kingofcs nin eskilerden en iyi oyuncusu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dyer1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisi king

• Mrs.razor

Oy: 21 10.5%
  • scatroj

Oy: 10 5.0%
  • sexafon

Oy: 75 37.5%
  • ayko

Oy: 71 35.5%
  • unique

Oy: 8 4.0%
  • katilBLL

Oy: 20 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla kanka la ılk defa duyuyorum salagı :D

adam nıck deıstı + eskı kınqofdan cok iyi hatırlıyorum . dedıgın ayko dq senoynadakı ise fake . ghost movıelerı piyasaa :D casını ayko dq ghost movıe qweqwe izlemıstım

iyide bu adam kendini övüyo aşkım
o zaman nabıyoruz non forever diyoruz hahaha :D

aynen kanka aykoyla kendını bır tutuyo aq salagı :D

bizim aykutun tırnağı olabilirmi kanka bu hahaha :D kendini övüyo amele hahahhaha
hiç gülüceğim yoktu :D

adam nıck deıstı + eskı kınqofdan cok iyi hatırlıyorum . dedıgın ayko dq senoynadakı ise fake . ghost movıelerı piyasaa :D casını ayko dq ghost movıe qweqwe izlemıstım

sen kendini neden övüyosun kendini hahahhahaha :D

vur ****** gıtsın kanka :D aykutun tırnagındakı pıslık olamazlar hılecıler... :D

Küfürlü yorum yasak.

Mesajlarınızda küfür kullanmayın.

bu Balyoz Tam Bır Şizofren Kesın burnu falan buyuk bunun ondan kızlar begenmıo :D

iyide z1rt kendini övüyo bu :D
Övsün kardeşim.
Zamanında Balyoz diye bilinen kişi gecen sene ben ayko dg yim diye piyasaya girdi gercek olan ortaya cıkınca kendisi inkar etmeye basladı ben ayko dg değilim gibisinden giderek iyice battı zaten nasıl kastıgınıda cs alemi biliyor yani eski konuları güncelleyip bu konuları tekrar acmanın bi faydaysı yok zaten gatherde bile Leis.exe(slient aim ) acarak kasıyor yani degmez onun icin burda yorumlara onceden balyoz mu vardı :D

mertkanka balyoz kım la :D ben valla ılk defa duyuyorumm :D:D

balyoz denen hıperaktıf gerızekalı qorqeusların yaratılıs versıyonu uretım hatası defolu mal senın amacın ne ?

beyler hala beni balyozla karıstıranlar var ben reel aykoyum 62.68lerde oynayanlar cfg yokken beni bilirler bana balyoz denmesinden gerçekten utanıyorm benim yanımda olan herkese teşekkr ederm msn

Msn vermek yasak

:D:D:D::D:D:D qorqeusların yaratılış uretımı hahahha :D

yırtık kondom kurbanı :D kendini övüyo :D

No küfür.:thumbdown:

Msn vermek ve küfür etmek yasak beyler biraz seviyeli yorum atalım konu cok eski güncellemeye deymez zaten

Arkadaslar Bu BaLyoZ Amelesi NB'de türüyenlerden buyrun altta benım konumda goruceksınız :D:D

Veled-i Zina!

116xb.jpg

buyrun 2.ss Nb ' de türedıgının kanıtı :D BaLyozmuş zaaaa

116xk.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri