-qRotesque` || ~ Che ~Welle.` ss + orjin cfg.

0
EXE RANK

osuroklu06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
osuroklu06
ss : http://i49.tinypic.com/1z4wsnd.jpg

Cfg : v7 indir - Upload.gen.tr

Beyler Ben bu zamana kadar can sıkıntısı oynadım c.s o zaman icinde küfürde yedim iyi anılarımda oldu hep bir düşünce vardı kafamda acaba 3 harfli bir frag yapabilcekmiyim diye emin olunki çook ugraştım ezik diyebilirsnz 100 frag yapamadıgım icin bu zaman kadar. ben cfgmide koyuyorum orjinal kullandıgım pcme girip bakabilrsniz ismimi sildim cünki nick degiştirmeyi unutan arkadaşlar oluyor . bi teşekkürü çok görmeyin arkadaşlar iyi oyunlar şimdiden sagolun hepiniz :glare:

İlk Yorum Benden Ellerine Sağlık Güzel Fraq Tbrkler

sen kingsin sen yaparsın (!)

senın kardesligin yeter eLLerine sagLık.

Elerine saglık

ellerine ve yüreğine sağlık kardeşim.

eLLerine Sağlık Mert... qüzeL fraG

Paylaşım için Teşekkürler Adamım ;)

Aga bok gibide olsa cfgen yınede ındırırdım cunki bu senin cfg en.Makaların en boktan ürünleri bile yok satar ...Sende cs de bir marka sın... Artık can sıkıntısı deil Okulda ogrencı yetıstıren hoca gibi cs de küçük che ler yetıstırceksın xD.Bu arada keşişin jaboza saygılar...:D

eFe

adam ne yorum yazmış bee :D

Che saOL ben CSdeN CafCuuf* ;) Tsk

Tebrikler Mert.o ss'de Bende Varım.Serverdaykende Tebrik Etmiştim hatırlarsan.Burdada Tebrik Ediyorum GüzeL Frag Gerçekten.Cfg içinde Teşekkürler.Senin orjinal Cfg'n olduğuna inanmayabilir bazıları.Boşver takma o onların Sorunu :=)

Deniz Derken Tmm Deniz Tam Tebrik Edilecek Bir PLayer Fakat Bu Cfg Ve Bu Frag Che nın :S Anlamıs deiLim Tazmanya Anlatırmısın ?

Geri