Kullanabileceğiniz birçok msn nickleri burda

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tutki ben bir yağmur damlasıyım toprağa düştümmü dağılırım, Düşünki ben bir kar tanesiyim suya değdiğim anda eririm, Anlaki sen benim canımsın seni kaybettimmi Ölürüm

Hissedince sana vurulduğumu baharda kuş olup uçasım gelir, Bakınca o güzel gözlerine hasreti bir anda silesim gelir Ama ne çare birtanem ne kuş olup uçabilirim ne de hasreti silebilirim ama inan bana birtanem seni bir ömür boyu sevebilirim

Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkez derin uykudayken ben sana dalıyorum Uykular çok tatlı derler ben seni tadıyorum Onlar uykuya ben sana doyamıyorum

Yüreğimde senden bana hiç bir ışık yok! Ben karanlıktan çok korkarımBeni gel al burdan

Solmadan gel artık aşkımın gülü, olsada konuşsa kalbimin dili küçücük dünyamda birbilsen seni görünmez yazıyla yazdım kalbime

Behdanem benimdüşünsene bir kez dahi olsaDikenin güle,ipek böceğinin kozasına olan o büyük sevgisiniUçurum çiçeklerinin yaşama inat koklanmıcaklarını bilerek her defasında açtıklarınıBen de behdanem seni yüreğime can yazdım bir kereO muhteşem sevgi ile yaşama ve sana inat

Papatyalar var karşımda sarı sarı Tıpkı sana benziyorlar Sarı saçlarını hatırlatır bana Yeşil yaprakları da gözlerini Gülüşün geliyor aklıma Tatlı tatlı bakışın, ve sen; Sen yokettin beni Sensizliğin içinde bırakıp gittin

Ellerim anladı tutmuyorsunGözlerim anladı bakmıyorsun Dudaklarım anladı öpmüyorsun Gidişini kalbime nasıl anlatayım, nasıl söyliyeyim ey insafsız sevgili ya durursa kalbim

Seni Bir Serçenin Gözyaşı Dökebilme Ihtimali Kadar Seviyorum Bu Kadar mı Diyeceksin Ama Serçeler Gözyaşı Döktüğünde ÖLÜRLER

Bütün dünyayı istediğim renge boyayıp,bu rengi insanlara bütün sevginle dağıt,kendini sevginin bir rengi diye tanıtçünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt

küL oLmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözLer seni sevdi başkasına bakarmı?

Nekadar çok seversen sev belli etmiyeceksin, sevdiğini belli ediyorsan inan çok üzüleceksin

Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum

Belki dağlarımda çiğdemler açar, uyur kar altında yediverenim Bir gözyaşıdır yağmurlarım, gülerken ağlatır su verdiklerim

Seni özleyenlerin özleminden habersiz, özleminle özletensin Sen o özlenenler arasında ençok özlenensin Seni görmesemde içimde hiç bitmeyecek tek özlemsin

Kalbinde yer yoksa Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim

Dünyanın en güzel şeyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki?

Ağlamak çocuklara, affetmek ise Allah a mahsus Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem

Hoççakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa?

Dertlerin kum tanesi kadar küçük, sevinçlerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun

Geri