Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MechuL^] Buda Benden s1ze Hediyem oLsun!jpg Biçiminde SSler İndirmenize Gerek Yoq. !
sende iyiki bi frag yapıyon övünmeyi pek seviyosun heralde, cfgnle bizde oynasak yarım saat bizde senin gibi frag yaparısz Allaha çok şükür kendime ait kinq bi cfgm var her cfg yi indirmeyin sölemesi kısacası güzel fraglar...
senLe şöLe bişey yapalım bana cfq yi sen at oyuna qel ben hem sana demo hemde ne ıstıyosan onu yapıyom yada ss atıyım nasıL bılıyosan cfq k1nqmıyım deıLmıyım o zamaan anlarsın ben deılım desemde ıonanmasssın stn hea suda bı qercekkı coqu cfq ler fraglardakı burdan ındırdıqım cfq ler 1 tanesı zebani koymustu mesela örnek olarak verebılırım
tahmin yürüttüm bileğin varsa onu bilemem niye inanmıyım, iyi oynuyosun onu gördüm army serverinde tahmin yürüttüm cfg dir diye ama sende hayır diyosun demekki bileğin kuvvetli