Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ya Sözlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Ya da Çok Özlüyorum, Ya Özlemek Çok Güzel, Yada Özlenen Çok ÖZEL
Sanal dünya diyorlar buraya,uğradım geçtim Beklediğim ufak bir telefon görüşmesiydi, artık ondanda vazgeçtimGideceksen git yolun açık olsun, gözlerinde yüreğinde huzur bulmuştum al istemem o da senin olsun
Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır
365 sayfalık bir öykü daha basladı her güne bir yaprak, her yaprağada bir öykü sığdır mutluluk de bu öykününde adına basrol oyuncuları sen ve ben olalım hiç ayrılmamacasına! seni çok özlüyorum her geçen saniye, her geçen dakika, her geçen gün seni daha çok seviyorum )