0
EXE RANK
ℓєєns and -вυвє
Fexe Kullanıcısı
Ben çok saf biriyim .. ' Lens ' bube
salakmısın gerizakalı adam kanka diyiyor bana güvendiği için istiyordu ama ben siteye koydumAdam sizi taşağa sarmış kardeşim bu kadarmı çalışmıyo saksı yav. :S
adam sana güvenip istemiş sen neden uploadlıyorsun biraz efendi oLun gençler bu boş işleri bırakın :drool:
bi sen istiyorsun bi lens bi batu ne oluyor hıc bısey anlamadım istiyor karma karışık bi durum hepinize ql beyler efendice arkadaş olmak dost olmak varken böyle birbirinizi yiyin :huh: bu halinizi gördüm acıdım 3üünüzüde tanırım kardeşimden küçüksünüz abiniz sayılırım bi tavsiye siz birbirinize değer vermedikce hic kimse size deger vermez o yüzden böyle şeylerle uğraşmayın :thumbdown: lens sende sil şunları sana yakışmıyorAdam shoplamısAma tw id pw weririm Bulamassa onun sülalesine kadar .. ??
![]()
lens sana burda söverdimde değmezsin israf![]()
israf ? hakaret ediyorsun qnq(q Akar) biraz dikkat dsadasdsad![]()
Gereken'e gerektiği gibi qüzelim adghja(q stayla) :thumbdown:
ozaman küfür edebilirsin qnq (q stayla) asdasd![]()
Okadar seviye'ye düşmeye değmez kanka![]()
adam sana güvenip istemiş sen neden uploadlıyorsun biraz efendi oLun gençler bu boş işleri bırakın :drool:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++lens sana burda söverdimde değmezsin israf![]()
şklashdlkajghialksjdfOldum mk
Ameleye bak
Adam nası shoplamıs off gulesim yoktu
Bende diom bu nie yazı tipini deiştirdi benmkiyle aynı yap sen adi oc
Son el Tk Attım bunlara hltw istedim . Hltv atın bana nolur demiştim pust 3dyle degistirmiş
Amele yaa
![]()