Kullanabileceğiniz birçok msn nickleri burda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fen derslerinde gizliydi aslında hersey.. Kücücük yasımızda anlatmaya calıstılar bize bunu.Yapıyı bozan kimyasal tepkimelerin en güzel örnegiydi ; suratın eksimesi düsüncelerin cürümesi hayatın yanması bakısların paslanması..

Dua gözlüm küfründen öpüyorum seni.. / Nasıl da hüzün kokar şimdi gözbebeklerin… Bilmem inanır mısın ama sen ağladığında ben içimdeki bütün insanlığı öldürüyorum. [Ö.Gümüşsoy]

İyisi mi sen bu hadiseye geceyi hiç karıştırma! Keza ne vakit aramız biraz limoni olsa seninle vücudumda açlıktan ağzı kokan bir kemirgen peyda olur. Hiç bıkmadan usanmadan iç organlarımı dişlemeye başlar ki; yüreğimin kara sınırlarına yaklaştığında mecburen durur. Bilir çünkü orada sen varsın seni incittiğinde bu bedenden daha fazla beslenemeyeceğini fark edecek denli usta bir avcıdır. Ben ona isim vermemeyi tercih ettim sen istersen Aşk diyebilirsin!

Gel de benim gözlerimle bak kendine
Beni içinde koyduğun yeri göster
Yerimi bileyim!

Sıkı dur dedim bir boşluğun ellerinden tutuyorsun… Gel gör ki mayandaki Asi’liğe laf dinletemedim… 'Her gece sarılıp yokluğuna ölüme uzanmaktı artık hayat' …Ve artık aşk bir ihtimalsizliği delicesine sevmekti… / Söz bitti… [ÖzgürGümüşsoy - 'Gitme Deneme Bile']

Geçip fotoğrafının karşısına kendime bakıyorum
Yol diyorum aşınmaz nihayetinde sana ulaşılacaksa…

Sevgilim benim azizim! Susma böyle yalana dahi tat katar dilin

Gidişiniz; özümdeki yaram’az çocuğun harçlıklarından artırarak aldığı pamuk şekerini hayal kırıklarıyla kaplı olan bir zemine düşürdüğü o talihsiz an…

.../
anla beni ben bu yalnızlıkla geçinemem
geçinemem terkedilmiş bir yürekle

ama yinede sen sen herşeysin işte
hayata açılan pencerem
sevinçlerimi büyüten odalarım
hemen gitme
terkedilmiş evler gibi olurum
hemen gitme..

Yine aradım seni yoksun.. Beni de birileri arıyor.. Beni de kendi gibi birini sevmeyi özleyenler arıyor. Kendi gibi biri tarafından incitilmeyi üzülmeyi özleyen birileri arıyor. Hiç cevap vermiyorum Ben Seni İstiyorum Seni Arıyorum.. Kayıtsızlığınla beni yok ediyorsun geride sen kalıyorsun. Ama seni de biri yok ediyor.. [C.Ersöz]

Günlerce nerede çalıyordu diyerek zihnini yorduğun bir melodi miyim
yoksa televizyonda çıktığında kapatmak için
kumandaya doğru hareketlendiğin bir şarkı mı?
Avaz avaz bağırmak istediğin miyim ölüm pahasına susabileceğin mi?

Sen Bana Bir Masal Anlattın.Ben O Masalda Yaşamaya Başladım.Masallar Mutlu Sonla Biter ya Peki Son Sayfasını Neden Yırttın?Sonu Hiç Gelmeyecek Bir Masalmı Yaşattığını Sandın.Yoksa Masalımıza Hiç Bir Sonumu Yakıştıramadın.Peki Yırttığın Sayfayı Neden Yıllarca Başka Kitapların Arasında...Sakladın?Parmak Uçlarım Hala Sen Kokuyorken Beni Bir Parça Sararmış Kağıt mı Sarsacak Sandın.Sen Ne Yaşattıysan Ben Onu Yaşadım.

Sende en çok neleri seviyorum biliyor musun ?
Seni anlatırken yapabildiğim masalsı benzetmeleri
Bana olan sevgini cümlelere dökebilişini
Seninleyken imkansızın bile imkansız olmayışını...
Çünkü yerin öyle farklı ki hayatımda
Çok eskiden görüp de gerçekleşen bir rüya gibi
Yazmayı yeni öğrenen bir çocuğun ilk harfi gibi
Öyle bir hikaye ki bir tek benim dinleyip anladığım;
Ben gülüşüne bakışına sesine bile değil
Kelimelerin sende hayat buluş şekline aşığım...

' Aşkla zina edenler; peydâhladıkları ölümlerden yana yüksünmesin..

"inan ki böylesi daha adil" derken merak ediyorum o teraziyi nerenle tutuyordun?

Barkodunda 'Made in Kerhane' yazan bir veledin imam olması kadar ironik bir durum benim alnımda senin adının yazılı olması.

İyi bir kadın; bir erkeği etkiler Zeki bir kadın; onda ilgi uyandırır Güzel bir kadın; büyüler Anlayışlı bir kadın ise ona sahip olu

Mutluyum çünkü sen varsın. Umutluyum çünkü sen bana nefes almaktasın. Seninle herşeye varım. İyi ki varsın. İyi ki benimlesin.

Bir bedende iki ruh olmaktan başka bir şey olmak zorunda
değilimNereden geldiğim neyere gittiğimin bir parçasıTek yapmam
gereken kendimi düşünmek ve sakin kafayla kalmakNe yapacağımı merak
ederek odalarda gezinmekten bıktım...

Hayat önümde ben arkada yetişmeye çalışıyorum... Gidiyorum gidiyorum varamıyorum yolum uzun gücüm az...

Geri