Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaşları tutmadım ağlamak istedim senden başka olmadı kimse derdimi söylemek istemedim sana sendin her zaman yanımdaydın oysa anlamadığın bir tek şey var sen benim olmadın hiç bir zaman
Belki bir gün özlersin başka adamlarla başka şehirlerde yürürken okuduğun ilk roman sevdiğin ilk adam yasal acılarından Hatta yalnızlıktan belki dolar gözlerin başka adamlara başka şehirlerde belli etmezsin belki bir gün özlersin
Seçtiğin bu hayat geçtiğin son adam yasal acılarından hatta yalnızlıktan sessiz harfler seçersin başka adamlara başka şehirlerde belli etmezsin belki bir gün özlersin
Ben istemedim aramız seninle böyle olsun Ben istemedim aşkımız seninle böyle bitsin Anlayamadık birbirimizi katlanamadık birbirimize Bilmedik kıymetimizi bilmedik bilmedik bilmedik