Netbilgini 'nden Clan Kursanız Kimleri Alırdınız ??

Bende :D

Esat
Murat
Muratcan
RequesT
Ozan
Burc
Serhat (vaLiente)
keLes 4way (Fırat)
tRoxs
kLaymoRe
z1rt
khAnz
Ali

oLursa bunLar sampıyonLuga gıtseLer kazanırLar soyLım hepsını valıente yonetse yane tt lerı :D aLAyı k1nq :D

Paylaşım için sağoL kimSe benı saymamıs kustum sızLe :D:D

rejuav 4 clairvoyance = padsiz kingler ezer :D

Alayiniz Cokmu Biliorsunuz oynamayi ! Senoyna SunucuLari Benim Ben 4 Kisi aLrdm . kabaL , Heaton , SuqArm ve x3 | MorqAn . Alayiniz qeLsinnn !

Alayiniz Cokmu Biliorsunuz oynamayi ! Senoyna SunucuLari Benim Ben 4 Kisi aLrdm . kabaL , Heaton , SuqArm ve x3 | MorqAn . Alayiniz qeLsinnn !

Senoyna sunucuları onunmuş asdjkasdalk güldürdün beni ya :D

kabal heaton suqarm ve x3 morqan dio :D bunlar cs bırakalı kaç yıl oldu haberin yok mu senin. Biraz da laftan anlayın be bilader adam netbilgininden clan kursanız diyor sen morgandan bahsediyorsun :D

benım anlamadıgım niye atarlı konuşuyosun kardeş alayınız çokmu biliyosunuz oynamayı falan :S Alt üstü takım kur demişler tribe başlamıssın.

asdasd uğur mudu isim rjukhwa diyor .d koptum ya...zoom tutabiliyor mu rjukhwa?

Rjukhwa ahmet yani sen bilmiyorsan o da senin sorunun erkek OKBY. Poliminiğine girme benle

AeropostaLe.`` ScrewdriveR ben :D

AeropostaLe.`` ScrewdriveR ben

~ MatchLess `# <Rey> Qqu2 rey ~ Gun t`k h4tt4b katjmondo v.s vs.

Kertenkele mustafa Kardeşim baskada oyuncu goremıyorum . Maclarda Benım kadar aktif göremesemde . Forumda Pos kasarak kİng olmaya calısanlardan degıL . benim gibi Oyunda İcraati Olan biri . sözü Sohbetide güzel , delikanlı cocuk . Benden SOnra gördüğüm Tek isim . Zaten 5 Tane Balyoz kertenkele bulsak cs alemi allaha emanet :D :001_wub:

Geri