemiyor,coçukları olmuyor,onun icin aldım.demiş.
Fakir de:

Yaa sen bana ordan yarım ekmek arası sucuk yap,senin ta yedi sülalen ...

Yaktın Beni
Adamın birisi kendine çok güçlü bir büyü yaptırmak istemiş.Tutmuş ülkenin en ünlü büyücüsüne gidip durumunu anlatmış.Ünlü büyücü büyüyü yaptıktan sonra adama demiş ki :
-Şimdi bu büyüyü al ay ışığında havaya doğru salla, yalnız sallarken aklına sakın dişi tilkinin kuyruğunu getirme.
Adam :
-Yaktın beni büyücü, demiş.
-Şimdi artık aklımdan hiç çıkmaz ki dişi tilki kuyruğu.

2000 yilinda Almanyada yapilan bir ankette sorulan "ulkenizde yasayan
yabancilari cok buluyor musunuz?" sorusuna verilen cevaplarin yuzdesi;

%10 nein
%20 ja
%70 s.. lan

Geri