Şair ve Yazarlardan, kesitler.

kafam cam kırıklarıyla dolu doktor
bu nedenle beynimin her hareketinde düşüncelerim acıyor anlıyormusun?

Azı karar olmadı hiç sevmelerimin.. Hep "çoğu zarar" dedikleri kadar sevdim.M.Mungan

Bir insanı sevmekle başlıyordu her şey"
ve boşanmak için
en az iki şahit gerekiyordu.....YILMAZ ERDOGAN

Gelmesen önemli değil
gelsen önemli olurdu!..
Gelmemen büyük yalnızlığımı doldurdu...
Ö.Asaf

Tarih ne görkemli bi insan galerisi. Üç damlalık özet: kan,ter ve gözyaşı..

Gitmek gerek bazen..
Gözyaşının izin verdiği kadar uzağa..
Gitmek gerek bazen..
Hic ardına bakmadan gözyaşından uzağa.

...

Ben bir kerecik aşık oldum sadece..
Gerisi mi ?
Boşver gerisini...

İki lafın belini kıralım dedik,
o da aşk çıktı. Kırdık, kırıldık...
Belimi doğrultana "aşk" olsun...

çayda eriyen kahrım olsa...

hep aynı hikaye / ömer faruk dönmez

Bugün hoca sınavları açıkladı,Türkçe'den kalmışım...Neymiş?AŞK'ın sonunda nokta olacakmış ben ise virgül koymuşum .YOK ya!AŞK'ın sonunda nokta koyamam ben hocam,bilmiyorsun tabi sen Benim Necla'yı unutamadığımı...CEZMİ ERSÖZ

Kavgamız yeni başlıyor! Gün dogana kadar beni uyutma!

{ Amin maalouf / Semerkant }

Kimselerin göremediği bir aşk tasarlamıştık seninle.
Siyah beyaz televizyonların arasındaki
tek renkli televizyon olmak.
Bizi izleyecekti bütün dünya, öküzlerin trene bakışı gibi. Kalitesi bu coğrafyalarda bulunamayan, ithal bir aşk. Fazla düş kurduk herhalde sevgilim,

...biraz Çin malıydın sanki?

Elinden geleni yaptıktan sonra, Sıra ayağından geleni yapmakta; 'Gitmek gibi mesela' (Sunay Akın)'

Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahud gül..
Y. Kemal Beyatlı

Soğuk ve şekersiz çay gibisin. Ne içimi ısıtıyorsun, ne de ağzımda güzel tat bırakıyorsun. Sadece uykumu kaçırıyorsun.. Küçük İskender

Gerçek aşk kılıç yarası gibidir,yara kapansa da izi mutlaka kalır... Ahmet Altan

Başarısızlık, hayal kırıklığı risklerini göze alacaksın, ama aşk arayışından hiç vazgeçmeyeceksin. Arayışına devam ettiğin sürece sonunda zafere ulaşacaksın... "Brada Paulo Ceocho"

Bir sırrı tutar gibi tut ellerimi; bir sırrı ağzından kaçırır gibi söyle beni sevdiğini.. Şiddetle ihtiyacım var beni öpmene, dudakların dudaklarımı hacize gelsin... Kiİskender.

Bize kalan aziz borç asırlık zamanlardan ,
Tarihi temizlemek Sahte kahramanlardan ..N.Fazıl KISAKÜREK

Aşk Nasip İşidir, Hesap İşi Değil! AşK Adayıştır, Arayış Değil! Sen Adanmışsan ve Yanmışsan Bu Uğur da, AşK Seni Bulmaya Gelir.. Hz. Mevlan

Geri