kingofcs nin eskilerden en iyi oyuncusu ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dyer1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hangisi king

• Mrs.razor

Oy: 21 10.5%
  • scatroj

Oy: 10 5.0%
  • sexafon

Oy: 75 37.5%
  • ayko

Oy: 71 35.5%
  • unique

Oy: 8 4.0%
  • katilBLL

Oy: 20 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balyozda kendisine yorum yapmış :D

Oyum A y k 0 * <Dg> aykut yıLdız kankama :) paKa ;)

BalYoz Aykoo TAbıkeıde Elazıglı :D :D ben onu eskıden cok ıyı tanırdım Tutmayın Aykut abiyi Heyyt bea Yorgun Kjınq ama kjınq yha o yeter ayko abi cs de snn ismin yeter! BAlzoyz Ayko ustune kımse tanımam

kim ne derse desin tek kraL A y k 0 * <Dg>

Gerçek A y k 0 * <Dg> Senoyna kasıyor bu balyoz fake işte anlayın

Yeter lan balyoz da balyoz. A y k 0 <Dg> nick değişip'de baLyoZ felan olmadı. Cs hala oynuyor ama değişik nicklerde oynuyor maçlarda real alıyor oda Senoyna'da senoyna dışı hiç bir zaman real almadı almazda 0554 508 42 83 alın buda numarası kendiniz sorun yeter artık uzatmayın bilip bilmeyen adamlar konuşup duruyor la.

sen öyle san :) ayko cfg master . senoyna yani soclla fazla işi yok ordaki fake mq :D[/QUOTE

:D balyoz malı kendini övüyo bakın bi :D:D:D yarıldm dahaönceki nicki favori kendi reklamını yapıyo bot

Fazla soze gerek yok Ayko king ;)

Kardeşim kingoftan önce siberoyuncu vardı madem eskilerdensiniz siberden bahsedin daha eski eski asıl kingler ordaydı
ve tabi ki de eski ehliyi unutmamak lazım...

Şunu kafanıza sokun şu Cs aleminde hilesiz en sağlam kasan adam sexaFon dur.

Bence önemli olan iyi kasmak değildir takım halinde hareket edebilmektir.Cs ekip oyunudur.Teamın sağlam değilse istediğin adamı al işlemezZ...

Mehmeti tek geçerim.!

-sexafoN`

Fatih Dayık forever :)

arkadaşlar açıklama yapıorum :) balkoz kım aq ben ılk defa duuyorum. ayko dg benım realden arkadasımm. balyozla aykoyu karıştırmayın o balyoz dedıgınız adam 3dcı bıadam. aykoya hıle dıyosanız deıl. inanmayalnlar ankrada kızılayda bulusuruz ızlenrsınız . fazla muhabbete gerek yok. saygılar..

arkadaşlar açıklama yapıorum :) balkoz kım aq ben ılk defa duuyorum. ayko dg benım realden arkadasımm. balyozla aykoyu karıştırmayın o balyoz dedıgınız adam 3dcı bıadam. aykoya hıle dıyosanız deıl. inanmayalnlar ankrada kızılayda bulusuruz ızlenrsınız . fazla muhabbete gerek yok. saygılar..

kanka o balyoz ne la :S:S BARZO olmasın hahah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri