Lens'in saflığı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

ℓєєns and -вυвє

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ℓєєns and -вυвє
Ben çok saf biriyim .. ' Lens ' bube

Adam sizi taşağa sarmış kardeşim bu kadarmı çalışmıyo saksı yav. :S

Adam sizi taşağa sarmış kardeşim bu kadarmı çalışmıyo saksı yav. :S
salakmısın gerizakalı adam kanka diyiyor bana güvendiği için istiyordu ama ben siteye koydum :@

Bi insan karaktersiz olmasın Bube Veledi bi Kur'an-ı Kerim'e el bas böyle böyle dedi diye ? kanka kanka diyen adam adımızı photoshopla çıkarmaya çalııyor .

şklashdlkajghialksjdf :D:D:D:D Oldum mk :D:D Ameleye bak :D Adam nası shoplamıs off gulesim yoktu :D:D:D Bende diom bu nie yazı tipini deiştirdi benmkiyle aynı yap sen adi oc :D:D Son el Tk Attım bunlara hltw istedim . Hltv atın bana nolur demiştim pust 3dyle degistirmiş :D Amele yaa :D

adam sana güvenip istemiş sen neden uploadlıyorsun biraz efendi oLun gençler bu boş işleri bırakın :drool:

Ulan fake fake. Archer'ede yapmış aynısını , adam ss çekip koymuş bizimki HLTV vardı onlarda TK atmıştı onu istedi Shoplamış adi köpek. böylelerini piyasaya sürenlere yüklenmek lazım ne diyeyim

adam sana güvenip istemiş sen neden uploadlıyorsun biraz efendi oLun gençler bu boş işleri bırakın :drool:

Adam shoplamıs :D Ama tw id pw weririm Bulamassa onun sülalesine kadar .. ?? :D

Adam shoplamıs :D Ama tw id pw weririm Bulamassa onun sülalesine kadar .. ?? :D
bi sen istiyorsun bi lens bi batu ne oluyor hıc bısey anlamadım istiyor karma karışık bi durum hepinize ql beyler efendice arkadaş olmak dost olmak varken böyle birbirinizi yiyin :huh: bu halinizi gördüm acıdım 3üünüzüde tanırım kardeşimden küçüksünüz abiniz sayılırım bi tavsiye siz birbirinize değer vermedikce hic kimse size deger vermez o yüzden böyle şeylerle uğraşmayın :thumbdown: lens sende sil şunları sana yakışmıyor

lens sana burda söverdimde değmezsin israf :)

şklashdlkajghialksjdf :D:D:D:D Oldum mk :D:D Ameleye bak :D Adam nası shoplamıs off gulesim yoktu :D:D:D Bende diom bu nie yazı tipini deiştirdi benmkiyle aynı yap sen adi oc :D:D Son el Tk Attım bunlara hltw istedim . Hltv atın bana nolur demiştim pust 3dyle degistirmiş :D Amele yaa :D

kanka :D degmez la :D:D bırak şunu ben kendim şahidim evine gelip :D pc nde :D maç attım :D :D :D
adam sercan adam :d sefa takamayanlara takma takmak lazım kanka ^^

Lenss sesimii duyuyorsannn bana 3ddd att lüttfeeennn :drool: Sefa la elaleme yalvarma biz varken :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri