NetBiLqiNi :).Turkıye 1.cisi oLan Troxs``MutLu Cfg qeTırDm .! MutLu Abinin SayqLaryLa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kkjj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

kkjj

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
kkjj
SeLamüN aLeyKuM arKadasLaR . ! SizLere Türkiye 1 . cisi oLan Troxs``MutLu abının Deger verdigi cfglerden birini MutLu abının ıznyle SızLere payLasmak istediM.
İnşallah begenırsınz . ! :) Cfg aLıntı degildiR .! Bence Her attıgnz Mermi Hs oLarAk qidecekdiR.! EmiN oLuN .! Bu cFge Daha cok Ak47 Silahı İciN kodLanmstır.! Bence bu cFg yi KacırMa deNe deRiM .! ;)

Cfg Linki içiN tıkLa :) :001_tongue: Troxs Türkiye 1.cisi.cfg ... at upl..., Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... YoruMLarı Eksık EtMe :)

hAdı yorumLAr Tm yapmayın oda quzeL :D

sağolasın kardeşim .)

sağol kanka deniyelim :D

dostum cfg yı nasıl aktıf edıcezz exec ?.cfgg

Suna Turkıye 1.cısı dıyıp durmayın sonra orası burası oynuo macLArda oynayısını bılıoz nasıl ezıldıqını sız daha türkiye 1.cısı dıonuz yha kopuroum bu Türkiye 1.cısıyse Bende Dünya 1.cısıyım wqewqewqeqwewqe

Suna Turkıye 1.cısı dıyıp durmayın sonra orası burası oynuo macLArda oynayısını bılıoz nasıl ezıldıqını sız daha türkiye 1.cısı dıonuz yha kopuroum bu Türkiye 1.cısıyse Bende Dünya 1.cısıyım wqewqewqeqwewqe
Katılıorum...

Aynı fikirdeyim.

-Birazcık Arastırsan Turkiye 1.cisi Kim Oldunu Gorupte Yazardın
-Kulaktan Dolma Laflarla Kımseyı 1cı Olmaz :) Ondan Daha Saglam Temız Oynayan`da vaR.

:D:D türkiye 1. cisimi hayırdır bunu televizyonlar falanmı ilan etti yoksa benmi duymadım :D:D cfg hs attırmaz kardesım her attıgınız hs fln yazmıssın :D

BKMden Bi farkı Yok Bu Konunun :)

Kardeş Çok Saol Yha Ben Ak-47 Kullanmayı Seviyorum Ama Cfg Lerde Ak-47 Kötü Bunda Direk Hs Atıom Saol Paylastın İçin....

Paylaşım İçin Teşekkürler...~

YHa BOS BOS YORM ATmayıN Troxs mutlu abmın kım oldunu herkz bılıo Sana wS de eL verMZ .. !

kardeş çok saol yha ben ak-47 kullanmayı seviyorum ama cfg lerde ak-47 kötü bunda direk hs atıom saol paylastın için....

ne demek kardsm .. ! :)

Onun 1.ciLiğini Maçlarda göstersin

teşekkürler

bakın adamı suanda vs de deviren olmadı yani tr vs 1.si olabilir yada soyle desek tr pub kjngi falan ama nolursa olsun boyle sacma yoırumlar atmayın adam zamanında kimleri yenmiş bakın onlar şuan cs bıraktılar cogu yeni nick geçti siz de yenin size de diyelim tr 1.si diye :) itiraz ertmeden once mantık kurun bana göre en iyi cs player spawn fakat ilk 5 e zor giriyor bu yıllarda herkesin bir parlama sırası vardır merak etmeyın birgün sizi de bulur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri