-Marca DM ' [vs] eX * JuqaDores `. Bakalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan acxtion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

acxtion

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
acxtion
başarılar yarın bu konudan movie linkini yazarız , gösteriş adamları bizde yendik ama ss koymadık :)

qL başarıLar bide bzm yendiyimiz maçLarı koysanız qzL oLacak . . .

Kesin ertesi güne 3D Movieniz çıkar :D Balyoz ve yandaşları yenilgiyi kabullenemiyorlar :D

Kocaman bi qL :)

Kesin ertesi güne 3D Movieniz çıkar :D Balyoz ve yandaşları yenilgiyi kabullenemiyorlar :D

Kocaman bi qL :)
pos kasamda ne oluyosa olsun :sneaky2: cıkacak movieyi izlediğinde atılan duvarlar karşısında az delikanlıysan ql atarsın demolarıda atacam sana izlersin oke ? :)

qL. başarılar.

emın ol 2 defa yendıysenız 4 duynu aldık :D nuke 11 - 1 unutmuyalım :D:D

pos kasamda ne oluyosa olsun :sneaky2: cıkacak movieyi izlediğinde atılan duvarlar karşısında az delikanlıysan ql atarsın demolarıda atacam sana izlersin oke ? :)

Movieyi yapmadan konuşmayalım beni ilgilendirmez zaten movie ben skora bakarım qL mi verip geçerim :)

Eğer Movie çıkarsa izlerim yorumumuda atarım merak etme sen :)

qL başarıLar bide bzm yendiyimiz maçLarı koysanız qzL oLacak . . .

sagol emın ol kaan bu arkdaslık bıtmez bı oyun ıcın ıns .... hltv sızde de war bızdede merak etmıorum herturlu atarım herkes ızlerrr.. :sneaky2:

[quote="~mAmJ* -c|]aykut kesın beklıorum knk :D :D movıemı aım hemde bak :D unut ma ;) [/QUOTE]
ben yapmiyacam maon yapacak . umarım adamlarının izlediği sahnelere fake demezsın cunku demolarıyla beraber upload edecek . daha clanındanmı atarsın , clanımı bozarsın bilemem . ama yendıgın macda 2 kısı fake nıckle gelıo . 2 side duvar king :blink:

ben yapmiyacam maon yapacak . umarım adamlarının izlediği sahnelere fake demezsın cunku demolarıyla beraber upload edecek . daha clanındanmı atarsın , clanımı bozarsın bilemem . ama yendıgın macda 2 kısı fake nıckle gelıo . 2 side duvar king :blink:

emınım ole dıR sız yaparsınız bız dagıtırz .. bunu bekleme aykut sana da cıkardılar ... sen de halan buradasın ayık ol bızde her zamn burada olcaz knk ;)

waLLa knk bnm macımda TCS açtı GDR açtı gördünmü neLer neLer neLer yaptmm ayıktınmı ?

[quote="~mAmJ* -c|]emınım ole dıR sız yaparsınız bız dagıtırz .. bunu bekleme aykut sana da cıkardılar ... sen de halan buradasın ayık ol bızde her zamn burada olcaz knk ;) [/QUOTE]
her daim burada ol ama adam akıllı playerlerle ol mami benim clan moviem cıkmadı tek benım cıktı oda gh değil duvar izleme değil bi iki reflex sahnesi gh dediler eyv dedik geçtik . :)

waLLa benide bilionuz ne qH ne movie haa istersenız msn ekleyin hltv lerımı ataymm yapın :D moviemi hade qoLay qeLe
haa mami 1 aydır piyasa cıktn gardaş ne zamn nam saLdnn ne zamn kınq oLdnn :D

bişey demiyorum kingof clanı 3d le akıyolar işte ben bu kadar sevineceklerini bilseydim tüm maçları verirdim :)

Tartışma Yaratacak Konular Yasaktır !
Balyoz + Maon + Mami Lütfen Bundan Sonra Daha Dikkatli Olun
Aksi Taktirde Konularınız Kilitlenir.

ben tartıs ma yaratmıorum yorum atmasın lar lutfeN skor ortada hltv de onlarda var bızde de qq

Geri