Kullanabileceğiniz birçok msn nickleri burda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Susuyorum artık derin derin. Nasıl da konuşmak istiyorum oysa. Saatlerce susmadan konuşmak istiyorum. Tüm biriktirdiklerimi en başından başlayıp sonuna kadar anlatmak istiyorum. Anlatmak yetmez biliyorum anlaşılmak da istiyorum..

Oksijensiz bir ortamda nefes almaya çalışmak gibi bir şeydi sen kokan sokaklarda sensiz dolaşmak... Şimdi o sokaklarda dolaşmıyorum ama kokunu her hissedişimde sen kokan herkese basıyorum küfrü..

Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen Gün gelir en sağlam yerinden kopar..Canın yanar...

Gelme! küçülüyorsun..
Öyle büyük bir acıyla gittin ki;
Bıraktığın boşluğa küçük geliyorsun!...

Artık yoksun ! Bu yokluk hiçbir varlığın karşılığı değil ! Yalnızca akıl almaz birboşluk bir tat eksikliği bir ses kopukluğu.. Kör olmak değil sonradan kör olmak gibi bir yokluk...

SOS Oyunundaki 'S'eni 'S'eviyorum Cümlesinin Arasına İlla Bi 'O'rospu Gircek Yani.

"Türkiye'de kitap okuma oranları ; Okuyan: %20 Okumayan: %5 Okur gibi yapan: %75" ♥

Selam. Ben Mentos reklamındaki adamı yerden yere vuran örümcek.
Mevzu varsa çağırın geliriz.

''Askkhoom pepheeM." bi vuracaksın ağzına ömür boyu felç .

Telefon rehberi mutsuzluk verir insanlara
dost diye geçinip
en zor anlarinda aramayan sahtelerin yazili belgeleridir aslinda.

Sabah erkenden sokağı süpüren çöpçüye "Kolay gelsin" deyin.
Yüzündeki şaşkınlık ve minnet dolu ifadede hayatın acımasızlığı var

Suda Yan Ateşte BoquL !

Her ayrılıktan sonra; ya 'güle güle' yada 'Hoşçakal' denir sevgliye.
Sahi gülen yada hoş kalan var mıdır sizce" ?

Yanınıza yaklaşan genç ve güzel kız, sizinle ilgilendiğinden değil, birini kıskandırmak için etrafınızda dönüyordur.

Ne kazandık bu kadar bakmak ile Leyleğin ömrü geçer laklak ile.

Evlenmeden önce gözlerini dört aç, evlendikten sonra ise yarı kapalı tut.

Flört ederken kalbimiz o kadar yüksek sesle atar ki, aklımızın sesini duyamayız.

Dostlarınız azaldığı derecede ölüme biraz daha yaklaşmışsınızdır demektir.

Zaman, Tutsaklar için yaratılmıştır

unutmaya çalışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi çektiklerim Dahadamı çekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep Seveceğim ve bir gün senin yolunda öleceğim

Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun

Geri