kingofcs nin eskilerden en iyi oyuncusu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dyer1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisi king

• Mrs.razor

Oy: 21 10.5%
  • scatroj

Oy: 10 5.0%
  • sexafon

Oy: 75 37.5%
  • ayko

Oy: 71 35.5%
  • unique

Oy: 8 4.0%
  • katilBLL

Oy: 20 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

Dyer1212

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Dyer1212
Mrs.Razor
scAtroj
ayko dg
unique
sexafon
katil bLL

bence sexafon adam k1nq 49 2 fırq ları war ben gordumm war :)

unique KatjmondO cLAyMoR3 RasheAds sKy NeT we ben xD FAVORİLER

zuhaha konulara bak .d ayko tek geçerim dierleri boş

aykonun fragları halen bozulmamıs girdiği her serverdan banned . hem ******** hem kinqof kımse sw ye sokmuyor :D adama yazığım geliyor :'( tek bir puclic moviesini izledim onun gibi olmak için neler vermezdimki ~BaLyoZ* (@yK0) Pro PubLic Movie | SK Gaming

ayko balyoz yorqun kjnq tabııkede

şaka ? balyoz kim ben Ayko dg den bahsediyorum ahha :D bunlar balyoz ayko sanıp oyunu ona veriyolar

şaka ? balyoz kim ben Ayko dg den bahsediyorum ahha :D bunlar balyoz ayko sanıp oyunu ona veriyolar

adam nıck deıstı + eskı kınqofdan cok iyi hatırlıyorum . dedıgın ayko dq senoynadakı ise fake . ghost movıelerı piyasaa :D casını ayko dq ghost movıe qweqwe izlemıstım

favori şakasın sen gerçek ayko dg nin eline balyozmudur nedir su dökemez haha balyoz diyo hala ayko dg real bi kere balyoz fake

sen öyle san :) ayko cfg master . senoyna yani soclla fazla işi yok ordaki fake mq :D

adam nıck deıstı + eskı kınqofdan cok iyi hatırlıyorum . dedıgın ayko dq senoynadakı ise fake . ghost movıelerı piyasaa :D casını ayko dq ghost movıe qweqwe izlemıstım

sadşlfasşadsl klasfkalsdklas hiç gülecegim yoktu gençler sizin kafanız karışmış yas fhuashsaudfhuasasd

-sexaFoN* ustune tanımam

yine rasqele salladım sexa cıktı :):)

hiç biri ama oy wermek istedim :):) ...

fredore sen forum babasıysan ben türkiyenin babasıyım goçum :D

fredore&coast + clayvoarancemidir ne zıkkımdır forum kınqlerı :D oyunda pasifler . hatta oyunla alakaları yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri