Netbilgini 'nden Clan Kursanız Kimleri Alırdınız ??

By-Burc-X [ Real ]

RahatS1z < Dg > Ali.

Clariovanyoce > Muratcan

Fredore > esat

qioVinco Tk < ibo

~ [X]-Lov3 ~ < Soner :)

jok3r , voltqgio* , gameower ,z1rt , ben , qiovinco .... :D

Fredore > esat

Eyvallah.

Yemekteyiz programı oldu ne saçma konu yakında cs de t iseniz a mı kurarsınız bmi die saçma konular açılcak :d:d

By-BuRç-X & -ιмρσѕѕιвℓє <αтα> & Z1rt & Jok3r & ßéN :) & `~fRedoRe.~ x3` ~ :) Bu kadaR

Beni söyleyenler sağolsun, benim kadrom ise;

clairvoyance
seen
z1rt
gameower

aLcakLarı aLdık saten :D

nbden kadromu çıkarmış la alayı bot (:

Beni listesine ekleyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.

Artık Counter'ı geçmişe bıraktım. Eskisi gibi takılamıyorum server'larda. Yenilerimiz gelmiş yerlerimize. Tabiki biz kadar kaliteli seviyeli oyun oynamasalarda idare ederler.

Kurban Bayramında netbilgininden kurduğum oyuncularla maçlar atacağım onun haberinide burdan vereyim. Haberiniz olsun.

nbden kadromu çıkarmış la alayı bot (:

adam mustafa :F

burda kimse kimsenin nasıl oynadıgını tam olarak bilmiyor clan arkadaşları ve aynı swde kasanlar haric

onun için ismi duyulmuş moveisi olmuş çok maça çıkan adamları yazıyolar

eziklerle vs atıp koyuyor ondan sonra onu king sayıp isimlerini yazıyorlar..

şahsi kadrom ;

Junior
Dikkat
Anxious
*Ker']['enKeLe*
z1Rt
clairvoyance;;
capcup
outLaw

beni yazanlar sağolun ;) alayınızı alırdım lan :D tüm rdjler öncelikte ve tabi ki real kankam khardeshs langame de sağlamdır ;) )

Nadiri alsak yeter :D sirswagger bize ghost atar :D

Ben bi ayyasiimi alirdim :D raki verio yoksa isim olmaz :D:D:D qwqe :D:D ~ rd`j onceLik aga :]

asdasd nightbird .d senin de kasışını biliyoruz topuk tut hala ;) maça çıkmakla vs atmakla alakası yok bu işlerin adam olmakla alakası war :)

asdasd nightbird .d senin de kasışını biliyoruz topuk tut hala ;) maça çıkmakla vs atmakla alakası yok bu işlerin adam olmakla alakası war :)

Bilmem hatırlarmısın clananıma gelmek için yalvarıyordun ? hatta ahmetide sokmak için ayrı bir yavşıyordun ?

Geri