Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştümmü dağılırım, Düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anlaki sen benim canımsın seni kaybettimmi Ölürüm
Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçasım gelir, Bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir Ama ne çare birtanem ne kuş olup uçabilirim ne de hasreti silebilirim ama inan bana birtanem seni bir ömür boyu sevebilirim
Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum Onlar uykuya ben sana doyamıyorum
Behdanem benimdüşünsene bir kez dahi olsaDikenin güle,ipek böceğinin kozasına olan o büyük sevgisiniUçurum çiçeklerinin yaşama inat koklanmıcaklarını bilerek her defasında açtıklarınıBen de behdanem seni yüreğime can yazdım bir kereO muhteşem sevgi ile yaşama ve sana inat
Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin
Ellerim anladı tutmuyorsunGözlerim anladı bakmıyorsun Dudaklarım anladı öpmüyorsun Gidişini kalbime nasıl anlatayım, nasıl söyliyeyim ey insafsız sevgili ya durursa kalbim
Bütün dünyayı istediğim renge boyayıp,bu rengi insanlara bütün sevginle dağıt,kendini sevginin bir rengi diye tanıtçünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt
Seni özleyenlerin özleminden habersiz, özleminle özletensin Sen o özlenenler arasında ençok özlenensin Seni görmesemde içimde hiç bitmeyecek tek özlemsin
Dertlerin kum tanesi kadar küçük, sevinçlerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun