-PaşaSedat'ın Resmii- Begenmeyen Yorumunu Kendıne Saklasın Koymak İstedim Koydum ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oo cocugum imla hatalarından sınıfta kaldın otur sıfır

Şu cs hayatımda birinden cfg istemişmiyim sorsana herkese ? Nb de konu aç nickimi yaz kimden cfg istedi diye sor biri benden derse clanı dağıtıp cs bırakcam :D Çocuk bu ya :D Güzel insanları tanımak bizim işimiz 1974ten beri :D sende çok güzel bi arkadaşımızsın . Realde karşılaşmazsak adamlığından şüphe et bu kadar real real deyip durdun hadi bakalım :D
sen zaten kimseden bişey istemdin clanı dağıtıcam diyosun kanks diye clanmı var görünürde team çıkar diyoz karı gibi korkuyo anca netbilginde erkek sevgiln backle yorum atıyosun başka icraat yok olm sende :D laf değil icraat yap oyunda göster netbilginle işim olmaz diyodun 7 24 bakıyomda çıkmıyosun ne adamlar var ya

sen zaten kimseden bişey istemdin clanı dağıtıcam diyosun kanks diye clanmı var görünürde team çıkar diyoz karı gibi korkuyo anca netbilginde erkek sevgiln backle yorum atıyosun başka icraat yok olm sende :D laf değil icraat yap oyunda göster netbilginle işim olmaz diyodun 7 24 bakıyomda çıkmıyosun ne adamlar var ya
Adammı bunlar gardas .d hahahaa kanks ne la :D non'a kafa mı tuttular yoksa tugi :D sesli güldüm

Adammı bunlar gardas .d hahahaa kanks ne la :D non'a kafa mı tuttular yoksa tugi :D sesli güldüm
moruk boş konuşuyo karı gibi sağda solda millete çatıyolar ama oyuna gelince susuyolar işleri güçleri yok çalışmaz etmezler 7 24 nb de millete çatarlar madem çatıyonuz şu kankss clanı çıksn karşımıza bi ya merak ediyom nasıl bişi bunlar :D

:D Dediğin gibi Boş insanlar Ya :D non'u yenın bende cs bırakacam bırakmayan .... ! bu kadar soyluyorum ss felanda alın yenınce konusrsnz kanks ne la :D lyckatil sen kimsn la :D yeni türeme

Sen nesin böyle ya :D ben sizle varya öldürseler bu saatten sonra maç atmam ss leri gördüm ve yorumları gördükten sonra :D nb ile işim olmazdı ama artık oluyor neden diye sorarsan senin gibi adamları burda tanımaya başladım :D Forumlarda duvar saydamlaştırmayı öğrenmek için yalvarıyorsun ss sini gördüm ve kankan olan katil.bll nin neler yaptığını yorumları okuyarak gördüm bu sitede :D ayrıca teamından bi arkadaşının üyeliğiyle benimle tartışırken sizin için özel klasör yaptık diyen adam şimdi nasıl olurda kanks diye clan mı var diyebiliyor şaşırıyorum :D ha bide kanksları 13-0 yendik dedin bana arkadaşının üyeliğinden ss istedim gitti öyle bir ss attın ki bizim clandan sadece seanzz var ve fake tag .d bizim seanz'ı fake almış adamlar :D o kadar çok sevinmişsiniz ki kanksları yendik beyler ss alın diye .D:D:D:ffsdğfsjdfıosdjfsodf ya canım valla bak biraz mantıklı düşünün sonra yorumlar yapın tamam mı ? Ha birde sxe 12.0 da inexiferis vardı ya o zaman sizinle maç aldığımızda duvar üstüne duvar attınız hepiniz fake nick ve fake tag aldınız ama real 5iniz vardı say atıp hilesiniz dediğimizde sizde de var dediniz güldüm ve çıktım :D:D:D yani ne demek istiyorsun orda bizde var tamam ama sizde de var:D:Dğskşjdfosdıhfsduıpfsdhfpsdufhdıusdfdfsdfusdhfğsduf ne dersen de cevap vermicem öptüm canım .

Sen nesin böyle ya :D ben sizle varya öldürseler bu saatten sonra maç atmam ss leri gördüm ve yorumları gördükten sonra :D nb ile işim olmazdı ama artık oluyor neden diye sorarsan senin gibi adamları burda tanımaya başladım :D Forumlarda duvar saydamlaştırmayı öğrenmek için yalvarıyorsun ss sini gördüm ve kankan olan katil.bll nin neler yaptığını yorumları okuyarak gördüm bu sitede :D ayrıca teamından bi arkadaşının üyeliğiyle benimle tartışırken sizin için özel klasör yaptık diyen adam şimdi nasıl olurda kanks diye clan mı var diyebiliyor şaşırıyorum :D ya canım valla bak biraz mantıklı düşünün sonra yorumlar yapın tamam mı ? Ha birde sxe 12.0 da inexiferis vardı ya o zaman sizinle maç aldığımızda duvar üstüne duvar attınız hepiniz fake nick ve fake tag aldınız ama real 5iniz vardı say atıp hilesiniz dediğimizde sizde de var dediniz güldüm ve çıktım :D:D:D yani ne demek istiyorsun orda bizde var tamam ama sizde de var:D:Dğskşjdfosdıhfsduıpfsdhfpsdufhdıusdfdfsdfusdhfğsduf ne dersen de cevap vermicem öptüm canım .
tm :D:D:D:D::D

:D Dediğin gibi Boş insanlar Ya :D non'u yenın bende cs bırakacam bırakmayan .... ! bu kadar soyluyorum ss felanda alın yenınce konusrsnz kanks ne la :D lyckatil sen kimsn la :D yeni türeme
:D sesli güldüm hadi istiyorsan anket yapalım hangimiz daha tanınıyoruz diye yenilen bir daha ne nb ne cs gircek ?

Paşasedat anket işini unutma tamam mı canım öpüyorum mujx çıkmam lazım .

Adam PaşaSedat BOKSÖR :D

Tartışma yaratacak yorum atmayınız !
Ha sedat yine mi üyelik aldın sen ya bıkmadın heralde ?

Oyunu Teamspeak'ı Buraya Yansıtma umutcan :) Clanından Cıktıgım İçin gördüğümüz muameleye bak ya benden daha ıyı playerlerde var .. ;)

Oyunu Teamspeak'ı Buraya Yansıtma umutcan :) Clanından Cıktıgım İçin gördüğümüz muameleye bak ya benden daha ıyı playerlerde var .. ;)
Profilime girip ettiğin küfüre bakabilirsin oyun mu ts mi diye ? Burda neden küfür etmiyorsun paşhasedat ?

Ben Bi ban yemekten Korkmam Umutcan Baska Nıckle Takılırım yıne alırım uyelıgımı oda sorun değil Kac yasındasın bılmıyorum ama yasın kadar fakem vardır emın ol burda cok unluyum cok kralım felan o ayaktanda deıl.. Sevılmeyen olmak zor işte Cekemıyorlar. Tanımayan Sadece Oyunda Fakelerımı goren dusman kesılıyo burdada almıslar adıma bı uyelık ben oldgmu kanıtla sonrada banla ! ;) Kolay Gelsin.#

Offf herkesin ağzında bi yeni türeme :D paşa sedat daha ismini bu sene duymaya başladım hatta sene bile değil şu 4-5 ayki süre zarfında eğerki sen adam gibi adam olsaydın herkes senin ismini yazmazdi sevmediğiniz playerlere herkes senin karakterine kişiligine küfür etmezdi Kank`s clan ne la demisşin ona çok güldüm :) kanks clan 2oo6 da kuruldu ozaman sen kumda kule yapıyodun canım..

Gözüm üstünde bir daha tartışma yaratıcak yorumlar yaparsan cezanı alıcaksın..

Offf herkesin ağzında bi yeni türeme :D paşa sedat daha ismini bu sene duymaya başladım hatta sene bile değil şu 4-5 ayki süre zarfında eğerki sen adam gibi adam olsaydın herkes senin ismini yazmazdi sevmediğiniz playerlere herkes senin karakterine kişiligine küfür etmezdi Kank`s clan ne la demisşin ona çok güldüm :) kanks clan 2oo6 da kuruldu ozaman sen kumda kule yapıyodun canım..

Gözüm üstünde bir daha tartışma yaratıcak yorumlar yaparsan cezanı alıcaksın..
Sen kimsin la Bana oyle gozum ustunde felan Bana bunu dıyecek 2 kısı var bırı babam dıgerıde Akdere polıs karakolu Hayırdır aq Bi yetkilisiniz diye Ne la Ali Kıran Başkesen misiniz Sen Oyle kupe takıp gezerken bızde dısarlarda Kosturuyodk hani Ayık Ol Burdanda Fazla Ötme ;)

Sen kimsin la Bana oyle gozum ustunde felan Bana bunu dıyecek 2 kısı var bırı babam dıgerıde Akdere polıs karakolu Hayırdır aq Bi yetkilisiniz diye Ne la Ali Kıran Başkesen misiniz Sen Oyle kupe takıp gezerken bızde dısarlarda Kosturuyodk hani Ayık Ol Burdanda Fazla Ötme ;)

offf :D:D:D arkadaşım tamam sen süpersin kralsın seninle hiç uğraşamıcam gerçekten senin akli dengen yerinde değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri